Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Et Tu, Mi fili, lúzře Jyrko, se tu s vytrvalostí vhodnou lepší věci - třeba s srandocvičením pro otylé - ještě se eurosouškou Konečnou páchnete? Bez nároku na odměnu Vám, upo/opocený Jyrko, poradím - na smetišti dějin je pro lúzry jejich formátu volno, volno, volno a teplo, tichoučko a teploučko ... ;-)

0 1
možnosti

L12u71k12a96s 52F57i36k57r

30. 3. 2022 3:43

Udavac StB Roko byl reaktivovan ...

0 1
možnosti
Foto

Nejhorší je, že když skutečně dojde k hodně velké inflaci a stagflaci, tak lidé jako Vy budou ve volbách získávat hlasy hloupějších lidí. Protože nikdo jim nemůže dát více, než co jim dovedou slíbit socialisté a komunisté. Doufám, že k tomu nedojde.

7 0
možnosti

P57e75t30r 68Č90e98r87n89ý

29. 3. 2022 17:10

Jyrko, hlavně že jste si zavzpomínal na RaJ :-/

6 1
možnosti
Foto

Hlavní však je, že na takovém jidelním lístku, který předkládali v podnikové restauraci ředitelství RaJ náměstkovi Paroubkovi, měli úplně všechno a nic tam nebylo přeškrtané. Z toho jistě usuzoval, že tak je to v úplně všech restauracích. ;-)

0 1
možnosti

Možná také motivační dopis Pasoljstvu Rucckoi Federaciji v Prágě....

"Mám zájem o uvolněnou posici ošetřovatele Vašich hemeroidů"

9 1
možnosti
Foto

Se širokou podporou Západu, který Rusko vyzbrojoval navzdory embargu, dnes sklízíme, co jsme zaseli, zatímco Ukrajina odklízí trosky domů a své mrtvé. Zdá se že Rusku NATO zas tak moc nesmrdělo, když mu členské země pomáhaly připravit se na Ukrajinu modernizací zbrojního arzenálu. Stejně to platí o EU. A naše politická reprezentace se k tomu navyjadřuje. Ta vládnoucí, stejně jako ta opoziční. Společné máslo na hlavách s každou ruinou domu a padlým Ukraincem žlukne. Nastal čas, kdy ČR pomáhá Ukrajině jak může, a jejími vlajkami překrývá své černé svědomí.

1 1
možnosti

Zdá se, že do Tomiova Národního souboru žízní a canců se hlásí talent na pozici Vrchního.....Jyrka připomíná, že byl Národním socialistou.

"Nezaměstnaný demagog hledá řídící funkci v opoziční straně. Zn. Velký nevítěz.

8 1
možnosti
Foto

Když Rusko neprodá plyn na Západ, prodá ho v Asii a tratit nebude. Paradoxem bude, když ho od něj koupí i Ukrajina a je to velmi pravděpodobné. My budeme okázale charakterní a náležitě škodní. Kdo se bude radovat je nabíledni.

4 11
možnosti
Foto

Pokud ho dostane Ukrajina a za levno, budiž jí to přáno. Ale asi by ho měla dostávat půl století zadarmo.

A ještě nás poučte kdo se bude radovat. Já to nevím.

4 0
možnosti
Foto

Jasně. Optimální je nechat vše při starém, aby Rus nabral dech a příště to vzal jedním šmahem i s námi. Tak jsem pochopil Váš elaborát.

7 1
možnosti

Biden na summitu evropských lídrů: "Vím, že odstranění ruského plynu vyjde Evropu velmi draho."

Autor nikde neříká, co mu podsouváte, říká jen totéž co americký prezident.

Co podsunete americkému prezidentovi? Jste si jist svou vlastní svéprávností?

1 1
možnosti

Nikdo netvrdí, že to bude snadné.

Ale závislosti na Rusku se zbavit musíme.

9 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik