Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Orbánovo vítězství = prohra Maďarů. A looser Paroubek by asi chtěl dělat Orbánovi poradce, když ho zatím neoslovil Putin..

0 1
možnosti

Trochu ubohá reakce, nemyslíte ?

:-/

0 0
možnosti
Foto

To musí být ale krása, zvítězit nad mrtvými ženami a dětmi na Ukrajině, to vám povím...

1 1
možnosti

A souvislost je jaká ?

8-o

0 0
možnosti

Podle čísel je maďarská společnost rozdělena cca 47:53 % pro Orbána. Tento stav nevypovídá o poměru v parlamentu.

1 0
možnosti
Foto

Orbán zvítězil.

Maďaři prohráli.

Víc k tomu není co dodat kdo chce kam,...

3 3
možnosti

J32a83n 80R84á16ž

4. 4. 2022 19:51

Volby v Maďarsku nekomentuji, protože je čistě jejich vnitřní věcí, jak dopadly a je mi to celkem jedno. Ale od Vás bych rád slyšel, v čem si myslíte, že Maďaři prohráli?

5 1
možnosti

jsem sokovan jednou veci.

Skutecnost, ze v nejakem 'demokratickem' systemu ma nejaka partaj desetileti vetsinu a nekdy az ustavni musi byt prece kazdemu normalne myslicimu cloveku podezrele.

Vsude tam, kde je pluralita jsou vysledky voleb temer vzdy 50:50. A u moci neni nikdo desetileti. (napr. v Nemecku byla sice Merkelova 16 let kanclerkou, ale polovinu doby v koalici s politickym protivnikem).

Desetilete vlady nejake strany jsou mor pro spolecnost, protze se vzdy musi nutne vytvorit jakysi zajmovy kartel, ktery zemi ovlada a nejakym zpusobem korumpuje.

Vysledky madarskych voleb ukazuji jen jedno: budto se jedna o korupci (a o to si skoro jiste myslim ze se jedna) a nebo je to s madarskym volicem a jeho myslenkovou urovni na povazenou.

9 2
možnosti

Získal 135 mandátů ve 199 členném Parlamentu. Zvítězil tedy nejen počtvrté za sebou, ale má opět i ústavní většinu.

A to stojí za poblahopřání.

;-)

3 1
možnosti
Foto

Orbán zvítězil a je to jen vůle maďarského lidu. Orbán se staví proti zbraním pro Ukrajinu. Orbán tak má spoluvinu na genocidě ukrajinských obyvatel. A ta většina maďarského národa, co ho volila, taky. V létě, až tam tudy pojedu na dovolenou, tak se tam nezastavím ani na oběd.

10 5
možnosti

No,to se z toho Maďarské hospodářství sesype;-D

5 0
možnosti

Fidesz má dlouhodobě, minimálně už od r. 2018, preference nad 50%, takže Orbánovo vítězství může být studená sprcha jen pro velmi malé mozečky.

K ostatním blekotům v článku se nemá cenu ani vyjadřovat.

7 2
možnosti

Jistě máte pravdu. Proto naše vláda "pětikolka" tak vyvádí.

4 2
možnosti

J81i16r17i 26T36i55c52h40y

4. 4. 2022 16:32

Typicka diskuse, kdy mnozi odsoudi clanek, protoze ho napsal neuspesny politik, aniz by se zamysleli nad jeho obsahem. Je jasne, ze vsichni ti obdivovatele radikalni levice, ktera jiz ovlada politickou situaci v USA, obdivovatele evropskych zemi, kde mnohde jiz nejde vstoupit do urcitych mestskych zon, obdivovatele zrudnych idei zapadu - nemohou prijmout Orbana, ktery se s temi zapadnimi zrudnostmi neztotoznuje, chce zachovat svoji narodnost, tisiciletou kulturu a co nejlepsi zivotni podminky pro sve volice.

8 2
možnosti

orban chce velke madarsko

0 0
možnosti
Foto

Článek bývalého předsedy vlády a ČSSD Jiřího Paroubka vůbec není špatný. Je dokonce, co se statistických číslech skvělý. Členové ČSSD, jediná cesta, jak se dostat zpátky do poslaneckých lavic vezměte, J . Paroubka zpět do strany a udělejte jej lídrem pro pražský komunál. To jest do Zastupitelstva hlavního města Prahy. Zatím. Už byl náměstkem primátora pro ekonomiku, zná to, jak to v Praze chodí, udělejte koalici s ANO a vítězství je jisté.

5 5
možnosti
Foto

oprava: čísel týká

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik