Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

Je to tak. Podnikatelé omdlévají, když žvaní a sazí sankce aktivista lipavský. Fialovci jsou totální mimoni. Jen trapně štěkají z pod unijní sukně.

1 0
možnosti
JP

Žasnu..za co vlastně kopete? Neklást agresorovi žádný odpor a pustit ho bez boje až do Prahy i dál? Nechat Rusům Ukrajinu a mít chvíli levnější plyn? A potom ztratit i naši svobodu? Vám by doba normalizace asi vyhovovala, dobře ji pamatujete. Prostě jste zbabělec a prospěchář. A Vaše stížnosti na údajnou cenzuru u nás? Je válečný stav a proti lžím a dezinformacím se musí něco dělat. Přesto krysy jako Vy žádný zákaz a omezení nemají. A pokud fandíte Rusku, jeďte si tam užívat svobody a necenzurovaných informací.

4 1
možnosti
HH

FYI žádné weby nikdo nezrušil nebo nezastavil...

1 0
možnosti
AT

Opět jste mě potěšil, Jiří. Už nadpisem. Jsem potěšen, že už se k evropským elitám neřadíte.

Mrzí mě, že na satelitu už nechytite Novosti či Izvestiju. No ... zkoušel jste ruské internetové portály? Jsou funkční? To je cenzura jako Mynářovo prase, co říkáte? Zatímco Rusové pohodlně sjíždějí štvavé idnes.

A jak správně uvádíte: Putin řekl plaťte v rublech, tak se musí platit v rublech. Kdyby řekl: před platbou ukázat Paroubkova fifíka, tak se musí ukázat, i kdyby Petra měla umřít smíchem. A Orbán ten přece ví, kde má čmelåk žihadlo.

0 0
možnosti
AM

Jako většinou velmi solidní rozbor situaceR^

3 5
možnosti
OT

Nezklamal jsi Jyrko, blebleble.

3 1
možnosti
Foto

Proč je západ zdrženlivější než ČR? V italské a německé televizi vysílají něco jiného než u nás: https://www.facebook.com/100001777583155/videos/994999331442942/

0 1
možnosti
Foto

A co teprve Al Jazeera! ;-D

3 1
možnosti
AM

A26d46a86m 92M44a31l46ý

6. 4. 2022 18:01

Paroubek je klaun a nestydí se za to

4 2
možnosti
MB

Jedním z vrcholů se ovšem stala především skladba starších žákyň, které cvičily na píseň Michala Davida - Poupata. Tedy, věrní cvičenci za značky! V rudých trenkách již cvičí Klaus i Paroubek. Další chybí. Foldynovi nestartuje motorka a Miloš se nemůže vyhrabat z akvária. Souhlas, další chiméry a bludné úvahy našich starších cvičenců ... :-)

7 2
možnosti
MK

Paroubku, kdyby tu nebyla svoboda slova, těžko byste mohl zveřejňovat ty své slátaniny.

A hlavně si nepleťte svobodu slova se svobodou lhaní. Rozdílný názor a čirá lež jsou dva různé pojmy. Když je venku tma, pak výrok "venku je světlo" není jiný názor, je to lež.

10 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik