Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J60a75n 25K32a37r81a16s21e86k

10. 4. 2022 21:40

Havel to rikal, demokracie ma nejvetsi nevyhodu v tom, ze lide , kteri ji chteji poskodit to maji hrozne jednoduche ...

0 0
možnosti
PP

> že se Ukrajina chtěla stát členem NATO

Kdyby šlo opravdu o vstup do NATO, válka na Ukrajině by už dávno skončila Rv

0 0
možnosti
JV

J72a61n 46V22l10k

9. 4. 2022 11:01

Bývalý premiér se dnes těžko orientuje, při tom podstata problému je historicky dlouho již známá. Putin a jeho parta situaci nezvládli a zapíší se do dějin jako váleční zločinci. Ale samotné Rusko zatím zůstává a otázka: „Co je na Rusku zajímavé?“ snad vysvětlí podstatu. Na Rusku jsou zajímavé zdroje, suroviny, které potřebujeme za levno nakupovat. Plyn, ropu, uhlí, rudu, kovy, nerosty a další. Nepotřebujeme oligarchy, kteří na tom profitují, ale obyčejné mužíky, kteří žijí obyčejný život a nemají vyšší nároky, na které bychom museli doplácet. Mít se dobře znamená, že někdo to musí odpracovat. To bylo jasné Napoleonovi, nacistům a dalším, proto se šlo na Rusko.

0 0
možnosti
PB

Tolik sprostých lží a ruské propagandy pohromadě, to vám psal Lavrov, ne?

9 2
možnosti
Foto

Rozvojový svět, kde lidé hladoví, má zájem o ruskou pšenici, jak píšete. Čím tu pšenici Rusku zaplatí? Buďto udělá Rusko z těchto zemí své vázaly a vyplení tam co se dá, nebo bude tyto země dotovat, aby si je získalo na svou stranu, a pak zjistí, že to pro něj není zase tak dobrý obchod. Ale zase si bude moci s Afrikou dělat co chce. Naimplementuje jim tam svoji "demokracii".

2 0
možnosti
OU
JK

Cenzor tu každého banuje jak Tomio, když má deprese, ale nechá tu tuhle hnusnou proruskou propagandu. Paroubek píše jako proruský kolaborant a věřím, že by tu rád přivítal ruské osvoboditele. Hanba.Rv

9 0
možnosti
Foto

To je tak, když cenzor s proputinovci souhlasí. Napsat to nemůže, tak alespoň odstaví ty, kteří Putina kritizují.:-)

0 0
možnosti
VH

Proč tu hlásnou troubu Moskvy nechají publikovat?...a tohle byl premiér Rv:-P

10 3
možnosti
Foto

vidím, že jste demokrat

7 6
možnosti
MK

Pane Paroubku, chováte se jako bezpáteřní kolaborant. Vyvrátit všechny vaše nesmysly by přesahovalo rámec tohoto příspěvku. Ale u dvou lží se prostě zastavit musím.

Za prvé. V roce 1962 na Kubě cizí rakety byly a USA přesto vojensky nezasáhly. Nyní na Ukrajině žádné rakety nejsou a Rusko provádí invazi. Každý chápe, že obě situace jsou naprosto odlišné.

Za druhé. Možnost obrany Moskvy a Petrohradu před raketami z Ukrajiny by byla úplně stejná jako možnost obrany Varšavy, Prahy, Berlína, Budapešti, Vilniusu atd. před raketami z Kaliningradu. Co konáte pro jejich demontáž? Nic. Tak právě vy používáte dvojí metr.

15 2
možnosti
ST

Rozmohl se nám tady takový nešvar: mizí příspěvky... 8-o:-/

Alespoň tedy jeden můj zmizel, není tady uvedeno např. "Vymazáno autorem" a na svém profilu jej od redakce vymazaný také nevidím...

1 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik