Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

To je tak, když se kdysi k moci a dnes ke slovu dostane zlodějská šmíra z pražského RaJ......

0 0
možnosti
Foto

Pravda je, že evropští zbrojaři, včetně těch českých, dodávali zbraně Rusku navzdory embargu a připravovali tak Rusko na válku proti Ukrajině. Například ve Francii po anexi Krymu výrazně přibylo licencí na prodej zbraní (!). Ovšem válka proti Ukrajině byla nepříjemným překvapením , neboť Rusko předvedlo, že zbraně nekupuje jen na hraní (jak dříve, zdá se, předpokládal později rovněž překvapený Miloš Zeman.

Pokud máte obavy, abychom se nestali terčem zbraněmi vykrmovaných Rusů, je to trochu s křížkem po funuse tisíců Ukrajinců, kteří byli pobyti i přičiněním evropských ziskuchtivým zemí.

2 2
možnosti
ZZ

Západoevropští zbrojaři rafinovaně vysáli z Ruska tvrdou měnu, které se teď Putinovi zoufale nedostává.

Tím zasadili Rusku krutou ránu.

;-)

1 0
možnosti
MH

Dle Paroubkovi logiky ta válku na Ukrajině můžou američtí zbrojaři. A samozřejmě nám i osvětlil cíle Ruské agrese. Prostě studnice moudra.

4 0
možnosti
MS

Studnice ne. Spíš septik.

1 0
možnosti
LK

L13u31b51o62š 85K82r39i27m32l

11. 4. 2022 20:07

Pan Paroubek je lhář!!!!

US Army, US Navy, US Marine a US Airforce má základny jen v 9 zemích mimo území USA.

2 0
možnosti
PN

P18e27t88r 13N86e94d75v62ě98d

11. 4. 2022 21:47

No Vy ale také

Americké vojenské základny jsou vybaveny různými druhy vojsk.Toto je vojenské letectvo, zastoupené 27 základnami v 15 zemích světa. Americké námořnictvo je zastoupeno v devíti státech v počtu 15 základen. Pozemní síly se nacházejí v osmi zemích světa a jejich celkový počet je poměrně velký - 82 vojenských základen. Námořní pěchota je umístěna v sedmi zemích, přičemž největší počet je v Japonsku a Iráku. Existuje celkem 26 mořských základen.

0 0
možnosti
TB

Díky Paroubkovi tu teď nemáme protiraketovou základnu a můžeme jen čekat, kdy se Putin rozhodne nás vymazat z mapy. A on si ještě dovolí otvírat hubu.

Opakuji to, co před 15 lety: jsou zámky na dveřích provokace zlodějů?

13 1
možnosti
JL

Pane Paroubku. Ano, Putin pomaha investicim do valecneho vyskumu a vyrobe novych zbrani. Zbrojari si mnou ruce. (obcane tech zemi maji praci a to od vedcu az po zametace a uklidovy perzonal)

Vsak pohled na dobu, kdy jste byl premierem, tisice vojaku muselo na bojistich vydobit to, co politikove potrebovali. S pohledem na dobu americkeho prezidenta Trumpa, nejmodernejsi zbrane pomohly zlikvidovat ty vudce, kteri delali neplechu. Bez pouziti jedineho vojaka v pritomnosti utoku. (francouzi pomohli v jedne akci v Syrii). Dnes raketa muze doletet i nad Kreml a udelat takovou paseku, ze i Putin je v rozmysleni.

Co bude zitra, nevim. Jen mam pocit, ze ti novi Putinove nebudou tak agresivni, protoze je muze potkat konec, jak toho iranckeho generala. Dalsi idioti si to rozmysli.

3 0
možnosti
JL

prosim "vyzkum a ne vyskum"

1 0
možnosti
Foto

J16o22s26e37f 70B97á30r74t61a

11. 4. 2022 17:25

Ten náš nový premiér není zase tak úplně marný:

https://www.youtube.com/watch?v=YJvvYwUDfvY

0 0
možnosti
JL

Pane Paroubku. Zakladna NATO na uzemi CR je tim presnym obrannym prostorem. Mit zde i jednotku americke armady, i ten idiot v moskevskem Kremlu by si netroufnul neco na nasi pude zacit. Kdyby ta zakladna byla primo americka, tim lepe. Financni obsluha by byla na Spojenych statech. (stejne jako v Nemecku). Nase 2% by byly potom umoreny v ty nejprednejsi zbrane. (podle dohod s NATO).

9 0
možnosti
MB

p. Lima, to je moc logické a smysluplné. Proto bude Vás návrh zamítnut. Stejně je to srandovní. Jak rychle jsme zapomněli na naše chrabré dědky, na jejich doby. Kdy pobíjeli bolševika. Bolševik má dnes asi 2.5%, jeho myšlení trvá stále. Žije i na blogu a pilně píše ... :-)

2 0
možnosti
JL

Americká základna u nás má dnes ještě mnohem větší význam, než když se o ní naposledy mluvilo před patnácti lety. Je to jako mříž na oknech nebo plot s ostnatým drátem. Sousedovi prevítovi se tím říká: sem nelez, nemá to smysl, a ani za tu bolest ti to nestojí. Způsob, jak prevítovi zkazit jeho nejdivočejší nápady.

383Jiří Kovanda a 382 dalším

23 komentářů

8 sdílení

To se mi líbí

Okomentovat

Sdílet

3 0
možnosti
MB

Sláva Putinovi! Podařila se mu ohromná věc. Rozdmychat zájem o obranu naší země. Položit si otázky, zda bude lepší zajišťovat mír pastelkovným, nebo slevami na vlak. Nebo držet závazek, 2 % HDP. Jiří, jako vždy píšete dobře. Napište ovšem i do Finska a Švédska. Tyto mírumilovné země, se rovněž rozhodly vstoupit do NATO. To je dalšé mastrštyk zahraniční politiky Vladimiroviče. Jinak nevím, co polřád řešíte? Já tvrtrdím, že jakékoliv vojenské objekty v ČR - Jsou základnami NATO. Pokud nejsou? Tak nevím, zřejmě nějakým kroužkem přátel armády. Těžko říci, tak z hlavy ... :-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik