Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No bohužel je asi pan Bartoš v těchto dvou oblastech lepším odborníkem, než oba jmenované ministerstva/ministři.

No ministr nemusí znát vše na to by měl mít náměstky/odborníky, ovšem kdesi jsem četl, že by měli býti nahrazeni politickými, bůh s touto zemí....pak snad jen jakési odborné komise budou k dispo...

1 0
možnosti
TB

Nevidím jediný důvod, proč by veřejný sektor měl stavět byty a zvýhodnit tak úzkou skupinku na úkor ostatních.

3 2
možnosti
PK

Jak říkal král Honzovi v pohádce - i to může být pravda. Ale je nepopíratelný fakt, že stávající systém nefunguje.

0 1
možnosti
MB

Je to dobré, Jiřík si taky šlehl marjánky. ČSSD neustále staví byty, stylem zedníka, pana Lorence. Birke sice cihlu neviděl, no zase ví jak na to. ANO a ČSSD, se sloučili- S dalšími vládními políry. Bude státní fabrika, na montované díly! Jak to dopadlo? No Černomyrdinovsky. Pravil znechucený autor blogu a svého jointa mrzutě odhodil do popelníku. "Mysleli jsme to dobře a dopadlo to jako vždy". Jasná věc, mrzký Bartoš !! Za 6 měsíců nepostavil ani 1 byt ! ... :-)

8 1
možnosti
Foto

No, ale v současné vládě se nestřílí v hospodách na srazu kámošů.

Chápu, že by to Jirka dělal lépe (nejlépe), ale lid ho už nechce.

Budete, pane Paroubku, zase někde kandidovat? Ideálně v Ostravě, tam jste minule porazil v lítém boji dva totální exoty, skončiv na 5. místě v senátním reji. Bylo hlasů aspoň dvouciferné číslo? Fakt bych přišel na předvolební mítink, abych se opět po čase srdečně smál.

10 3
možnosti
JD

No, ale v současné vládě se ........................

Takový krásný alibismus. Vytáhnout střílečku a mít zavřené oči před rozkrádáním Prahy. No, jo! Vždyť rozkrádají ti naši, tak v tom případě raději kopat do Paroubka.

Jo, a k tématu marihuany a bytů jedno velké NIC.

RvRvRvRvRv

0 8
možnosti
JP

.....a Paroubek by už měl přestat do všeho kecat a užívat n e z a s l o u ž e n ý důchod.

6 4
možnosti
JB

J58i49r62i 18B57o18r

29. 6. 2022 16:13

Má pravdu Jyrka, Bartoš už je ve vládě 6 měsíců a ještě nepostavil ani jeden byt. Jenom se tam fláká a kouří marihuanu. Ještě jsem ho neviděl v monterkách.

8 0
možnosti
Foto

A co kouří pan autor? ;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,15
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik