Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Úplně stejný článek uveřejnil autor i včera.

0 0
možnosti

To adminům evidentně nevadí. Jen houšť proti vládě, to se v Babišově listu vyplatí.:-P

1 0
možnosti
DM

Toto byl poslední blog a příslovečná poslední kapka poháru co jsem zvládl od Jirky dočíst.

Jeho žvásty a lži již dále číst nemohu a nemám už sílu oponovat jeho hloupým výkřikům ,kterak má vláda v době pádivé inflace podporovat pádivou inflaci rozdáváním peněz.

Dluhy za sebou zanechané po úspěšných vládách Andreje,který vládl v době největší konbjunktury nezalepí dalších 30 let úspor ,ale to Jirkovi nevadí aby o nich nic nevěděl.

Já vím, audiatur et altera pars-ale to se fakt nedá...

5 2
možnosti
JF

Jó, svázáci, ti to nemají ale nikdy vůbec jednoduché - prožívají to tak nějak vnitřně, emociálně, až existenciálně - stejně tak jako se asi neochvějným krokem všici blížíme zákonitě našim lepším zítřkům. R^ Jen kdyby zrovna na jejich prahu (nebo i Prahu), těsně před cílem, se nevršila stejně zákonitě i hromada našeho harampádí, které do toho ráje (nikoliv RaJe) ne a ne asi nedostanem ... kde děláme soudruzi chybu?... dříve my, nácci, respektive národní socialisté, dnes zase my, všichni my liberální demokraté ... my všichni - ti vyladění frajeři zářných zítřků ve vzdušných zámcích místo konrétních vyladěných věcí jako jsou např. flusátka nejen před vstupem a výstupem do a z magistrátu ... , ale i do ráje a z ráje ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,64
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik