Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P14e61t70r 84M81a90n46d21a

2. 9. 2022 12:54

ASI jo ví kde je Varšava i Víden.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZZ

Může, ale myslím, že nebude - pouze veřejně znemožňuje současnou vládu, když to sdělovací prostředky nechtějí udělat samy.

;-)

0 0
možnosti
LC

Jen jeden koment. Ne že ČSSD se měla včas odpoutat od ANO, ale ANO se mělo včas zbavit koule na noze, ČSSD. Podle mě zatím největší politická chyba Babiše. Jinak ale ČSSD se s mizernými 15 poslanci podařilo ve spojení s ANO prosadit mnohem více socanských nesmyslů, než dokázala vaše vláda po vašem grandiózním vítězství.

1 0
možnosti
ZZ

Ano, to je holý fakt !

;-(

0 0
možnosti
JP

Ale to přece není, opravdu není ta správná otázka. Ta přece zni: může být Jiří Paroubek prezidentem? A správná odpověď by pak zněla: Nemůže. A stejně by to dopadlo s Babišem, který už místo sebe chce nastrčit tetku.

4 0
možnosti
Foto

Představa Alenány na Hradě překonává i ty nejbujněnší fantasie...

1 0
možnosti
DR

Může. Vždy záleží na voličích.

0 0
možnosti
JP

Jenom dokazujete, že jste skutečným hrobařem ČSSD. Ale pochválit jste se nezapomněl vzpomínkou na Vaše "grandiózní" vítězství. Jste komunista, prospěchář a prokremelský zmetek.

8 0
možnosti
LU

Podľa vášho blogu to museli byť bujaré oslavy.:-)

Všetko najlepšie k 70. narodeninám.

0 0
možnosti
Foto

Z článku je zřejmé, že Jiří Paroubek očividně přeje neúspěch v záříjových volbách dnešní ČSSD se Šmardou na čele. Hlavně, že loni před volbami podporoval Hamáčka a Maláčovou.

A Andreji Babišovi dnes leze do zadku a vůbec mu nevadí že tento člověk loni před volbami veřejně vyzýval voliče ČSSD a KSČM, aby svůj hlas raději odevzdali hnutí ANO. Někteří z nich to možná vyslyšeli a Andrej Babiš díky své chamtivosti přišel v poslanecké sněmovně o své dva spojence - a skončil v opozici.

9 0
možnosti
HH

Omg Jyrka půjde s každým gaunerem...i s mimozemšťany...

5 0
možnosti
MK

Vy schvalujete ČSSD vstup do vlády s ANO, který jí v důsledku poslal mimo Sněmovnu? To jste dost velký mimoň.

Za ty vajíčkové útoky si můžete sám svým výrokem "Kdo z vás to má!". Pokles prefencí s tím přímo souvisel. Pýcha předchází pád.

A Babiš druhé kolo prezidenské volby nevyhraje, ani kdyby proti němu kandidoval Pes Filipes nebo Méďa Béďa. Byla jeho chyba udělat si tolik nepřátel. Nyní má na výběr prohrát volbu nebo kandidaturu zbaběle vzdát. Dobrou možnost nemá neboť špatné rozhodnutí bylo již učiněno.

12 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik