Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kdyz budeme uprimni, tak nam musi vlastne prechazet mraz po zadech. Ta otazka, ktera se nad blogem autora vznasi ma totiz uplne jinou dimenzi, nez vsechny ty reci o tom plynu a Ukrajine.

Nemeli bychom se skutecne ptat, co je to za system, ktery dovoli, aby nekdo jako autor byl, i kdz jen rok, predsedou vlady nejake rozvinute prumyslove zeme?

Jak to, ze na Vaclavak neprislo 7 mil obcanu aby vyjadrilo, ze ne vlady, ale patrne ten system ma nejakou chybu, kdyz dovoli aby rohodovani v nejake takove zemi meli lide jako Paroubek, Babis, Topolanek, Necas, Klaus, Zeman ...

3 0
možnosti
Foto

Kdyby ta autorova propaganda stála alespoň na nějakých faktech nebo tvrzeních, která nezaujatý čtenář je ochoten za fakta přijmout. Jenže je to pořád stejný a tak mi připadá, že autor (ať je jím kdokoliv) už nejspíš přes mlhu své ideologie fakta a realitu vnímat nedokáže nebo je mu úplně jedno na čem staví, hlavně, že propaguje své nesmysly. Však on na to určitě někdo skočí.... Obávám se, že někdo se určitě najde.

3 0
možnosti

Zajímavá situace začne v zimě, listopad prosinec, až Kreml opravdu stopne přísun zemního plynu, jenž směřuje k nám přes Němce. Pak jsem zvědav na naše pravicové řečníky a řečnice.

3 2
možnosti
Foto

On už plyn do Německa NordStreamem skoro neteče. Ruský mluvčí jasně řekl, že pokud budou sankce, ani nepoteče.

0 0
možnosti
Foto

Kdo to vlastně je ten Paroubek?

3 1
možnosti
Foto

Politik s docela rozumnými názory.

1 7
možnosti

Těžko bez ztráty kreditu Paroubka charakterizovat...

5 0
možnosti

pan autor má evidentně problém rozlišit mezi organizátorem a demonstrujícími, jestli vědomě či nevědomě je celkem jedno neb on sám politicky dlí v místech kde se ani mračna nestahují

6 0
možnosti

Pokud vím, tak Václavák měří 60 x 700m, což dělá 42 tisíc m2. Pokud se uvádělo, že přítomných bylo 70 tisíc, tak by to dělalo 1,67 člověka na m2. Ale nejméně do poloviny od shora byla podle snímků hlava na hlavě. Také si myslím, že přítomných bylo více. Tvrdil to i pan Větvička.

3 2
možnosti

70 tisíc může být - ale upřímně - kolik tam bylo čumilů, tajných, novinářů. Určitě tam byl i takový Šafr, jeho článek - kam se hrabe Kojzar:-)

5 1
možnosti

"Zima opanuje naše domovy...", krásně napsáno, to je jako ze Hry o trůny nebo z Pána prstenů...

5 0
možnosti

Jak by pravil básník......slova, slova a zase jen slova, kam se poděla nejstarší politická strana v této zemi a proč to za ní musí brát třeba Piráti..?

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS