Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mimo aktuální téma, ale vzpomněl jsem si, jak jste nedávno psal, že sankce proti Rusku vůbec nefungují. To bylo fakt dobrý...

3 0
možnosti

Sankce určitě fungují. Jen s tím hodnocením, na koho víc, bych tak tři až pět měsíců počkal.

1 0
možnosti
Foto

Včera v televizi mluvil o problému pan Bartuška, který přeci jen o tom ví cosi více, než tento mudrc Paroubek. A ten jasně říkal, co by nastalo, pokud by vláda stopla vývoz naší elektřiny. Byli bychom v tu ránu bez plynu a ropy /tedy pokud bychom současně nevlezli panu Putinovi do útrob (což pan Paroubek dělá, ale ostatní mají k tomu jakési zábrany).

Takže, nechte šejky býti šejky, ti mají jiný styl života a hlavně na té ropě doslova plavou.

Zkuste raději opět cvičení. A o samotě. Pomůže to.

10 0
možnosti

Jiří vážně. Že Vás to pořád baví ? :-) Běžte ještě dál. V prvé řadě - Oslovte posluchače v první řadě, druhé ... Nezapomeňte na šejky. Nejslavnější byl Peterka, hluboce začten do "Žlutého ďábla"! Podobně, neopomeňte ty Rudé. Prostě Sovětský slon, náš vzor. S Kremlem by nám bylo postaru. Prostě bezvadný - RAJ ... :-)

5 0
možnosti

A34d35a90m 47M19a20l77ý

7. 9. 2022 13:09

Rusko má své portfólium přisluhovačů pěkně rozloženo.

Od Trikolóry přes Paroubka, Klause a SPD ke KSČM.

2 0
možnosti
Foto

Vida! Další kandidát na tribunu při příští demonstraci.

Tématu se už chopil i Okamura. Dohromady spolu s Volným, Skálou a Zahradníkovou by mohli vytvořit hezký tým. :-)

5 0
možnosti

A že by šejk Paroubek pustil chlup. To ne. Tolik let jsme si ho vykrmovali, a jak mu to šlo k duhu, náklady knížek jsme mu zaplatili a co, vidíme nějaký vděk? Prdlačky, jen hraběcí rady.

3 0
možnosti
Foto

Ostatně máme pro to i určitou paralelu z naší historie. První čs. republika skončila díky selhání našich západních spojenců v Mnichově a i díky dopadům Velké hospodářské krize 30. let v očích mnoha občanů jako systém, ke kterému se nechtěli po válce vracet... Proto ty obrovské volební úspěchy komunistů po válce...

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791570

To je sice z části pravda. Komunisté před těmi volbami naslibovali lidem na vesnici, že zaberou půdu velkostatkářům a rozdělí je mezi drobné zemědělce. To skutečně udělali. Pak však vytvořili jednotná zemědělská družstva. Zemědělci dostali povinné vysoké odvody a je do JZD nahnali. JZD vedli špatně. Takže to byl podvod na voličích.

Zajímavé je, že komunisté tenkrát vyhráli pouze v Českých zemích a ne na Slovensku.

2 0
možnosti
Foto

Možná by nám mohl ten dobrosrdečný a usměvavý strejda (ve skutečnosti tak ovšem, jako na té fotce expremiér Paroubek vůbec nevypadá!!) - sdělit, kdy už konečně postaví Martině Sáblíkové ten slíbený rychlobruslařský stadion??? ;-O

3 0
možnosti
Foto

Jenom hlupáci mu to mohli tenkrát věřit.

0 0
možnosti

A83d32a11m 70M67a69l20ý

7. 9. 2022 11:36

Paroubek, vítač ruské bídy a agrese, by rád sociálno na Putinovský způsob :-/

7 1
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik