Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

výborný popis jako obvykle R^- stačí si vzpomenout na lidově-demokratické marketingové bombardování prostřednictvím Pandora Papers ve světovém tisku před posledními volbami v ČR kdy se s demokracií opět jednalo kdo tu demokracii bude kočírovat - nyní nejsme tedy v demokracii ale v lidové demokracii !! - pardon tedy v liberální demokracii ..., kdy je povoleno vše co volič sežere i s navijákem ;-D ... jako třeba amerického generála který studoval v Moskvě ;-D

3 2
možnosti
Foto

žijem v korporativní kapitalistické demokracii, tedy fašismu.

1 3
možnosti

J21i78r72i 87B41o31r

9. 9. 2022 12:53

Když vidím kdo je "vrchní velitel ozbrojených sil" dnes, tak mě na tom místě bývalý výborný voják vadit nebude.

11 0
možnosti
Foto

K textu mám několik poznámek:

1/ Autor asi neví, že sebechvála smrdí, navií když reálně není co chválit

2/ Autor zřejmě někam kandiduje, což bylo vždy předznamenáno zveřejňováním blogů

3/ Andrej Babiš, takto bývalý premiér a nyní prezidentský kandidát, není "domnělý" spolupracovník StB, ale skutečný, soudně potvrzený spolupracovník StB. Naposled to konstatoval v roce 2018 Evropský soud pro lidská práva a od té doby se přes veškerou Babišovu snahu nic nezměnilo. To tedy má být i autorem podporovaný prezient ČR?

4/ Ač se autor demagogicky naznačeným spojením a souvislostmi snaží vyvolat dojem, že generál Pavel je na tom obdobně, tak to tak ani náhodou není, on nikdy, na rozdíl od Babiše, s StB nespolupracoval!!

5/ U autora jsem si ověřil následující náhled: Koho doporučuje, s tím bych nešel ani na limonádu, koho zatracuje, to by mohl být vhodný člověk.

Ostatně: autorovi bych nevěřil ani pozdrav. Znáte to úsloví se spolknutým hřebíkem?

15 1
možnosti
Foto

Právě jsem dočetl blog mého oblíbeného autora a chtěl cosi napsat. Nemusím, karmuji tak nějak virtuálně Vaše body, pane Machačku.

3 0
možnosti
Foto

" Jeden z hlavních argumentů pravice vůči bývalému premiérovi Babišovi je ten, že A. Babiš byl údajně agentem komunistické StB."

O jeho spolupráci s StB je důkazů dost a jemu se zatím nepodařilo dokázat opak.

Tak jaképak "údajně".

13 0
možnosti

V jednom rozhovoru pan generál zmínil, jak vnímal situaci od začátku roku 1989, která začal Palachovým týdnem, a dál v nespokojenosti gradovala. Petr Pavel přiznal, a to ho zdobí, že se už tehdy s kolegou domluvili, že proti lidu nepůjdou - fakt hezký.

Jako odborníka přes vojenství, stejně jako vy pane Paroubku, jej taky považuji. Jen mi nejde do hlavy, proč takovýho experta armáda poslala do důchodu. Třeba jeho známý a slavný předchůdce Radecký, mával šavlí na bojištích ještě ve svých osmdesáti.

1 0
možnosti
Foto

Jestli to není tím, že šavle je jako válečná zbraň už překonaná.:-)

2 0
možnosti

J23i18r45i 97B86o69r

9. 9. 2022 11:08

Vám určitě nedalo velkou práci přesvědčit náboráře z Stb že se na žádnou zodpovědnou práci nehodíte.;-D

13 0
možnosti

To je fakt, práskání není zodpovědná práce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik