Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jiří rozumím, mám poznačeno - Škůdci. Prečan, Staňura, Rusnok, Špidla a dnes rozšiřuji o ministryni Černochovou. Nevím jak ostatní, já to Vaše očítám rád. Jsem si vědom, jak jsem mohl dopadnout. Už to, že bývalý premiér zde píše. Budiž. Zcela chybí sebereflexe, nějaké veselé historky z natáčení - humor a laskavý nadhled. Rozumná sebekritika - "Mohl jsem, měl jsem, jsem si vědom, lituji, omlouvám se". ... Zde je každý den výron obvinění někoho. Pochopitelně s přidáním JÁ - "To věděl, JÁ to říkal. Ti kteří se někam chystají? Odsud já se již dávno vracím" ...

Určitě své psané míníte jinak. Žel podařilo se. Zatemnění ega, vševědný syndrom - Receptu k čemukoliv, odpověď na cokoliv. Zhrzenost - Já to vím a nejsem vyslyšen. To Z. Srstkovské - "Chcete mne"? Bylo ještě docela sympatické ...

Jistě se shodneme. Řečnit je možno i psát. Radit, kritizovat i vyhrožovat.To všechno lze. Nicméně člověk, se nesmí dostat do fáze, kdy se stane nedůvěryhodným, až směšným. Může napsat i kus rozumného, leč marné. Kdo to zase píše? Aha, náš Jiřík ... Proto Vám tímto děkuji. Viz úvod - "Jsem si vědom, jak jsem mohl dopadnout". Pochopitelně pište dále. Vážně, je to pro mne veliká vzpruha ... :-)

2 0
možnosti
JK

Další z blogů zkrachovalého politika, který jenom lže a lže, aby mu místní uctívači Ruska dali karmu. Nikdo jiný ho už nebere vážně. Vůbec bych se nedivil, kdyby byl finančně podporováný z jednoho státu okupantů. Jak zoufalé. Dá se klesnout ještě níže? V jeho podání asi ano.

5 0
možnosti
DR

Vy jste naiva. A kdo v politice nelže, ať už je pravý nebo levý. ;-D

1 1
možnosti

P52e52t37r 80Č77e16r66n75ý

15. 9. 2022 20:32

Jyrko, s tím ruským plynem jděte k šípku :-)

5 2
možnosti
ZK

Pane Paroubku, nejsem Váš fanda, přesto Vaše články čtu, aniž bych Vás potřeboval nálepkovat. Ani mi neva, že zpoza Vašich řádků čouhá to hloupé a zbytečné JÁ JÁ JÁ. Teď jsem se, silně mimo téma, zase dozvěděl, že děláte ranní kulturistiku. Oznamte prosím, až to na vás bude znát, nebo už to začalo?

2 0
možnosti
Foto

Byl jsem přímo u toho, jak jste tuším v roce 2005 jako předseda vlády otvíral optimalizaný traťový úsek Česká Třebová- Zábřeh. Tehdy jste jel z Prahy pendolínem a vyráběly se pro vás schody, abyste z něho mohl pohodlně ve Třebovicích u mostu vystoupit. Kde ty časy jsou, ale teď zase píšete blogy a vlastně v ničem co bylo nemáte prsty.

3 0
možnosti
MH

diskuse se ani nemusela otevírat jako vlastně u všech článků s Paroubkem - jakmile totiž diskutéři zaslechnou toto jméno, tak na ně působí jako červený hadr na býka - vidí okamžitě rudě, článek zásadně ani nečtou, vytáhnou kostlivce jako u každí jeho diskuse a předhánějí se v barvitých odsuzujících příspěvcích, jen aby sklidili obdiv od ostatních a mohli si tak ještě více vyleštit již tak dokonale naleštěné ego - a zlý zlý socan je k leštění ega ten nejlepší materiál ;-D

3 2
možnosti
JZ

Jiří Paroubek v roce 1938. Vláda chce zemi totálně zruinovat. :-)

4 1
možnosti
JZ

Kdo nejvíc zruinoval ČR, byl neschopný lempl Paroubek a jeho skvadra.

9 4
možnosti
DR

Jo jo. A hned po něm ta tuze povedená rozpočtově odpovědná Nečasova partička že. ;-D

0 4
možnosti
JP

Raději cvičte místo psaní blogů. Je vidět, o co Vám jde. Jste buď absolutně bezzásadový prospěchář, který se dá vždy koupit, nebo jste přímo troll placený Kremlem a chcete, aby jsme opět byli ruskou gubernií. Nenávist k USA máte hluboce zakořeněnou. Naštěstí jste už politické nula.

11 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik