Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P82e96t48r 36N11e52d80v39ě71d

20. 9. 2022 15:45

Koukám " demokraté" poukazují na zbytečnost blogu protože autor. Ještě se bojí zakázat psát a mluvit. A projev by zbytečný. Asi málokdo topí pánu bohu do oken a svítí jen tak z plezíru. Nakonec to dopadne jako vždy, když má ODS premiéra, nebo je "pravice " ve sněmovně ve většině. Schodek jako bejk, vše dražší a lidé bez peněz. A pár lidí to bude do nekonečna obhajovat...

4 2
možnosti

Hned se pozná demokrat a Havlista.R^R^R^

0 0
možnosti

"Udělat mimořádný projev ve všech hlavních českých televizích čtyři dny před volbami do třetiny Senátu a komunálními volbami, je jen jeden z dalších důkazů vládní arogance."

Týden před parlamentními a senátními volbami 2021:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/andrej-babis-projev-premier-koronavirus-epidemie-cesko-nakaza-opatreni-covid.A200921_164816_domaci_pmk

Týden před krajskými a senátními volbami 2020:

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-babis-nedejme-se-narod-se-vyrovnal-s-horsimi-obdobimi-40376336

3 0
možnosti

Určitě jsou zbytečnější Vaše blogy. On ten projev, nebo nějaký podobný k současné situaci by byl vhodnější spíše pro prezidenta - jenže asi žádného nemáme ... Tak ho musí zastupovat Fiala, stejně jako na pohřbech a summitech.

8 0
možnosti

Sexymozek je zřejmě bez sebereflexe na dvě věci. Na hov... a na nic.

5 2
možnosti

Premiér Fiala zopakoval jaká je situace se zásobou paliv a současně se obrátil k obyvatelům státu s prosbou o šetření. Nic víc i nic míň. Existují v našem státu lidé, kteří mají sníženou schopnost takovémuto sdělení porozumět a potřebují to neustále opakovat. Zdá se, že sexymozek Paroubek to nepochopí nikdy. I někteří autoři diskuzních příspěků v tomto blogu mají obdobné problémy. Jejich komentáře jsou většinou výrazně ohodnoceni znaménkem - , slovy mínus. Na to mají právo.

12 1
možnosti

Vy máte zase sníženou schopnost pochopit, že to bylo omyla ne každou hodinu v médiích na tiskovinách vlády. Nebo jste to nikde neslyšel a teprve z loutkového divadla Fialky včera?

0 8
možnosti

Směrem k veřejnosti pan Fiala v projevu nic novýho neřekl. Spíš mi to připadalo jako pokus o alibismus. Až v zimě budeme klepat kosu, a jestli Putin plyn zavře, tak o tom žádná, uslyšíme premiérovo pokárání, "já vás žádal, šetřete, a vy jste mě neposlechli".

0 16
možnosti

Putin už zavřel. Tal proč ten podmiňovací způsob?

7 0
možnosti

Babišovy projevy těsně před volbami v letech 2020 a 2021 vám nevadily? Žádný váš podobný článek jsem tehdy nezaznamenal. Divný dvojí metr !!

A ta vaše posedlost průzkumy, to je fakt už diagnóza. Průzkumy málokdy odpovídají skutečnosti. Příklady? Třeba volby 2017 ČSSD. Průzkumy jí dávaly 14%, ve skutečnosti získala 7%. Ta samá strana o čtyři roky později. Průzkumy 7% a ve skutečnosti se vůbec nedostala do Sněmovny. V těch samých volbách mělo podle průzkumů zvítězit ANO, ale nejvíce hlasů získali Spolu. Tak se s těmi průzkomy jděte bodnout.

13 1
možnosti

V podstatě máte pravdu. Byl zbytečný. Proto jsem ho také nesledoval, poněvadž i těch 8 minut byla ztráta času. To měli raději dát druhý Večerníček.

2 15
možnosti
Foto

J55o92s74e52f 33B89á87r73t44a

19. 9. 2022 17:17

The whole government will go to Mars soon.

1 4
možnosti
Foto

Spíš vaše zbytečné blogy.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS