Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TC

Nadpis článku nedává valný smysl - co takhle genocida Paroubka ?

7 0
možnosti
Foto

Kdy lze považovat člověka za chudého????. Lidský talent, energie a snaživost jsou rozloženy nerovnoměrně, je nevyhnutelné, že vždy budou existovat lidé, kteří budu mít méně . Ohánět se chudobou je socialistickou iluzí že chudí jsou chudí, protože bohatí jsou bohatí. Socialisté, žijí v iluzi že chudobu lze odstranit rovností. nikdy ne bohatstvím.

3 0
možnosti
ZZ

A to jste opsal z čeho ?

8-o

0 0
možnosti
Foto

Češi patří k nejaktivnějším investorům střední a východní Evropy. Zahraniční investiční aktivita českých společností vzrostla o 127 procent. V počtu nákupů se vyrovnají velkým zemím, jako je Polsko. Například Česká zbrojovka Brno koupila zbrojovku Colt,český výrobce vinylových desek a obalů GZ Media oznámil koupil francouzského výrobce optických disků SNA. Společnost Lanex, která na Ostravsku vyrábí lodní a horolezecká lana a umělá vlákna, koupila společnost v Německu. Fenix Group. rodinný podnik z Jeseníku specializující se na výrobu topných systémů, koupil dvě firmy ve Velké Británii, následovaly akvizice ve Španělsku, Francii, Norsku a naposledy letos Fenix Group koupila svého významného firemního zákazníka v Německu − Limmer Group a tak. dál. Pokud nějaké firma není schopna se pohybovat v trýním prostředí tak nemá zde co dělat.

5 3
možnosti
ZZ

To jsou výsledky Fialovy vlády ?

Nebuďte opět směšný nesmyslnými citacemi ze stranického tisku.

:-P;-D

3 10
možnosti
AL

Pan P. zjevně kope za ty, kteří si přejí, aby se tý vládě prostě nedařilo.

8 0
možnosti
PN

P50e56t54r 24N80e57d70v38ě19d

9. 11. 2022 19:48

Já jsem klidný. Nejlepší premiér všech dob pan Fiala slíbil, že nenechají nikoho padnout, tak jakápak genocida. Věřme mu, jako on věří nám. Proto zvedl limit, zrušil EET...

3 4
možnosti
RJ

Pane Paroubku. Využíváte zdejší platformu ke svým tezím, co se třeba vyjádřit v diskuzi? Protože jinak vypadáte jako chlíst který jen využívá zdejšího prostoru.

10 0
možnosti
JD

Pan Paroubek už všechno řekl v blogu.;-)

1 6
možnosti
JD

Stanjura dnes něco říkal o začínající recesi, takže se máme na co těšit.RvRvRv

3 3
možnosti
HH

Ano. Říkal taky, že to nebude mít vliv na nárůst nezaměstnaných. Prostě, nic se neděje, čeká nas skvělá budoucnost. Již se těším.

2 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik