Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já vám nevím, píšete, že život v rusku jde jako dřív, a to mi právě nehraje s informací, že od začátku války odešlo z této "úplně " normální země skoro milion většinou vzdělaných Rusů. To přece sakra musí mít nějaký důvod. Rozhovořte se, prosím, pane Paroubku...

2 0
možnosti
Foto

Ještě že Dezoláti nemohou rozhodovat o tom, jak to na Ukrajině nakonec dopadne...

1 0
možnosti
Foto

To, že svoboda slova existuje, potvrzuje tento naprosto ubohý a denunciační článek etalonu kolaborace. Ano, když je tam Surovikin, je třeba se podvolit, protože tento válečník likviduje civilní obyvatelstvo. Tito lidé mají označnení váleční zločinci a pokud se dostanou před soud, na svobodu se již nedostanou (a to jen při absenci trestu smrti, která by byla v jejich případě zcela na místě).

To, že Česká televize npouští do hlavního vysílání skupinu mentálně inferiorních jedinců, je správný krok. Představa, že je nutno poslouchat ve veřejném prostoru kteréhokoliv hlupáka, která se postaví na nějaké pódium s megafonem, je pro pana Paroubka asi správná, většina obyvatel však není mdlá duchem.

Mne by jen zajímalo, jestli tyhle psaníčka myslí nejlepší diskutér střední Evropy vážně, anebo si dělá bezbřehou srandu.

5 0
možnosti
Foto

On je tak "poznamenanej", že je bohužel myslí vážně...

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik