Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dno nemáte. To už víme. Nemusíte nás pořád takhle odporně přesvědčovat.

4 0
možnosti
Foto

Já úplně, Marku, vidím ty tři sudičky, jak stojí na kolébkou pana Paroubka, jedna po druhé k němu přistupuje blíže a uklidňuje to "robátko" slovy - "... nic se neboj, Jiříčku, ty se nikdy nebudeš stydět..."

3 0
možnosti
Foto

Ráčej se prosím pěkně předklonit, vaše blahorodí, Vladimire Vladimiroviči, já bych s dovolením poníženě a uctivě zalezl...:-/

3 0
možnosti

Naznačujete svoji oblíbenou libůstku ? Rektální horolezectví ?

Jyrku příliš nemusím, ale tolik nenávistných reakcí je opravdu silný kafe.

;-(

1 0
možnosti

P64e33t57r 40Č29e98r24n70ý

23. 11. 2022 9:59

..osm rund sankcí vůči Rusku, které zasáhly okrajově ruskou ekonomiku..

Jasně, Jyrko :-P

1 0
možnosti

Koukám, že nejvíce mínusů tu rozdal jistý Štěpán Bicera - ano to je ten, co zde prohlásil, že zde končí a už sem nebude chodit. Jinak šiřitel dezinformačních blábolů.

Autora tohoto "článku" hodnotit již nebudu, protože tato prokremelská odulá onuce je mi natolik odporná, že mi už ani za to nestojí.

15 0
možnosti

Je ovšem otázkou, do jaké míry tato podivná válka vyhovuje evropským zemím včetně České republiky.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=794592

..........................

Nevím, jak komu, ale mně například tahle válka nevyhovuje ani trochu. Avšak vzhledem k tomu, že Rusko ji Ukrajině vysloveně vnutilo, nemá zbytek Evropy moc na výběr. Nechceme-li býti novými Chamberlainy a novými Daladiery.

A když je člověku něco vnuceno, tak otázka, zda nám to vyhovuje, jaksi odpadá.

6 0
možnosti

"Nechceme byt novymi Chamberlainy a Daladiery," Mam dojem, opravte mne jestli se mylim, ze s. Paroubek je novym Emanuelem Moravcem. tedy aspon pro Putina.

6 0
možnosti
Foto

Pro Paroubka je dobrým stratégem člověk, který nechá bombardovat civilní cíle. Města, nemocnice, energetické zdroje včetně jaderných elektráren, krade kulturní památky a nechá vraždit civilní obyvatelstvo. Pro Paroubka už by byl lepším stratégem jenom ten, který by na Ukrajině začal praktikovat holokaust. To by byl pro Paroubka skutečně největší stratég.

Neuvěřitelné odporný člověk je ten Paroubek. Je to stejná zrůda jako Putin a měl by být trestně stíhán a nedostávat prostor k šíření svých ohavností. Ale on ten prostor zde mít bude, to spíš já dostanu ban za to, že jsem o něm napsala svůj názor.

18 2
možnosti

Nový velitel ruských vojsk na Ukrajině, generál Surovikin, je podle pověstí, které ho předcházely z dob jeho působení v Sýrii, tvrdý voják a dobrý stratég.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=794592

Já výše uvedenému textu rozumím tak, že Surovokin má tuhle pověst. To není jeho hodnocení panem Paroubkem. Chápete to ?:-/

3 0
možnosti
Foto

Podporovatelé Vrabela jsou údajně znepokojení slušní lidé. A co je tohle?Hnus...víc psát raději nebudu.Za další nucenou přestávku za vulgarismus mi pojmenování toho svinstva a toho kdo ho napsal nestojí. Slušně to v tomto případě nejde...

11 1
možnosti

Tak jsem byl smazán. Chápu, v pořádku. Ale jak dlouho zde chcete chovat tento kolaborantský škvár, podporující ruskou invazi? Paroubek má zde nějaké zvláštní výsady? Je to odporné. To je jak z Vrabelova Twitteru.

18 2
možnosti

Podle čeho usuzujete, že je to kolaborantský skvar? Samozřejmě, pokud víte co kolaborace představuje.

4 8
možnosti

Tyhle názory od člověka, za kterého mluví i činy, chápu. Ostatně, kolik z nás nemůže pochlubit, že nechal Policií seřezat partu dětí na CzechTeku? Kdo na to z nás má?

Paroubek jistě. Jsem rád, že jste mimo velkou politiku. Tohle vážně už nechci.

16 0
možnosti

"se může pochlubit".

Sorry jako. Chyba v telefonu.

2 0
možnosti

J85a16n 77Z12i79e84g74l70e32r

22. 11. 2022 15:46

Obhajoba rusáckých válečných zločinů na Ukrajině je trestně stíhatelná podle českého práva!

16 1
možnosti

To se pak musíme podívat i na slova a činy našich vládních představitelů ve smyslu " padni komu padni". Nebo, že by ne?

4 4
možnosti
  • Počet článků 838
  • Celková karma 27,91
  • Průměrná čtenost 1918x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik