Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J28a42n 65M80a37r59e14k

16. 12. 2022 20:32

PLNOU PAROU-BACK !!!!!

0 0
možnosti

Rusofilní Paroubku, vy jste fakt komik. Opravdu se domníváte, že Rusko zveřejňuje jakákoliv r e l e v a n t n í čísla o své zemi, tedy i o výdajích na zbrojení?:-)

0 0
možnosti
Foto

Propaganda jede ze dvou stran. Co se má zveřejnit, co se nemá zveřejnit, kde mlžit, kde mlčet a kde lhát:

Raketa dopadla na území Polska. Poláci díky radarům i znalostem, jaké rakety a kdy Rusko používá, ihned věděli, že raketa je Ukrajinská. Přesto čekali relativně dlouho na rozhodnutí Bidena. Nevěděli, co mají říci veřejnosti. Zelenský opakovaně i po informaci z USA tvrdil, že raketa je ruská a vzkázal: Toto je ruský pozdrav NATO.

Raketa byla vystřelena den před jednáním NATO o další podpoře UA, od které Zelenský chce výkonnější pomoc a zbraně s delší dráhou doletu. Naši politici mluvili o aktivaci článků smlouvy NATO a svět se lekl vyhrocení směrem k třetí světové válce, což by znamenalo patrně válku jadernou. Některé servery poukazují na to, že se nemohlo jednat ani o ukrajinskou defenzívu, neboť radary žádnou ruskou raketu nezaznamenaly (povšimněte si, že se o žádné ruské raketě nemluví).

Naštěstí náš život nezáleží na militantních výrocích Pekarové, Nerudové, Zdechovského, Černochové a dalších, kteří se nadšeně verbálně vrhali do války NATO vs. Rusko a už pomalu mobilizovali. NAŠI MILITARISTÉ TO PŘEHÁNĚJÍ.

např.: např https://www.aljazeera.com/news/2022/11/17/nato-faces-new-challenge-as-war-spills-into-po

0 0
možnosti
JP

Paroubku, jděte bojovat proti Ukrajině do zákopů u Chersonu. Pomůžete tak dosažení Vámi vysněné světovlády Ruska a Číny a zničení USA více než těmito články.

1 0
možnosti
MH

M65i56c26h46a91l 14H70y65k21l

15. 12. 2022 6:12

Pojďme se na něčem s panem Jirkou shodnout. Každý politik statiky a čísla vykládá tak jak mu to vyhovuje. A to včetně pana Jiřího.

2 0
možnosti
Foto

Zverejnete tedy spravnou statistiku. Kdyz tato je dle vas spatna. Jinak vas prispevek nema smysl.

0 0
možnosti
AT

Asi vás to překvapí, ale já mám daleko větší strach z Ruska, které nám nepokrytě vyhrožuje, než z USA, (které je, jak jste možná nepostřehl, naším spojencem v NATO). Přestože první jmenovaný vydává v absolutních číslech na zbrojení více, než putinov.

9 1
možnosti
ZZ

Jediný, kdo na této válce vydělává, jsou USA !

Všichni ostatní zainteresovaní, včetně EU, na ni těžce doplácí.

;-(

2 6
možnosti
IS

Jak politicky uvědomělé. Ani v RaJ by to nejedli.

8 0
možnosti
Foto

J30a62n 41Š30i24k

14. 12. 2022 17:51

Nevím o tom, že by Američané CÍLENĚ likvidovali civilní infrastrukturu, tak, jak to dělá Rusko na Ukrajině. Všechny ty bláboly o Afghánistánu, Vietnamu a já nevím jaké další používáte Vy a Vám podobní tímto padají. A ano, USA má rozpočet větší, protože jejich vojáci mají třeba funkční neprůstřelné vesty a balíčky s jídlem, na rozdíl od Rusů. Čím Vás tak uchvacují? Rusové jsou fakt velcí hrdinové: střílet do elektráren před zimou a nechat mrznout civilisty, posílat drony do center měst, to dokáže jen totální odpad lidské společnosti. Ti, kdo je obdivují a podporují se k nim neméně hrdinně řadí. Není Vám ze sebe špatně?

18 3
možnosti
JD

Paroubek někde píše, že obdivuje Ruské vojáky a jejich činy?

Proč Vy a Vám podobní musí neustále lidem jiného názoru podsouvat věci, které dotyční nikdy neřekli, neudělali?

2 13
možnosti
Foto

Rusko by jistě na zbrojení dávalo podstatně více, ale na to už nemá.

10 1
možnosti
JL

Vazeny pane Jiří Paroubku. Vase uvaha nam nic nerika o dalsi pomoci USA Ukrajine. Chce trochu pritvrdit obranu proti te "vysoce kvalitni " vojenske operaci zvane "srovnani povrchu Ukrajiny" ohlasene vasim silnym vojevudcem jmenem Putim.

"USA poised approved Patriot missele system for Ukrajinu"!!!

Preklad: USA je pripraven poskytnout Ukrajine obrany system proti raketam s nazvem Patriot!!!

Zprava, ktera se objevila v utery 13. 12. 2022 asi ve dve hodiny odpoledne New Yorkskeho casu. System Patriot je ten nelepsi system dnes.

Vam, pane Paroubku a take ctenarum, davam tuto zpravu bez velkych slov o kvalite tohoto systemu. Je na vas, si tu kvalitu vyhledat a pouzit ji k dalsim uvaham.

8 0
možnosti
MB

Co pořád řešíme? Rusko je typická Rozvojová země. Nevlastní ani1 letadlovou loď. Šílená ekonomika. V HDP, celosvětové 11 místo, klesá. Podstatné- Ekonomika USA je 14x silnější! Připomínám- Rusko je jako Itáíle. Neuvěřitelné ...

Logicky tedy vydá na zbrojení méně. Chválabohu za šlendrián a rozkrádačky.Jachty oligarchů jsou zase hezké. Válku nejsou schopni vést, tedy přepadávají. Útoky na fašistickou infrastrukturu, jako základ. Sklady ze 70 let jsou ještě plné, zbytek pošle Irán, nebo i Sev. Korea. Po mobilizace, mobilizace.

Vladimirovič dobře dělá Důchodovou reformu. Chlapi se běžně nedožívají více, jako 64 let. Do důchodu jdou v 63. Předčasný důchod? Ten se řeší docela dobře na Ukrajině:-) Jistě, naši militaristé to přehánějí. Proč ta země nepomůže vlastním lidem a stále někde obtěžuje ? Co ten mužik tam stále vyvádí ?...

18 0
možnosti
  • Počet článků 838
  • Celková karma 28,46
  • Průměrná čtenost 1918x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik