Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No nazdar ... tomu se říká padnout úplně na dno :)

2 1
možnosti
Foto

Někdy mám z pana Paroubka pocit, že když už nemůže být krásným princem, alespoň se snaží být odpornou ropuchou...

3 0
možnosti

J18a56n 11K49a18r26a38s59e94k

18. 1. 2023 11:34

me se nelibi, ze se pan Ing. zde opet dehonestuje jako nejaky nymand, ktery to nema v hlave vporadku.Tedy:

navstevoval prestizni zakladni skolu v Ostrovni, kam se snazily protlacit deti tehdejsi elity. Sam si to pamatuji jako dneska, jak u nas na zakladce ty deti z tech lepsich vrstev odesly na konci 4 tridy prave tam - bylo to tenkrat s rozsirenou a moderni vyukou cizich jazyku. To mel uz tenkrat Paroubek protekci?

Pak nasledovalo gymnazium Jana Nerudy - to v Helichovce. Opet prestizni gymnazium. Jak to ten mladej Paroubek vubec delal?

Pak vysoka ekonomicka - OK, to je sice zoufale, ale kazdy nemuze studovat strojarnu.

Pak byl tim ekonomickym namestkem v RaJi - ale v Praze 1 - tedy vsichni ty ze Zizkova a Vinohrad a Dejvice, kteri ted nadavaji na RaJ - Paroubek 'ovladal' jen 1/10 tech prazskych restauraci. Jestli ten RaJ byl zoufalost, tak urcite ne kvuli nemu.

Jiste, pan Ing. je tak nejak nemocny, myslim psychicky, ale neskodi. Bavi. Nastavuje svetu zrcadla, sice takova jaka jsou v tom panoptiku na Petrine, ale mnohdy pohled do takoveho zrcadla muze prekvapit.

Jsem rad, za pan Ing. zde publikuje. Je to zabavne, odlehcujici. Podle me neni vubec doceneno, co vsechno on pro nasi dusevni hygienu dela.

Vazeny pane inzenyre, nenechte se odradit, zustante svuj a take na te druhe strane barikady.

0 0
možnosti

Přeju vám klidné dny. Pár vašich prostocviku by mohlo napomoci.

0 0
možnosti

P53e21t19r 97Č17e20r83n61ý

18. 1. 2023 9:13

Duševní zvratky vypouštíte pouze vy, Jyrko ;-(

4 0
možnosti

Opravdu, a nebo Váš vstup říká vše především o Vás.

0 1
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že nenávistnější kampaň vedou zastánci Petra Pavla.

Ovšem co se týká nebezpečí zavlečení naší země do války na Ukrajině ze strany velení NATO, myslím si, že to nebezpečí je od obou komunistů Petra Pavla i Babiše stejné.

Stačí mi, jak se Babiš chlubil, že do USA vydal Nikulina, kolik ruských diplomatů vyhostil kvůli Vrběticím (třebaže "solidární" západní země NATO nevyhošťovaly),

jak se chlubil, kolikrát již jednal se Zelenským a nejednal s Ruskem a chce na Ukrajině vyjednat mír za podmínek, že Rusko opustí Ukrajinu.

A právě tohoto nejsou Ukrajinci schopni sami dosáhnout i přes masivní podporu zemí NATO. Aby něčeho takového NATO dosáhlo, muselo by nasadit i vojska ze zemí NATO. A nejblíže Ukrajině je Slovensko, Polsko, Česká republika, Rumunsko, Bulharsko, Maďarsko...

Tímto de facto Babiš říká, že chce mír na Ukrajině za podmínky úplného vyhnání Ruska z Ukrajiny, což bude vyžadovat nasazení obrovského množství vojáků, které však Ukrajina nemá. K provedení takového "mírového" řešení by musela být na Ukrajinu vyslaná statisícová, možná milionová vojska, což by vedlo k obrovským masakrům a možná ke III. světové válce.

Proto Babišovi nevěřím, že je z hlediska nebezpečí zavlečení naší země do války lepším řešením než Petr Pavel. Pro mne jsou tito karierističní komunisté nevolitelní oba dva.

2 6
možnosti

Je opravdu úsměvné, jak vypichujete komunistickou minulost obou kandidátů zrovna vy, který s minulým režimem nemáte žádný problém a považujete jej za lepší, než ten současný. Vám nevadí, že byli členy KSČ. Vám vadí, že už nejsou.

0 0
možnosti

Málokterý nebožtík musí vyslechnout tolik umíráčků jako náš pan Paroubek. Užívej si, Jyrko. ;-)

6 6
možnosti

Kurňa, pane Paroubku, nebyl ten Petříček (a Maláčová, kde je jí konec) tak trochu váš koník?

0 0
možnosti

Já u socanů jsem nepoznal žádného slušného člověka - ale v politice obecně je absence slušných lidí. Ti s ostrými lokty žádného slušného mezi sebe nepustí, protože neví, kdy by se jim mohl vzepřít. Zato ti neslušní jsou zcela předvídatelní - a lze si je za patřičný obolus, či protislužbičku, kdykoliv koupit.

;-(;-(

0 0
možnosti

Pane Paroubku, vy jste zřejmě neslyšel nenávistný projev Babiše na adresu Pavla na tiskové konferenci po skončení prvního kola. Tak "férové" blahopřání svému konkurentu k volebnímu vítězství jsem ještě neviděl. Možná, že se ho v podání Babiše dočkáme ještě jednou po skončení druhého kola.:-P

7 5
možnosti

Dobra otazka! - "Kdo vlastne vede kampan plnou nenavisti"?

Odpoved jasna - pan Jiří Paroubek !!!

7 7
možnosti

Opravdu? Anebo Vy sám nejste zcela jistě ovce, které lze podsunout cokoli. Jistě, vždyť přece někdo je zlo a někdo zářivé jasnozřivé dobro. A Vy pane Limo víte, kde je ta nenávist přece jistojistě. Netřeba ničím doložit. Vždyť je to přece jasné. Komu? Ovci?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS