Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Jde takhle Pavel Rychetský po ulici a nějaká babička ho pozdraví: "Čest práci, soudruhu!" Pavel Rychetský na to: "Paní, vy jste si spletla dobu."

A babička na to: "Dobu možná, ale tebe ne, soudruhu!"

;-D

0 0
možnosti
DR

S tím Rychetským máte naprostou pravdu. V poslední době se z něj stal politik a ne soudce, do nestrannosti má asi tak daleko jako já na Hrad.

Čili použiji stejné výrazivo jako místní zemanobijci a tj. zaplaťpánbů že v srpnu zmizí do propadliště dějin.

2 0
možnosti

Jyrko, už vás Rajchl pozval na demošku? ;-D:-P

0 0
možnosti
JP

Zvláštní schopnost Paroubka - sebevědomě kecat a nemít zameteno před vlastním prahem. Vláda si vede v ekonomice dobře, nezazmatkovala v době prudkého růstu cen energií a velkého křiku o bídě a krizi, zbytečně nerozhazovala, byla uvážlivá a situaci ustála. Ale také s Vámi souhlasím že "pravici volí vzdělanější lidé" ... a také v tom, že už není třeba zvyšovat úrokové sazby, mělo by to už spíš stinné stránky. Na tahu proti inflaci by měla být vláda - revize výdajů, rušit nesmyslné dotace (zemědělství...) a hlavně nezvyšovat mzdy ve státním sektoru.

0 1
možnosti
Foto

Argumenty v článku, uliční výbor v diskuzi.

2 0
možnosti
JD

To je zde přece normální pane Bárto!

0 0
možnosti
Foto

J83a94n 45Š27i65k

8. 2. 2023 16:27

Vy jste patřil k těm, kteří nakládání se státním rozpočtem taky ovlivňovali. Nějak jsem si nevšiml, že za Vaší vlády by se z Česka stal tygr Střední Evropy a jeho strukturální problémy byly vyřešeny. Mohl jste spoustu věcí ovlivnit, třeba důchodovou reformu. A realita? Choval jste se úplně stejně jako všechny vlády, ba i hůře. Je proto velmi udivující, jak najednou přesně víte, co máte dělat. Hezký den

7 0
možnosti
PZ

Přeci mu chyběli Ti marťani k vládnutí.....

1 0
možnosti
ST

Po dlouhé době jsem našel něco s čím můžu s J. Paroubkem souhlasit. Pravice disponuje vzdělanějšími a motivovanejsimi voliči. A to je zase asi na hodně dlouho vše.

7 2
možnosti
Foto

jedna věc je zajímavá. Ty asociální instituce, vláda, senát, nyní president, naprostý zmar. A přeci, lidi je volí, a dokonce více, než nějakou soc dem, která je t.č,.v těžkém útlumu. I spasitel Babiš není úplně v kursu.

Suma sumárum - chytrej Jirka a blbej národ.

13 2
možnosti
PN

Jyrko, pravice už dávno neexistuje, to jen levičáci bojují mezi sebou.

1 1
možnosti
JK

Další z ubohých pamfletů zkrachovalého politika, který by za kapku moci klidně zaprodal vlastní zem rusákům. Ale místní rudá kolaborantská banda bude nadšeně karmovat. Je to ostuda. Jejich dětem z nich bude jednou nevolno.Rv

14 8
možnosti
JV

A to je asi tak všechno, co k tomu můžete říct.

3 2
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik