Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy jste se minul povoláním. Místo blogů byste měl psát do Rudého práva. Tolik nálepkování a cíleného shazování nedokázal do jednoho článku nacpat ani starý fousáč Kojzar. A to už je co říct.

7 1
možnosti

Kojzara neznám, ale každý socan je stejný problém, jako lidovec, či modrá straka, nebo TOPkař, či SANista.

1 4
možnosti

Je dost trapné, když jeden z hrobařů politické strany do ní nakonec kope. S jednou věcí snad ale lze souhlasit - Šmarda má charisma mokrého hadru.

3 1
možnosti

Rozumím a souzním. Je to hrozné! Na prezidenta ČR stačí mít IQ 107. Autor zase nic. Hrobař ČSSD Hamáček, už zase nerobí. Nyní kope za české zbrojaře. Oranžová rohožka se osvědčuje dále ...

Šmarda již atakuje 5% preferencí. Nespokojení? Jsou nespokojeni. Žádná agentura, je ještě ještě nezaznamenala. Raichlovo PRO urvalo úchvatné 2%. Jiřík musí něčím překvapit., S Marťany to proflák. Co takhle - Naši domácí, Rudí mimozemšťané? Kdy Jiřík své zalíbení v Kateřině, veřejně ohlásí ?...

8 3
možnosti

Je to zajímavé -- Zemanovi i Paroubkovi ČSSD umožnila dojít až na politický vrchol, pak se trhli, se svými stranami neuspěli a následně začali ČSSD nenávidět a škodit ji. Oba také z prozápadních pozic přešli na ruské. Např. Jiří 'Paroubek v článku u příležitosti návštěvy Si u Putina tvrdil, že Ukrajina by v blízke době zaútočila na Rusko s cílem jeho zničení. Tak. Ani ne z nějakým otazníkem, nic. Prostě Ukrajina chtěla napadnout Rusko (zřejmě s 20.000 tanky a 3,5 milionovou armádou zfetovaných nácků), takže ruský útok je vlastně ta správná věc. (a navíc ten deep state a tak, však všichni víme, že).

Jiří Paroubek se - ze zoufalství, že ho nikdo nechce a nebude volit - naučil mistrně překrucovat.

Aniž bych se zastával ČSSD, tak rozhodně neplatí, že "v zahraničněpolitické oblasti soc. dem. zcela podporuje válku na Ukrajině a vše, co k tomu patří" (všimněme si té manipulativní formulace). Pokud vím, je v tomto normální, tj. odsuzuje ruskou agresi a podporuje bránící se Ukrajinu. A pokud jde o mír, tak nezastává žádné extrémní postoje. Taky tvrzení, že za inflaci jsou zodpovědné sankce, je nádherná vývrtka.

Atd.

8 1
možnosti
Foto

Soudím, že v této republice není mnoho lidí, kteří by autora ještě brali vážně.

9 5
možnosti

Je pro mne i překvapivé. Jak se bývalý premiér ČR houževnatě znemožňuje. Do voleb EU chce jít s KSČm. Kde se angažuje, vše krachuje. Odmítán všude. LEV chcípl. Raichl bez zkušeností a tradic? Ještě m.u zbývá získat 1% = 40 milionů Kč. Zase může machinovat - Lidi přijďte! Sen zadluženého Vrabla se neuskuteční. Podobně zírá Jiřík. Výdělek snadný. Proč raději nenapíše nějaké pohádky pro děti? Vcelku mu to jde ...

6 2
možnosti

Kontrolní otázka: Jestlipak víte, jaké IQ má náš sexymozek?

8 5
možnosti

Opět hloupé, nesmyslné, dokazující úroveň autora a to i navzdory tomu,, že problémy soc. dem. jdou mimo mě.

11 4
možnosti

J54i16r60i 40B68o74r

7. 6. 2023 10:52

Pane chytrý, slepice se nepěstují ale chovají. To IQ prezidenta jste měřil vy?

12 3
možnosti

Ten rozmáhající se klientelismus v posledních 12 - 13 letech....přiznáváte tedy, že byl už u vás?

10 0
možnosti
  • Počet článků 838
  • Celková karma 28,45
  • Průměrná čtenost 1918x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik