Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A proč i Angola jej vykopla ?

Nechtěla mu umožnit safari ?

O tom se nikde nepíše.

0 0
možnosti

Tentokrát velmi trefně popsáno.

1 1
možnosti
Foto

J35o55s22e62f 18B83á53r26t27a

6. 11. 2023 10:06

Český průmysl zrychlil pokles, Fialo, děkujeme:

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-prumysl-zrychlil-pokles-40449703

71 úspěch vlády ZMĚNY, která má ŘEŠENÍ?

3 4
možnosti

Pan profesor se podivoval po nákupu v Německu, že ceny v Německu jsou nižší než u nás... kupodivu i u mezinárodních firem - tak nemohl obvninit Babiše

4 2
možnosti
Foto

Život a přístup k němu mlůže mít rozličné polohy. Tou první je utilitarismus, beru vše, co je právě nejlevnější, nebudu moc vyskakovat a svou názory budu odvážně vypouštet doma v kuchyni a pro jistotu ještě dám slamník na dveře. Budu souhlasit s každým, kdo mi něco upustí pod stůl. Jen proboha nenaštvat toho bohatšího, on by mi nemusel potom nic blahosklonně upustit pod stůl.

Pak je rovina druhá. Stát si za svým, i když to momentálně není výhodné. I když jsem v menšině, ale jsem jasně schopen pojmenovat zlo. I protivník a třeba hodně silný ví, že si mně nekoupí za pár šupů jako holku na E 55, za kterou mne považuje v rovině 1. A nejspíše mnou ani nebude pohrdat, jak je tomu u polohy první.

Pan Paroubek zastává polohu No.1. Možná je to důvod, proč mu ve volbách dává hlas jen několik desítek voličů. Ono totiž není úplně apetitlich se dívat na sebe ráno v zrcadle a sem tam z toho obrazu hodit šavli....

10 2
možnosti

Severní Korea si tvrdě stojí za svým - a kam to dopracovala !

Jižní Korea se chová utilitaristicky a ten rozdíl je opravdu vidět !

1 5
možnosti

Náprava nejen hospodářských, ale hlavně politických škod po současné vládě, bude trvat roky, ne-li desetiletí. Před chvílí jsem dokoukl 168 hodin, rozebírali tam jen úlety Černochové. U nás se to obecně moc nerozpatlávalo, ale ve světě už jsme za blbce.

9 9
možnosti

On je ve vládě a vy ne. To zamrzí, žejo...

6 4
možnosti

Pane Paroubku, ten kritizovaný Fiala na rozdíl od vás dokázal po volbách sestavit vládu. A navzdory všem predikcím jeho vláda stále drží pohromadě a vydrží tak celé volební období.

To je pro vás asi neskousnutelné a proto ty žlučovité výpady.

21 4
možnosti
Foto

Přece se rozhádáním nepřipraví o tučné platy, prebendy a bůh dobře ví, co ještě.

6 8
možnosti
Foto

Fiala a emoce, natož vzedmuté? Jeho rozhodování je čistě submisivní kalkul.

4 16
možnosti

Úplně se tetelím blahem, když vidím zdejší dezolé scénu,kterak zoufá nad tím, jak je pětikoalice pod vedením Fialy jednotná. A to jste si tu po projetých volbách dávali Fialovi rok...

21 11
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik