Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Otázka je, zda sám Fico hovoří tak špatně Anglicky, či zda mu to někdo jen špatně přeložil.

Fico řekl, že některé země pošlou své vojsko na Ukrajinu.

Macrone sdělil, že nevylučuje možnost že by některé země mohli poslat své vojáky na Ukrajinu.

To jsou ovšem dvě velmi odlišné věci a jak vidno, stále je dost těch, kteří neumí rozlišit jasně řečené konstatování.

Proč mě to u obdivovatelů válečného zločince putina, nepřekvapuje?

1 0
možnosti
Foto

Zelenský měl po nástupu do funkce jako první zem navštívit Česko. Dozvěděl by se, že existuje jedno rozumné rčení "Kdo chce kam, pomozme mu tam". Řídili jsme se tím, když Slováci projevili ještě razantnější touhu a to po naprostém odtržení, zatímco Rusům na východě Ukrajiny stačila autonomie. Neposlali jsme na Slovensko armádu, nazačali jsme se vzájemně zabíjet. Slovensku jsme řekli sbohem, šátečkem zamávali a výsledkem byla úleva od neustálých připomínek, nároků a výčitek. Slováci patří k našim nejoblíbenějším sousedům a ve sportu jim i fandíme, pokud zrovna nezápolí s Čechem, Moravanem či Slezanem. Jezdíme tam na dovolenou do hor, termálů či za poznáním. Těžko si lze představit vzájemné soužití v případě, že bychom za cenu desítek tisíc padlých a zabitých zabránili Slovákům v odtržení. Existuje jiné rčení - násilí plodí násilí a to se už dva roky uplatňuje na Ukrajině. Kdyby Ukrajina ve válce zvítězila, na území s početní převahou Rusů mírová pohoda stejně nenastane. Když zvítězí Rusko, to samé platí pro zbývající území Ukrajiny.

3 1
možnosti
Foto

V té Vaší teorii je jedna podstatná trhlina. Do roku 2014, než ruSSko ukradlo Krym, na ukrajinských územích s početní převahou Rusů pohoda byla. Není důvod, proč by tomu tak nemělo být i v budoucnu.

2 0
možnosti
Foto

Ááá, úúúúžž je tady zase.

Teď mne napadlo, že by si už konečně zasloužil nějakou poctu za vytrvalou práci ve prospěch občanů a tohoto státu. Nikdy nezklame a je vždy připraven.

Myslím, že by po něm mohla být pojmenována např. měrná jednotka. Jednotka zbytečnosti.

8 1
možnosti
DR

Doufám, že Boris po ukončení své politické kariéry jednou vydá své paměti, ve kterých přesně popíše, jak to s tou tehdejší dohodou v zákulisí opravdu bylo.

2 0
možnosti
PB

P14e84t32r 93B26u51r64i53a38n

26. 2. 2024 22:31

Žádná dohoda s Ruskem není nikdy možná, odkud jste spadl?

6 0
možnosti
RM

Musím pogratulovat našim mediím, odvádějí skutečně skvělou práci.

0 0
možnosti
PK

Neberte ho tak vážně. Paroubek bude klidně plácat a velebit kohokoli, když z toho bude prebenda, za kterou si pořídí nějakou ženskou. O nic jiného mu nikdy nešlo.

7 5
možnosti
PZ

Pan Paroubek se opanuje výsledkem průzkumu kde je 69% dotazovaných pro ukončení konfliktu na UA. Já zase vidím jeho volební výsledek kde ve volbách do EP pod vlajkou strany LEV získal skvělých 0,46% takže jej odmítá 99,54% voličů, to jen pro srovnání.

8 3
možnosti
Foto

Je rozdíl mezi odmítat a nepreferovat. Ten druhý výraz lépe popisuje situaci. Ti, kteří někoho nevolili, preferovali jiné.

0 4
možnosti
Foto

Tu lež o Západu, který chce prostřednictvím válečného konfliktu, vyvolaného ruSSkem, zničit ruSSko, opakuje Jyrka z jakého důvodu?

20 5
možnosti
PZ

Teď jen vysvětlit jakou záhadou se stalo, že se nechal největší stratég VP takto nachytat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik