Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobní pohled autora na pana Foldynu si nebylo možno nepřečíst. Líbilo by se mi, když by obsahoval také nějaký názor na to, co tohle bude znamenat pro Foldynův volební kraj. A od člověka z velké politiky bych uvítal, když bych se dočetl též něco, na způsob jak krtek ke kalhotkám přišel, neboli, jak se stalo, že lodní kapitán vyrostl do velké politiky - To, myslím si, by textu svědčilo. Ono vůbec je důležitý, aby nejrůznější autoři věděli,jaký je skutečný smysl psaní pro veřejnost, a aby to, že to vědí, bylo z jejich textů poznat. Přátelsky, M.G.

1 0
možnosti

Tak pan Foldyna byl alespoň viditelný člen ČSSD. Těch má ČSSD málo, nevím, jak se odrazí ode dna podprůměrnosti.

Paradoxně je nadějí ČSSD Foldynou kritizovaná Maláčová, pokud ji nesrazí současná razie na MPSV.

0 0
možnosti

Všude se objeví nějaký rebelující element. Nic nenormálního. Nenormální ovšem je, pokud buřič nemá žádné výsledky ! To je problém. Pak se vyvinou i úsměvné teorie - Foldyna - Výsledky nemám protože vedení je špatné. Vedení - A jak s ním máme mít nějaké úspěchy ...?

Foldyna se dnes zařadil mezi naprosto nepoužitelné persony. Poctivé by bylo, kdyby se šel po dlouhé době poctivě živit. Do fabriky, jako OSVČ. To samozřejmě není reálné, nastane to obvyklé - Děkuji vám ČSSD za současný finanční příjem. Budu dále poslancovat, abych nezklamal své voliče. Proboha které ? Zbývá mu usednout na motocykl, vyrazit v noci , jako Vlk a výt na měsíc. Směr poitický hřbitov se již vydal:-)

3 0
možnosti

Na to není co dodat. Tentokrát musím s panem Paroubkem souhlasit. Myslím si ale, že Foldynu ANO ani Trikolora nebudou chtít. Určitě by jim to spíš uškodilo a do toho Babiš ani Klaus nepůjdou. Zbude mu pouze SPD a komunisti. Tam by se hodil.

4 0
možnosti

Ono by mu bylo houby platné i kdyby se na příští volební kandidátku dostal. Stranu čeká volební výsledek okolo 4 % a Foldyna to i při svém nevalném intelektu tušil.

1 0
možnosti

prej "Nemám příliš rád vylučování členů ze strany" ;-D;-D;-D;-D;-D

To napise clovek, ktery nechal hned nekolik lidi vyloucit.... a kdyz se mu to nepovedlo v jejich domovskych organizacich, tak to zaridil na vyssi urovni.

2 0
možnosti
Foto

Klid, však po člověku se zkušenostmi pana Foldyny každý rád hrábne. Možná by mohlo sázet: bude to ANO, SPD nebo Trikolora? ;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,49
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik