Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mrazprichaziz.....

18. 2. 2008 19:03
Zeptejte se Richarda Havy

Zeptejte se Richarda Havy (Zenit, Omnipol), jak je mozne, ze jeho otec Frantisek Hava (Omnipol) uz na pocatku 80tych let mel informace, ze za nekolik malo let dojde ke studentskym politickym stavkam, ktere povedou ke zmene rezimu? My jsme jim v listopadu 1989 naivne naleteli. Dnes maji zase ti sami lide - za vydatne pomoci Prognostickeho ustavu, V.K.+Zemana+Ransdorfa a dalsich - politickou  i ekonomickou moc. Mimochodem, ktery ze soucasnych predsedu politickych stran je osobnim pritelem Richarda Havy? A mame tu cele politicke spektrum.

0 0
možnosti
JB

falkonek

18. 2. 2008 18:54
pro pana Paroubka

Vazeny JP,

nemohu neodsoudit vase vypady vuci ODS uz kvuli utocne argumentaci za ucelem vyvraceni nejakeho novinarskeho pamfletu. Nechapu, jak muzete takhle natvrdo odmitat skutecnost, ze CSSD nema zadny vliv, zadny ani neuplatnuje a kdyby nahodou, rozhodne jeji lobbiste pracuji na zakazku ODS. Nebo existenci vlastniho tymu vyjednavacu popirate???

Co me ale nejvice vadi, je vase neskutecna preziravost vuci vasim vlastnim problemum (vsichni poslanci a senatori CSSD urcite Svejnara nevolili). Naposledy se takovato vec stala ODS v roce 1998 - viz opozicni smlouva a opilec Kott. Nadale tedy trvam na tom, ze je CSSD rozpolcena mnohem vice, nez ODS.

Volitelum VK prichazeji kulky a strelny prach a vas nejvice zajima co si rekl pan Snitily za hlas VK? Nemusel vubec nic, vedel, ze mu jinak prijde kulka i strelny prach najednou!!!

Nikdy jste nic nevyhral a ostatni pouze urazite. Vasi pohunci nedokazali vyjednat podporu pro zadne hlasovani v parlamentu, tak jak je mozne, ze stale vedete CSSD??

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

18. 2. 2008 17:00
pro fanklub ODS

Pokud budete pokračovat v tom co předvádí soudruh rotný Topolánek a jeho parta, tak už se z opozice nedostanete nikdy. Kdo se směje naposled, ten....

0 0
možnosti

vencast

18. 2. 2008 17:12
Re: pro fanklub ODS

se směje a směje a směje ............;-D

0 0
možnosti

Kawka

18. 2. 2008 16:21
Dulezite pro ODS...

Je to, ze umi vyhravat.

O tom, kdo se neumi prenest pres prohru, jsme se uz nekolikrat presvedcili, ze, pane agente s teplou vodou? ;-D

Tak, pane Paroubku, kdyz Vy ted uz pry prohravat umite, tak nam, prosim, jeste parkrat ukazte, jak:-)...

0 0
možnosti

Mrazprichaziz.....

18. 2. 2008 18:34
Re: Dulezite pro ODS...

Dulezite pro ODS je to, ze se dalsich 5 let muze v Cesku v klidu krast a podvadet.

0 0
možnosti

bobr

18. 2. 2008 14:20
paroubku, paroubku

Je všeobecně známo, že nejlepší obrana je útok a ukozováním na nedostatky protivníka si zakrývám svoje vlastní. Tady ale nejde o vlastní ambice, ale o zájmy někoho jiného, dalšího, který se na to může jen koukat, protože jste většinou odtržení od reality běžného života. Ale to je asi nemoc z povolání. Když potřebujete, aby jste se dostali nahoru, tak o lidech víte, nahoře na ně zapomínáte, ale to i druhé strany. Jediní komančové to nědělají, ti na lidi nemysleli nikdy.

Měli by jste povinně chodit na hodiny slušného chování a taky se ptát lidí, co by chtěli, neprosazovat jen svoje sobecké zájmy.

Nazdar

0 0
možnosti

Glock

18. 2. 2008 12:18
Hmm

Tak co, už přisli adminové na to, že zase "někdo" naklikal hlasy (jako třeba pan Hulinský)?

Karma přes 40? Když se podívám do archivu, tak tady musel autor oslovit spoutu čtenářů. Proč ale ne předtím? 8-o;-D

0 0
možnosti
PK

juggler

18. 2. 2008 15:28
Re: Hmm

ja bych mu na karmu nekliknul ani kdyby na mne poslal ty svoje tajny agenty ..... mam cest a svedomi neco co paroubek a cela CSSD tezce postradaji

0 0
možnosti

Radek

18. 2. 2008 12:17
Novinky pánů.... část 3

Ono vůbec ve světle výsledku a následných reakcí věru pikantně vyznívá nadpis příspěvku pana Paroubka... ODS neumí prohrávat.... to Paroubek naopak umí.... ale Jirko, bud trochu spravedlivý, vše je otázka treninku a sportovně uznej, že co se porážek týká, Ty máš prostě slušně natrénováno.....

0 0
možnosti

Pavel Jirsa

18. 2. 2008 11:44
Paroubek naopak neustále vyhrává

Je opravdu směšné, když se největší prohrávač ze všech socialistů, co jich kdy v těchto končinách bylo snaží vysvětlit, jak se neumí kdo prohrávat. Pan Paroubek pocity zhrzeného outsidera zná opravdu dobře, stačí si osvěžit paměť faktem, že pan Paroubek nikdy nic nevyhrál.

0 0
možnosti

Mrazprichaziz......

18. 2. 2008 12:48
Re: Paroubek naopak neustále vyhrává

Neni zadna ostuda "prohrat" s nekym, kdo nehraje fer. Vlastne to ani prohra neni. ODS opravdu neumi prohravat, jinak by nepouzivala spinave a - aby rozumel i V.K. a priznivci ODS -  nesportovni metody. Co ovsem cekat od byvaleho ministra financi a nyni "prvniho  z obcanu Ceska", ktery nevi, co jsou to "spinave" penize? Na cem asi - s vedomim komunistu - pracoval v Prognostickem ustavu a byl - se svolenim STB - vysilan do kapitalisticke ciziny? A proc asi pan profesor ekonomie nevedel, co jsou to "spinave" penize? Nepomohl tim napriklad komunistum zlegalizovat jejich majetky, ziskat tak moc ekonomickou a pres moc ekonomickou znovu moc politickou?  Vidim, ze tyto "poradky" volicum ODS nejen nevadi, ale i vyhovuji.  

0 0
možnosti

Radek

18. 2. 2008 11:34
Novinky pánů..... část 2

 Osobně si myslím, že pan Švejnar by vítězství 141:111 odmítl, protože by z tak těsného vítězství byl taky nešťastný. A být pět let nešťastný, to je silné kafe i pro takovou morální autoritu. Zajímavé se mi jeví sledování rychlého odskoku Švejnara k socialistům. Jeho světlou chvilku sice vymysleli zelení, ale když se tato morální autorita podívá na průzkumy veřejného mínění a zapřemýšlí nad logickým důsledkem dopadu nutných reforem na stav volebních preferencí před příštími volbami, tak ona ta morálka bude asi lepší rudá než zelená. A sympatickému  demokratu Paroubkovi nelze upřít schopnost udržet ve straně tuhou kázeň všemi prostředky. A to se při počítání hlasů může hodit každé morální autoritě.

0 0
možnosti

Radek

18. 2. 2008 11:32
Novinky pánů Paroubka a Švejnara... část 1

Tak k Paroubkovi, který v tomto státě zavedl nový zajímavý termín "vítěz, který zatím všechno prohrál" se přidal další závodník v této specifické kategorii, pan Švejnar. Tak jako se Paroubek sám označil za vyvoleného, tak se Švejnar sám označil za morální autoritu. Jak morální. Tak jako Paroubek opět prohrál a zároveň vlastně vyhrál, tak i švejnar se překvapivě cítí vítězem. Jak morální. Oba se pochválili jak dokázali mnohé a zašli ve svém nadšení z prohry tak daleko, že to označili dokonce za zázrak. Hlavně se umět pochválit. Jak morální. Osobně nevím co je na 141:111 tak zázračného, sešikovat socany do jednoho bloku veřejnou volbou a ziskat hlasy zelených a senátorů kteří Švejnara nominovali, to je věru zázračný výsledek! Asi by se tento zázrak 111 hlasů někomu jinému stěží podařil, ale duo vyvolený a morální autorita to prostě dokázalo. Podle obou pánů je Klaus nešťastný, že vyhrál těsně o 30 hlasů a bez komunistů. Zato oba pánové prohráli a přitom jsou šťastní, vyvolení a morální.

0 0
možnosti
  • Počet článků 840
  • Celková karma 27,24
  • Průměrná čtenost 1913x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik