Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

IoannesM

17. 6. 2008 17:39
Opět demagogie

Opět demagogie v podání mistra lží a socanské propagandy. Když policie nezjistila, že Gross provedl trestný čin, neznamená to, že Gross žádný neudělal. To by byla stejná logika jako tvrdit, že když vědci dosud nenašli mimozemský život, znamená to, že žádný neexistuje. :-PBohužel moc dobře víme, že korupci je téměř nemožné dokázat. Stačí, aby při domlouvání byli aktéři sami a už na ně nikdo nemůže.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

13. 6. 2008 19:11
A jeden na veselou notečku, pro tebe ty modrý b*bečku.

Modří pacholíci opět záží tupovtipem i když o tom neví, kdyby to věděli připadali by si tupě;-)  Na závěr pro obveselení a dobrou náladu jeden na konec:

Tak nám paní Mullerová padne modrá vláda!

Božinku a to je dobře pane Steigerwald?

No to víte, alespon' nám zůstane i něco více, než jen holé zadky. Takže YES;-€                                

                                                                                                                                                                ;-D

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

13. 6. 2008 19:23
Re: A jeden na veselou notečku, pro tebe ty modrý b*bečku.

P.S.:  Myšleno jako ty modrý bobečku...........................................................;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JP

Juras

13. 6. 2008 9:01
To ses unáhlil.

Oni se nesnaží maskovat nedostatek inteligence, protože to neví. Připadají si spíš přechytralí ;-D

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

14. 6. 2008 7:36
Re: To ses unáhlil.

Zato ty se snažíš nedostatek inteligence zamaskovat a je ti to platné, jako mrtvému zimák ;-D;-D;-D 

 Vrchol modré inteligence opakovat jednu přihlouplou větu stále dokola, akorát se změněným titulkem;-€!

       R^(Y)Rv

0 0
možnosti
JV

honza_votava

12. 6. 2008 12:20
x

Pane Paroubku, dovolíte malou zkoumavou otázku? Do blogu píšete vy sám osobně nebo nějaký váš pomocník, co má jinak na starosti projevy pro soudruhy a soudružky?

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

14. 6. 2008 7:47
Re: x

Pane  _votava jestli dovolíte, tuto větičku jste vymyslil osobně, nebo vám ji nakukal nějaký modrý agitátor?

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

27. 5. 2008 21:09
Už vás máme dost !!!

Premier Topolánek přijel za svýma do Litvínova a na reportéry  Čs. telelevize vypustil jed- ty b........ od televize nesnáším, avšak ty své šibaly neobolševícké má rád.  Má rád šibaly "podnikavce" z Litvínovské radnice členy Ods- Řepková, Fojtík, Novák, Šulc, Řehák atd.  Ano jedná se opět o malé domů a jsou velké obavy, že se takto hospodaří i na jiných modrých radnicích od Krušných hor až po Bohumín a že se opět jedná řádově o násobky miliard.  Honem, rychle, už se nám čas krátí rychle stihnout co se dá.   Státní peníze jdou do jejich vlastních kapes.  Rychle podepsat nájmy za babku na desítky let s pozdějším zlegalizováním sami sobě, pak se třeba potento vždyt' smlouvy jsou platné a nevypovidatelné.  Ano je nutno spěchat co to dá, už i proto že je už mají lidi plné zuby a co na to modří agitátoři na blocích - nic mlží snaží se odvádět pozornost jinam, ale čas se krátí, je třeba stihnout co se dá, protože lid prostý reptá - MÁME VÁS, UŽ PLNÉ ZUBY!!!

Repríza dnes na Čt1 ve 23.55 hodin.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

28. 5. 2008 0:05
Re: Už vás máme dost !!!

Jedná se samozřejmě o Chomutov a Kamencové jezero. Ten Litvínov je tiskařský šotek, sorry;-)       m.p.

0 0
možnosti
J

jonas.xaver

26. 5. 2008 8:25
při pondělku

Proboha, vypněte už všechny ty pohůnky a frantyslinty včetne paroblba.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

14. 6. 2008 8:00
Re: při pondělku

Když nevypnou takého modrého neobolševíckého "demokrata" jako jsi ty, tak nevím proč by vypínali jiné. Jdi do(Y)

   Rv                                                                                  m.p.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 5. 2008 10:42
Je opravdu smutné vidět a slyšet,

když vrcholní představitelé politické vládní strany se ohánějí a nechávají se slyšet v hlavních vysílacích pořadech citacema fašistických pohlavárů! Nikoho pak následně nemůže ani překvapit, že se na tuto stranu nabalují lidé z té nejhorší lidské spodiny s rasistickýma sklony. Domnívám se, že lidé by se těmto projevům měli postavit a nedopustit šíření, těchto úchylek a asociálních patalogických jevů!

Česká televize zviditelnila a odkryla ve svých investikativních reportážích kolem pochodů v Plzni a Praze o jaký problém se jedná a o prorůstání této strany členy těchto myšlenek od Krušných hor až po Bohumín!Rv

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 5. 2008 0:34
Dobrý

Pane Paroubku, docela rád si Vaše články čtu, protože mají hlavu a patu a jsou k věci. Čemu nerozumím, jsou ty výplody diskutérů na blogu, ať už protivníků či fandů. To ty Vaše články nečtou normální lidi? Vždyť jsou to všichni magoři. Pokud vůbec ty výplody čtete, co na ně říkáte? Neničí Vás to? Co takhle napsat článek právě o tom? S pozdravem Viki

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

24. 5. 2008 11:14
Re: Dobrý

Mám dotaz - podepisujete se jako žena a píšete mužským dialektem. Není v tom rozpor?

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

23. 5. 2008 4:01
falkonek

Je zajímavé sledovat,jak vy modrosvazáci, kterým bývalí komunističtí servilní agitátoři Steigerwald,Komárek a spol ani nepochybná Klausova intenzivní spolupráce s STB NEVADÍ, zato nemůžete strávit,že Paroubek dělal v RAJi(Restaurace a jídelny) což je pro vás důkazem kolaborace s KSČ,STB a nevímco,PŘESNĚ TÍMTO STYLEM podsouváte příznivcům ČSSD vlastní svinstvo a tím je ZBOŽŇOVÁNÍ VAŠICH MODRÝCH VŮDCŮ,ABSOLUTNÍ IGNORACE JEJICH NESCHOPNOSTI,ULTRAKOMUNISTICKÉ MINULOSTI A ZJEVNÉ KRIMINÁLNÍ ČINNOSTI KRYTÉ NEJVYŠŠÍM ZASTUPITELSTVÍM! Nijak NEOBDIVUJI a NEZBOŽŇUJI Paroubka ani kteréhokoliv jiného politika ale prostě mi jednoduchými  kupeckými počty(protože jsem byznysmen a ideologie mě nezajímá,mě zajímá prosperita)   vychází jako stokrát lepší pro ČR než prolhané pokrytecké zločinné modré krysy překabátěné z KOMUNISTŮ a STBáků,které vedou zemi už PODRUHÉ do KRACHU! ;-€

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

25. 5. 2008 9:46
Re: falkonek

Na jednu stranu je dobře, že sem píší tací frustrovaní fanatici jako je např. falkonek, alespon' si čtenáři udělají obrázek co za pakáž, že jsou tito voliči ODS. Jeho bláboly jsou nejen že ubohoučké, ale postrádají absenci jakéhokoliv intelektu. Demaskoval se přede všema, co že je zač a z jaké že žumpy pochází!

Bláboly jeho přihloupého intelektu o něm a jemu podobných vypovídají více, než by si tito tupostí zmalomyslnění chudáci přáli a vzkazují čtenářům - ano my jsme ti "volyči ODS". Je mě až skoro záhadou jak to ta strana ODS dělá, že přitahuje právě takovéto individua!(Y)          Rv

0 0
možnosti
JB

falkonek

23. 5. 2008 3:00
Jiri Paroubku, zklamals nejen ty, i tvi poddani...

Zajimave je, ze na priblble napsanou agitku musi jeste nejakej nastrcenec psat pochvalne recenze. To's me, Jyrko, zklamal.

Nejen, ze tvoji nohsledi neumeji cesky, nepamatuji si historii a pletou paty pres devaty, oni se dokonce predhaneji v ritolezectvi ...

Takovou snusku nesnasenlivosti, zloby a spiny, kterou se snazej po vzoru komousu zahladit nedostatek inteligence jsem nevidel ani na naivnim detskem tabore.

Ne, nevadi mi, ze takovi lide sem pisi. Vadi mi opakujici se nezmerna cetnost sprostoty a hnilob dstici z prstu tech, kdoz si do ust nemohou pres ta hnusna zverstva ani nahlednout.

Presne podle prislovi: jak chces, aby se k tobe lide chovali, tak se chovej ty k nim !!! Nevidim tedy duvod se k nohsledum JP chovat lepe, nez k recidivistum nejtezsich deliktu!!!

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

23. 5. 2008 4:12
Re: Jiri Paroubku, zklamals nejen ty, i tvi poddani...

To je opravdu UBOHÉ mluvit io "nastrčených" recenzentech, tváří v tvář modrobolševické UBOHOSTI trapných servilních agitátorů STRANY a VLÁDY, před kterými i soudruh Kojzar z Rudého Práva BLEDNE ZÁVISTÍ. =POLANECKÝ,KŘÍŽ,KOMÁREK,STEIGERWALD,ZIEGLER A SPOL, kkteří nedělají nic jiného,než že denně píší "štvavé" články proti Paroubkovi a další OPOZICI a přímo uvědomělým MANIFESTAČNÍM svazáckým nadšením modrých košil let PADESÁTÝCH(miluji ODS a nestydím se za to-jsem na to hrdý...)  chválí až do nebes STRANU A VLÁDU. Po 89 roce jsem si myslel,že takovou UBOHOU servilitu a stranickou AGITACi už NEZAŽIJU.HLUBOCE JSEM SE MÝLIL.Nositelka KOMUNISTICKÝCH idejí ODS a její trapní horliví přitakávači MĚ VYVEDLI Z OMYLU.:-©:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik