Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Andyon

21. 5. 2008 4:24
A pokud Stanislav Gross žádný zákon neporušil

... což může konstatovat jen soud - nikoli pan Steigerwald nebo třeba já - je třeba na něj pohlížet jako na člověka nevinného."

Hm, proč tedy už několik let posloucháme a čteme vaše obvińování politických oponentů ze všech možných zločinů a přečinů? Proč se nedržíte vámi zmíněného pravidla presumpce neviny?

0 0
možnosti
H

heechee

21. 6. 2008 17:22
Re: A pokud Stanislav Gross žádný zákon neporušil

protože je to pokryteckej prolhanej levičák, co se jezdí učit do Damašku, jak nám všem zakroutit krkem, jen se to narozdíl od svého velkého vzoru zatím snaží neprokecnout (ale jen dokud levice zas nebude mít těch 101 hlasů)

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

21. 5. 2008 0:40
Lékaři, učitelé chystají stávky

důvod - NEUNOSNÝ BATOH. Vládě chybí peníze do rozpočtu po úlevách bohatým a tedˇ ber kde ber, ale to jí nevadí vyhodit stovky miliard nepodloženým požadavkům cirkve! Na návrhy vrat'me pozemky, budovy a finanční náhradu plat'me, až po uvedených konkrétních požadavcích se ODS nelíbí, proč? Protože ta chce vládnout za jakoukoliv cenu i kdyby se jednalo o pouho pouhý jeden den a vy za to plat'te třeba dalších 70 letRvRvRv

0 0
možnosti
JK

kagmark

20. 5. 2008 9:16
Jyrka P.

Opět nezklamal.Vždy se již těším co jeho chorý mozek vyplodí a komu zas bude spílat a koho,nebo co bude obhajovat.

Jyrko JSTE JEDNIČKA,JEŠTĚ ŽE MÁTE TEN SEXY MOZEK.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

22. 5. 2008 22:25
Re: Trapně modrá spodina !

Zatím co trapně modrá spodina se tu ztrapn'uje svou vlastní nepřekonatelnou idiocií, tak toto jí není překážkou napadat z tohoto ostatní diskutéry. Avšak chlapci, vaše vlastní nenávistná pomatenost vás prozrazuje, cože jste za kretény! Prostě primitivní trapná modrá spodina a toto je odpověd' na vaše nenávistné napadání vašima vlastníma slovy, slovy pouhopouze modré lůzy, slovy vám tak vlastní. Nic více, nic méně.Rv                          m.p.

0 0
možnosti
M

modroslizák

17. 5. 2008 0:59
Nenechte se vyhecovat Jirko

 Máte neštastný zvyk něco vysvětlovat, když Vašemu kritikovi jde jen o to Vás ranit.Takhle se hádka nedá úspěšně vést. .Novináři Vás nesmějí nikdy dopadnout bez úsměvu. Vy musíte výrazem dávat najevo, jsem přátelský a mám pro vás pochopení.

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

17. 5. 2008 4:23
Re: Nenechte se vyhecovat Jirko

SOUHLAS! Jirko,jsi už jediná naděje tohoto národa Českého na lepší život a prosperitu,tak to nepokaž dáváním zbraně do rukou modrobolševických propagandistů! ! Bohužel pro spoustu jednoduchých lidí je IMAGE důležitější než ČINY a servilní bolševické krysy jako Seigerwald toho umí využít ! ! !

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

8. 5. 2008 2:58
A zase to jede při starém na iDnes

Nejvyšší karma: vrchol lidské prostituce,nejhlubší dno špíny,kam může člověk klesnout=vrchol kolaborace s režimem,virtuální agitátoři, pardon,upřímné a rozhořčené hlasy z lidu:Mlejnek,Polanecký! (Kříž už se přejmenoval, asi i jemu samotnému bylo blbě z toho svinstva co tihle ideogové z "lidu" píší) Plivání na opozici,servilní vychvalování STRANY a VLÁDY až do nebes a demonstrativně projevovaná láska k SSSR...pardon, nyní už k USA.Kde to zase jsme? OPĚT V KOMUNISTICKÉ REALITĚ,tentokrát sice namodro,ale hlásané těmi samými,Steigerwald atd..!:-/

0 0
možnosti
JK

kagmark

20. 5. 2008 9:20
Re: A zase to jede při starém na iDnes

Soudruhu Toníku,soudružko Anno....

Ty si fakt ale kretén Frantoflinto88

0 0
možnosti
A

antizelenka

7. 5. 2008 19:30
autor normalizačních slátanin

to od PAROUBKA opravdu "sedí";-D;-D;-D

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

8. 5. 2008 2:48
Re: autor normalizačních slátanin

A NE SNAD? KDO podle modrých rudonacistických ideologů více kolaboroval s KOMUNISTY ? Paroubek,který někde v RAJi organizoval zásobování PIVA do hospod, nebo Stegerwald,který,hloboko v řiti KSČ psal oslavné básničky do Obrany Lidu an Rudého Práva?Vrazi z Wallstreetu atd..:-/Nebo snad Václav %Salgovič Klaus-Pružinskij, který pod krycím jménem REk a KLUK udával svoje kamarády soudruhu majorovi Hatašovi z II.správy STB,(boj proti vnitřnímu nepříteli)? PODLE IDEOLOGŮ STRANY.....chvilka napětí......PAROUBEK.Kolaborant zločinné KSČ,protože někde v hospodě počítal účtenky! Žádáme (MY modrokomunisti-zna což jsme hrdí) manifestační potrestání Paroubka za kolaboraci s KSČ(a smrt pro Horákovou!)!!!! :-©

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

7. 5. 2008 17:29
Hrozně nebezpečný članek !!!

napsal Frantaflinta. Napsal totíž, že sociální demokracie vedená Jiřím Parobkem porazí v následujících volbách Ods. Toto modrý cenzor nemohl přenést přes svůj modrý žaludek a Frantu vymazal, tak jako každého, kdo nemá dostatečně modré myšlení a nepěje chválu na modrou vládu Ods!!!  Ba co navíc dovolil si pokritizovat, zde přispívajících modrých blábolů za jejich sprostotu, kterou akorát otevřou více a více lidem oči co jsou zač, čímž následně přispějí tomu, že modrou vládu Ods bude volit čím dál méně a méně lidí. Říkám, Franto máš recht!!!

Kritiku si přece socani nemůžou dovolit, na to jsou tu přece modří "uvědomělí" agitátoři, jen ti si můžou  dovolit kritizovat a tím Franta přece není!!!

Proto se opakovaně ptám a to nejen u Franty o jakou manipulaci vám modrým cenzorům jde!! Napište, zda se vám jedná o manipulační technologii vyčtené z knih G. Orwella, či o nějakou novou "vědeckou" manipulační techniku, při které jsou všichni nepohodlní za nesvéprávné prostáčky a jen modrý je geroj. 

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

8. 5. 2008 2:39
Re: Hrozně nebezpečný članek !!!

DĚKUJI! Otázka je,jak dlouho tady nechají tohle. Už je to jako za komunistů, zase říkáme ONI a myslíme tím JE, tu partu bolševiků, přetavených na křišťálově modré manifestační pravičáky! R^

0 0
možnosti
DH

Roax

7. 5. 2008 17:05
Pane Paroubku,

jak už se tady v diskuzi objevuje - nějak rychle jste zapomněl na svá vyjádření v kauze Čunek (kterého v žádném případě neobhajuji!). Vyprávěl jste něco o presumpci viny u politiků apod. Bylo by fajn, kdybyste v případě pana Grosse tyto své názory oprášil ... :-)

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

7. 5. 2008 17:51
Re: Pane Paroubku,

A proč má jako oprašovat presunpci viny u politiků?Tu oprašovat nemusí, ta u socdem. stále platí R^!!!Ale asi vám nějak nedopatřením uniklo, že Gross už není nějaký ten rok politik!! Jak chcete uplatn'ovat presunci viny u politiků u nepolitické osoby neveřejné, řekněme soukromé presumpci politickou? 8-o

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

7. 5. 2008 15:21
OPĚT MĚ CENZOR VYMAZAL

Že by se velký ODDSácký cenzor bál mých názorů? Asi ano.Ale nevadí, soudruhu  továryšči komanďýre vělýkoj IDnes, stejně si to už myslí většina lidí, že jste modrobolševická svoloč.A těch pár agitátorů, "pardon" upřímných hlasů "z lidu" na tom nic nezmění. Opovrhuji vámi modří neobolševici a se mnou všichni slušní lidé této země! :-©

0 0
možnosti
K

kultx

13. 5. 2008 20:47
Re: OPĚT MĚ CENZOR VYMAZAL

Nechovej se jak malej debílek, ty dvacko pitomá... ;-D

0 0
možnosti
JS

Umbro

7. 5. 2008 13:42
Tak ted nevim

Tak pan Gross je nevinny a pan Cunek vinny? Jak se to rozlisuje pane Paroubku, uz v tom mam trochu zmatek...

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

7. 5. 2008 15:26
Re: Tak ted nevim

Co takhle zkusit přemýšlet, jestli to tesda umíš?!  jestli nevidíš rozdíl, tak jsi asi na tom s inteligencí hodně špatně! To jsou ostatně všichni příznivcí modrého ptáka, to nemůže normální uvažující člověk,který zažil komunisty,80tá láta a poslední 2 roky NIKDY VOLIT! jak říkal Einstein, fašouni, kterým stačí hesla která křičí když pochodují při muzice,nemají mozek, pouze míchu! :-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik