Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

stillforeign

15. 2. 2009 13:04
drahy Jyrko...

zjevně ti všichni ubližují ...ona ta kapitalistická pakáž si dokonce předplatila  média v celé šíři a propagandou ohrožuje myšlení socialistického lidu.... tvůj sexy mozek zjevně nedokáže přebrat ,že je rok 2009 ...protože ty kydy co tu píšeš.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

15. 2. 2009 13:44
Re: drazí modroneobolševíci...

Jediný kdo je tu pakáž jsou MODRONEOBOLŠEVÍCI...  (Y)

0 0
možnosti
P

Petr_1

15. 2. 2009 10:19
to jsou jen křeče stoupenců ODS

Jak všichni víme, ODS dostala v posledních volbách na frak. Je logické, že stoupenci poražené strany se ze zoufalství  uchylují k nadávkám, urážkám a zesměšňování.

Komentátoři ať si komentují co chtějí. Ať dají na odiv svou nenávist a tupost. Uvědomme si, koho tím nakonec osloví? Jen lidi jim podobné, lidi na stejné úrovni.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

15. 2. 2009 10:09
Vážení čtenáři

Po reakci na manipulativní chování cenzorů MFDnes, dnes konečně až po 12 hodinách v 10 hodin ráno byl vymazal, jim líbící se článek ve kterém byl sprostě napadán lidr sociální demokracie.

Za toto chování MFDnesRvRvRv(Y)(Y)

   [>-]EU

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

15. 2. 2009 8:05
Opravdoví BASTARDI -modroneobolševícká cenzůra!!!

Nic snad odpornějšího zde není, než tato MODRONEOBOLŠEVÍCKÁ CENSORSKÁ BANDA  BASTARDSKÁ!!(Y)

Snad s nikým tu člověk nemůže více pohrdat, nežli s těmato BASTARDY kteří tu slouží za opravdové cenzorské BLBY!!!

CENZORSKÝ BLB ZŮSTANE BLBEM, kdyby tragače padaly!

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

15. 2. 2009 9:05
Re: Opravdoví BASTARDI -modroneobolševícká cenzůra!!!

MÁŠ PRAVDU a recht modrý pohůnku!R^ Máš skutečně pravdu tito censorští blbové MFDnes, jsou blbové bez konkurence...;-D Víš mohou to skrývat kolik chtějí stejně to výjde vždy na jevo, co jsou zač!

Víš chtějí si stěžovat jak jim ODS přistřihlo zákonem křidílka a kontrolovat jim jejich špínu a pomluvy hahaha....;-D a copak oni v MF Dnes dělají už dlouho a bez jakéhokoliv zákona. Prostě cenzor MFDnes blbem je!R^ 

0 0
možnosti
K

kdojsem

14. 2. 2009 16:11
To musí dopadnout dobře.

Posílejme prosím, kdož jsou ještě normální, panu Paroubkovi, Ráthovi a podobným na dálku povzbuzující energii (četl jsem, že takové něco je možné), protože vydržet ten nápor obludností ze strany ODS a jejich mediálních přisluhovačů musí být velmi stresující a vyčerpávající. Jsem přesvědčen, že něco takového se již mimoděk děje a je to vidět i na lepší výmluvnosti a pohotovosti dotyčných ve srovnání s jejich protějšky. Také zde sehrává roli za kým je pravda a za kým není.

0 0
možnosti
K

karionnn

15. 2. 2009 9:02
Re: To musí dopadnout dobře.

Normální lidé na takové kraviny jako je posílání energie NEVĚŘÍ!!!! To jen oranžoví voliči věří, že blbosti vymýšlené jejich vůdcem je spasí. Omyl! Vás všechny i s vašim Jirkou už nezachrání ani svěcená voda, natož energie od socek, které stejně žádnou nemají. Navíc mnohde ani tu elektrickou neplatí a odebírají ji od svých sousedů.... jejda, nemyslel jste nakonec tuto kradenou energii? To by vám bylo podobné, ukrást vše, co vám přijde pod ruku! :-©

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

14. 2. 2009 13:32
DEMONSTRACE

Uvědomělí soudruzi občané se rozhodli varovat před HROZBOU ČSSD a uspořádali demonstrace před veletržním palácem. Je vidět,že volání soudruhů agitátorů z ODS přineslo svoje ovoce..STRANA A VLÁDA zažila massovou podporu a DRTIVÝ nesouhlas s politikou té ošklivé ČSSD a toho zlého Paroubka! Skutečně MASSOVÝ protest.Přišli 4 demonstranti,slovy ČTYŘI ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

14. 2. 2009 14:34
Re: DEMONSTRACE

;-D;-D frantoflinto to nebyli čtyři uvědomělí demonstranti ;-D to byla povinná účast modrosvazáků z party mladých stupidních konzervativců ;-Da zřejmě to ted' tito chudáci odnesou prochlazenou modrou hrudkou sádla a bude jim ted'méně chutnat, nebo jak by jim napověděl šéfguru tunelů a modrého v dáli i šmakovat ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

14. 2. 2009 9:26
Opět zde máme staré bolševícké lži!

Tentokráte v podání jejich překabátěných potomků a dědiců bolševícké lžitechniky v režii modroneobolševíka, který nám opět  bezostyžně lže do očí, že černá je bílá a bílá je černá!  Občan je opět stavěn u těchto modroideologů za jakéhosi bezsvéprávného hlupáka, který je jim dobrý pouze jednou za čtyři roky, aby je zvolil a tím pádem zabezpečil v poslanecké lavice, když dále je jim pak dobrý již jen k tomu, jak mu vyluxovat kapsu a ulehčit jeho peněžence.

 Že by právě tato skutečnost, byla tím hlavním impulsem zde blábolících "nevoličů Ods" hahaha...;-D, kteří tu zjevně píší nesmyslné bláboly, jak strana ČSSD pod jejím stranickým vedením neuspěje a nemá vůbec žádnou šanci, jako by se jim ještě nezahojené jizvy z volebního vylága z podzimních voleb posttraumaticky vytratila a vypadla z jejich modře vypatlaných modrých hlav.

Zde se dá na těchto příspěvcích, jako příklad uvést například náš ...

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

14. 2. 2009 9:59
Re: Opět zde máme staré bolševícké lži!

...starý známý a jeden za všechny s.fáfa a pod., který nenajde suché nitky na straně ČSSD napadá vulgárně, nevybíravě a sprostě vše kolem ní, aby následně pěl bezmezné nadšení a až fanatickou nesebekritickou lokajskou víru pouze v modrý zítřek opěvovaný stranou ODS. Okopčenou to starou bolševíckou utopii, kterou tito modří bojovníci stejně pouze vytáhli v zadu zapadlou z rodinné skříně, aby ji následně oprášili a vydávali za své originální pracně v potu tváře vypocené nápady:-©!!!                 

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

14. 2. 2009 7:20
politická "satira"

O-CHO-CHO,to je směšné,ODS spustila web zesměšňující OPOZICI=ČSSD,na který můžou přispívat i "upřímné hlasy z LIDU" nemilosrdně tepající do VŠÍM PRACUJÍCÍM LIDEM nenáviděné OPOZICE(=REAKCE)! Zahradil to prohlásil za POLITICKOU SATIRU!8-o. V demokratických státech se SATIRIZUJE zejména VLÁDNOUCÍ STRANA A VLÁDA.V Dalíko-Topolánkově BOLŠEVICKÉM ABSURDISTÁNU se zvesela ZESMĚŠŇUJE OPOZICE! STRANA A VLÁDA SE naopak VYCHVALUJE DO NEBES! Za přispění LIDU semknutého pevně se stranou a vládou. ZA BOLŠEVIKA JSEM SI MYSLEL,ŽE UŽ NIKDY TAKOVOU TRAPÁRNU NEZAŽIJU.ODS jsou TOTÁLNÍ KOMUNISTI ! ! !FUJ třikrát FUJ:-©:-©

0 0
možnosti
P

pf07

13. 2. 2009 16:30
Protilidové zákony

Krásně, moc krásně jste to pane Paroubku napsal. PROTILIDOVÉ ZÁKONY. Brrrr zase mi jednou přeběhl mráz po zádech. Vy si vážně myslíte, že s takovým jazykem vy a pan Rath uspějete u normálních lidí? Možná tak u těch, kteří chějí slyšet něco o "protilidových", "hnusněkapitalistických" a kdovíjakých jestě zákonech. Stále stejná písnička. A to nejsem příznivec ODS. Ale jak vidno ani Vás ne.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

13. 2. 2009 20:35
Re: Protilidové zákony

Tak pokud je každému známo, tak nejenže ČSSD pod vedením Jiřího Paroubka u normálních lidí uspěla, ale a to navíc jěště přímo kardinálně!R^ Tady je jasně sociální demokracie v pohodě!R^

Kdo u nich však né že nepochodil, ale uplně katastrofálně propadl je modrá koalice v čele s ODS!  Hahaha...... ......;-D;-D

0 0
možnosti
K

karionnn

12. 2. 2009 8:41
vtip?!

Jde Paroubek s Topolánkem lesní cestou na procházku. V tom se jim přes cestu plazí had. Topolánek neváhá a hada zašlápne. Paroubek mu domlouvá, že přece nemůže všechny co jim kříží cestu hned likvidovat. Jdou a jdou a najednou jim do cesty skočí žabka.

Paroubek popoběhne a žábu rozšlápne. Topolánek mu připomene jeho předchozí názor.

Jistě Mirku, plazit se můžou, ale vyskakovat si na mě nikdo nebude, odpoví Paroubek...

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

12. 2. 2009 9:19
Re: vtip?!

;-D;-D;-D Až na to,že vlajkonoš Vladimír Topolánek by nejraději rozdupal hada,žábu i Paroubka. Je dobře,že bude odeslán do Bruselu, bolševického nadporučíka a předsedu ZV-SSM tam ještě neměli...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 26,88
  • Průměrná čtenost 1914x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik