Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

frantaflinta58

12. 2. 2009 1:26
Jak mainstream pracuje NESTYDATĚ pro STRANU a VLÁDU

Novinky včera:Opozice nemá hlasy, a tak se snažila blokovat Sněmovnu =OPOZICE JSOU TI ŠPATNÍ,furt něco blokují a MY MODROSOUDRUZI CHCEME přece  KLID NA PRÁCI 

IDNES I NOVINKY:Koalice po dlouhé bitvě uhájila kompromisní snížení poplatků= KOALICE HODNÁ,UCHRÁNILA LIDI OD POPLATKŮ.jako by poplatky zavedla OPOZICE nebo co? Totálně zavádějící titulky protože většina lidí čte JEN ty titulky.FUJ to je ta opora demokracie:-©

0 0
možnosti
Q

qetinac

12. 2. 2009 8:06
Re: Jak mainstream pracuje NESTYDATĚ pro STRANU a VLÁDU

Ty se níže někoho ptáš zda sem píše služebně?Od tebe to tedy skutečně sedí.Ale až na tu hlavu jsi snad zdravý.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

11. 2. 2009 23:10
KOdsČM - v jednotě je síla!!!

Opět protilidová strana KOdsČM vyskákala z občany ČRRv. NA VĚČNE ČASY SPOLU proti lidu a nikdy jinakRv(Y)

.

Filipiová;-€ upřímě děkuje svým spojencům a bratrům komunistům;-€.

.

KOdsČM jdou v dědictví svých bolševíckých otců se společným cílem, vždy proti pracujícímu liduRv. Opět ryjem držkou zemi Karle,vidíš to?

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

12. 2. 2009 1:17
Re: KOdsČM - v jednotě je síla!!!

Filipiová je vyjímečně odporná stará ČARODĚJNICE,určitě se doma modlí k Satanovi ! :-©

0 0
možnosti
PP

peci

11. 2. 2009 21:55
Jirko chyť se za nos

Jirko, sám jsi táhl káru s bolševikem, tak neházej špínu na druhý. A jestli byla rodina p. Ratha vyvražděna nacisty, tak ten by zasluhoval za ty řeči o Hitlerovi nakopat do prdele.

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

12. 2. 2009 1:11
Re: Jirko chyť se za nos

Pořád dokola,Rath-Paroubek,Rath-Paroubek.A co předseda ZV-SSM nadporučík Vladimír Topolánek? A osvětimská lež,Es kommt der Tag,Bormann Dalík.To vám mordoimbecilům nevadí,že?Já zapoměl,proč by vám to mělo vadit,píšete sem "služebně" :-©

0 0
možnosti
Q

qetinac

11. 2. 2009 19:31
Než začnete urážet

novináře a psát bláboly o bolševickém tisku, chtělo by to trochu sebereflexe.Co si takhle vzpomenout na vaše chvalozpěvy na Vítězný únor.

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

11. 2. 2009 12:43
ČSSD a zadlužování????

Drzé propagandě ODS o ČSSD která "zadlužuje" zemi může věřit jen mentálně retardovaný člověk,což je bohužel většina voličů ODS. Každý kdo má na krku hlavu a ne shnilou tykev ví,že takzvané "zadlužování" je důsledkem toho,že ODS v čele s tunelguru Pružinou a zástupem TOP managerů made in ODS,jako Kožený,Salzmann,Čuba,Soudek,Klak,Mištinová atd..  v 90tých letech TOTÁLNĚ VYKRADLI A POHŘBILI český průmysl a bankovní sektor.To co KOMUNISTI nakradli za 40 let,to dokázaly nomenklaturní kádry KSČ,SSM a STB zvaní ODS za 5 let! A k tomu jim zdárně sekundoval HAVEL,který pohřbil zbrojní průmysl=předal kontrakty cizincům(=humanita8-o)a zlikvidoval obchod s Ruskem a  Čínou(=boj proti komunismu 8-o)Zeman měl JEN 2 možnosti.1.prodat dluhopisy.2.vyhlásit státní bankrot(jak to už udělal KLAUS svými mmmmbalíčky!)

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

11. 2. 2009 12:49
Re: ČSSD a zadlužování????

To,že se ČSSD v té spálené zemi podařilo nastartovat ekonomický růst JE TÉMĚŘ ZÁZRAK. A ta otrlá BANDA LHÁŘŮ,drzých jako Klement Gottwald, vylezla po 8 letech z děr a spoléhajíc na hloupost a špatnou paměť voličů začla ŘVÁT O ZADLUŽOVÁNÍ,JEHOŽ JSOU SAMI PŘÍČINOU!Jenže milí agitátoři ODS,nejsou všichni lidé blbí,mnoho lidí si pamatuje souvislosti a ví přesně co je ODS zač! Klaus,Dlouhý,Ruml,Čermák,Dyba,Kočárník a další,CO SLOVO,TO SYNONYMUM TUNELU! A nynější ODS? Tytéž nomenklaturní kádry,jen více všehoschopní,DRZEJŠÍ,OPRSKLEJŠÍ A ZAHNĚDLEJŠÍ!:-©:-©:-©

0 0
možnosti
F

filmboy

10. 2. 2009 23:31
ja nevim,

...snad bych jen rekl: on ten autor je asi mamlas!

0 0
možnosti
D

dutina

10. 2. 2009 12:08
STOP ČSSSD a zadlužování-z toho krize v USA

Státy EU chtěji krizi řešit vládními ůvěry. To jsou ale dluhopisy,jež stát prodává,když si chce půjčit. Když ale banky je nebudou chtít kupovat dojde k platební neschopnosti státu. Není kam ustoupit je to krach.Na Maďarsko se musely skládat členské země EU. Tento trend se nesmí rozšířovat dál ,jinak na tom proděláme všichni ztrátou svých úspor. Závody v zadlužování což prosazuje ČSSD i některé země EU, jsou mnohem větším rizikem než ekonomická krize samotná !!!!

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

10. 2. 2009 23:57
Re: STOP ČSSSD a zadlužování-z toho krize v USA

dutina bacha filmboy tě má v merku;-€(Y)

     (Y)                                                                

      R^                                                         ;-D ;-D ;-DR^

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

9. 2. 2009 21:19
Modroneobolševíci STOP!

dneska jsem četl v dřívějším článku- PRAVICE MÁ ŘEČI, LEVICE VÝSLEDKY příspěvek z 5.2.09 kde pláče modroneobolševík a osočuje ČSSD potažmo J.Paroubka z rozhodnutí založit průmysl 'citelně' na výrobě automobilu a výrobě na to vázané s orientací na vývoz.

Jsou si tito modroneobolševíci vůbec při smyslech? Proto jsem se musel smát této modré lůze, nebot' JEDINÉ CO DNES V TÉTO REPUBLICE VŮBEC FUNGUJE A TO NA 100% JSOU AUTOMOBILKY TPCA, HYUNDAI A DNES I ŠKODA, KTERÉ JEDOU NA SVŮJ PLNÝ VÝKON A VÁZANĚ NA SEBE I VÝROBU VÁZANOU(80% ČESKÉ DODÁVKY) A TENTO ODS POPLIVANÝ AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL BUDE ZŘEJMĚ I HYBNOU SILOU ROZJEZDU NAŠI EKONOMIKY VŮBEC A VYTÁHNE I ZE SRABU, VE KTERÉM SE TATO KOALICE ZMATENÁ UTÁPÍ NEVĚDA KUDY KAM!

A ZASE JE V TOM TA HANĚNÁ A POPLIVANÁ ČSSD, CO MODRONEOBOLŠEVÍCI?

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

9. 2. 2009 21:58
Re: Modroneobolševíci STOP!

A ještě vám poradím, proč vy modroneobolševíci jste bezradní a umíte tuto ekonomiku vždy jen utopit, páč nic jiné ani neumíte!Rv 

Zatím co ČSSD vsadili chytře na výrobu malých a usporných automobilů o které bude a je hlavně v době krize zájem!R^   A to v době, kdy jiné automobilky stojí, nevyrábí a jsou před bankroty!!

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

9. 2. 2009 19:19
Musíme tomu zabránit,

aby jsme přišli zase o biliony korun, tak jako už jednou za vlád ODS, kdy byly tyto biliony rozkradeny a rozfofrovány v divokých privatizacích za panování Vaclava I. všeckovzala!    RvRvRv

   [>-]EU

0 0
možnosti
D

dutina

10. 2. 2009 12:04
Re: Musíme tomu zabránit,

Máš v tom Chaos -za 8 let vlády sockomoušů se udělal dluh skoro bilión.

0 0
možnosti
P

pteryx

9. 2. 2009 19:11
vyčůranost

Na našich vrcholových politicích zleva i zprava se mi nelíbí jejich vyčůranost, těžko říct kdo tady vede, jestli pan Rath (kolik už asi vlastní nemocnic?), pan Topolánek, nebo pan Paroubek.

Pane Paroubku, Vy si asi představujete, že politická strana je nějaký fotbalový tým, který to "zahraje" na voliče a odměnou je, že si pak můžete dělat se státem co chcete (ne že by na tom byla ODS nějak zvlášť lépe). Připadá mi, že vázat hlasování poslanců částkou 4 miliony je projev krajní arogance vůči voličům. Děláte z poslanců loutky, jejichž povinností je zvednout ruku na příkaz pana předsedy. Tento způsob politiky je opravdu trapný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 26,88
  • Průměrná čtenost 1914x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik