Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VyMeTaky.2

2. 6. 2009 1:24
Paroubek lže

ČSSD nemá 131letou tradici. Ta jejich tradice skončila koncem 40. let poté, co se sčuchli s komunisty.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

1. 6. 2009 23:48
Ale, ale modří soudruzi z iDNES, to nevíme?

To jste fakt neslyšeli, že je Lisabon mrtvéj? ...ale vždyt' to přece říkal Mirek Topolánek, né já proto to hned mazat nemusíte!...též řekl jak nebýt papalášem, ano i to řekl soudruh papaláš Mirek, nebo si snad myslíte že to neřek? Ale, ale soudruzi že vy ani nečtete ten modrý "'pravicový';-D plátek iDNES, proto nic nevíte a pak si myslíte, že si to z prstu cucám vid'te? To je teda fakt gol, jak ten  vymaštěnéj ...Haja ja ja24 hodin se směji Haja ja ja;-D;-D;-D ...nemusíte  tomu věřit, ale já to slyšel viděl.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

1. 6. 2009 23:52
Re: Ale, ale modří soudruzi z iDNES, to nevíme?

Ale, ale vy jste svazáci hraví;-€, přece jen nakonec prošlo, prošlo...      Haja ja ja ja ...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

1. 6. 2009 22:45
Papaláš Mirek Topolánek

nám zdělil jak nebýt papalášem...;-D;-D;-D ...to fakt sedí vod soudruha papaláše Mirka Topolánka a aby nebyl srandy konec, tak nám ještě zdělil že i ten Lisabon je mrtvý;-D. Pane předsedo Ods to je fakt extáze, ale vo tom by nám zas mohl dát školení 'študent' Haja024  ...hahaha tento Odeesák préj jak to poleno ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

2. 6. 2009 0:14
Re: Papaláš Mirek Topolánek

Krásná ukázka nebezpečného protistátního textu, který je jasně podvratný a nakonec republiku si rozvracet nenecháme! MODRÉ VÝDOBYTKY UHÁJÍME!;-€;-O(Y)RvRvRv

0 0
možnosti
H

Haja024

1. 6. 2009 21:27
Nebudu vypisovat své důvody, ale

pane předsedo, zasel jste vítr a sklidil bouři. Věřte, ty "děti" vám jen oplatily zmlácení na CzekTeku. Ty vejce vám patří. Měli jsme vás spíš zmlátit jak policajti študáky! (Ale to už by bylo ohrožení demokracie, mlátit člověka, zvlášť když je to předseda ČSSD. Ale kdyby to byl lehce zhulenej klučina, tak by to bylo v pořádku, že?)

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

1. 6. 2009 22:35
Re: Nebudu vypisovat své důvody, ale

hahaha...;-D;-D;-D... chlapče, chlapče zaspal jsi dobu, préj to bylo jinak. Zaspal jsi dobu... ;-D... jestli to nevíš hochu, tak ty vajíčka si préj objednala sama ČSSD!  Alespon' vidíš jak jseš blbéj...hahaha.....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

1. 6. 2009 21:09
Komu vlastně slouží policie?

Zatím co policie ústy policejního prezidenta Martinů při narušování mítinků ČSSD a při porušování zákonů, jako házení předmětů na povolený mítink, napadání zůčastněných mítinku, či máváním posměšných a urážejících transparentů, poškozování majetku údajně zasahovat nemůže, prý by se to obrátilo proti ní?Tak při mítinku neonacistické DS v Litvínově se chovala úplně jinak!

V Litvínově studenti proti rasismu a Mladí sociální demokraté MDS JENOM ROZVINULI TRANSPARENT SE JMÉNY OBĚTÍ ČESKÝCH NEOFAŠISTŮ, tak ihned museli opustit toto shromáždění DS a když tak hned neučinili zasáhli proti nim těžkooděnci. Bezpardonu mladíky zadrželi, prošacovali, nasadili pouta a poté je eskadrovali na služebnu policie!

Opravdu zajímavé chování policie, kde DS poskytuje ochranu, ale na mítincích ČSSD nemůže konat!!!

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

1. 6. 2009 13:52
Opět se cenzorovi nelíbí historická fakta

A PROTO OPAKUJI: to co rozpoutala ODS se už jednou v historii stalo, jmenovalo se to KULTURNÍ REVOLUCE a rozpoutal to v Číně v roce 1966 Topolánkův vzor šílenec Mao Ce Tung. Z hrůzy a děsu že PŘIJDE O MOC rozpoutal  pomocí MEDIÁKLNÍ KAMPANĚ a studentů-MLADÝCH KONZERVATIVCŮ-PARDON RUDÝCH GARDISTŮ totální nenávist VŠECH PROTI VŠEM. Totéž co dělá ODS prostřednictvím Langerových dětí z CEVRO, modrých košil 50tých let svazáků "konzertvativců" neboli novodobých RUDÝCH GARDISTŮ! A stejně jako KLEČELI PROFESOŘI PŘED STUDENTY A TI JE FACKOVALI RUDOU KNÍŽKOU,klečí PAN PROFESOR HAVEL před FANATICKOU LŮZOU,KTERÁ HO BOMBARDOVALA VAJÍČKY! Jenže Topolánku dnes je rok 2009 a  Český národ netvoří z 99% nevzdělaní zaostalí rolníci. Proto vám ODSákům tato novodobá KULTURNÍ REVOLUCE NEVYJDE!

0 0
možnosti
MN

Mahas

1. 6. 2009 13:54
Re: Opět se cenzorovi nelíbí historická fakta

tak tohle mozna ani uz MUDr. Chocholousek nespravi... :-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti
ZZ

zajicodvedle

1. 6. 2009 8:01
posílám link na článek k zamyšlení

http://bednar.bigbloger.lidovky.cz/c/86245/EGG-Revolution.html

!!

se kterým já naprosto souhlasím...

0 0
možnosti
PT

eddiel

1. 6. 2009 8:38
Re: posílám link na článek k zamyšlení

No počkej... Ty to schytáš od místních vzývačů Velkého Táty Inženýra! To se dělá, pod blogem Největšího Kolotočáře se takhle rouhat?

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

1. 6. 2009 2:23
A nejlepčí je stejno ten Štrásburk.

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

1. 6. 2009 1:41
Též tě postihla flintičko modrá kledba fyzická

stejně jako pohůnka modrého před dny pěti a to by ho nejraděj vymázli na nejméně let tisíc. Víš modrý pohůnek holt ohrožoval se svýma příspěvky stupidně natvrdlé modré NEOdeesácké nevoliče, stejně jako ty člověk názoru, né jen geniálního přikyvování, jako nám tu předvádí přimodralí géniushlupci a to nemusíme chodit, až kdesi do Emeriky koukni dolů a hle mysak mahas. Modrému pohůnku co myšlenku mělo, to vymazáno bylo, předně šlehy přes politikum. Šlehal hlavně po sádelně "vypracovaném" modrobolševíckém zádku v obraně protivaječné, však tím u modrých lokajů pochopení nenašel! Modří lokajové modří a chytří, jako by nejméně rok v Emerice své zádě na route66 za půl pence pronajímali, však ty víš flintičko o čem píši i tvé příspěvky o hlavé i patě byly a to lokaje modrého nepovznese, však tlachy prázdnéjma všech těch různéjch mišáků mahasů je nutně Paroubkovi blogy zaplevelit. K čemu postoj politicky kladný korektní, když žvástem degenerovaným možno je ho zaplevelit, vid' modrý lokaji.  m.p.

0 0
možnosti
MN

Mahas

1. 6. 2009 13:46
Re: Též tě postihla flintičko modrá kledba fyzická

hezka snaha, ale ujasni si jestli se mysak pise s "i" nebo "y". Ale jinak jsem se nic nedozvedel. A tys byl nekde? Treba v te Emerice nebo nekde jinde, kde aspon trochu ta ekonomika funguje? Jestli znas cenu prace nebo jen tak prazdne tlachas a nevis co cinis, cili jen politovani si zaslouzis a nicehoz vice... Pro nas tupce a pohunky, v cem spociva ten postoj politicky kladny? A ty znas puvodni vyznam slova "degenerovany"? Ne ten tvuj, ale ten puvodni... trebas ze slovniku opsany...

0 0
možnosti
M

Míchall

31. 5. 2009 19:18
Lichvář pogrom má již započten v nákladech lichvy.Kdo slibuj

Lichvář pogrom má již započten v nákladech lichvy.Kdo slibuje nesplnitelné, zneužívá lidský  sklon užít si hned ať to stojí co to stojí,skryté gemblerství, rozhazovat, mrhat, jistě počítá, že se to brzy obrátí proti němu. Chvíli se lichvář či putikář a kořalkář může stavět do role chudáka, on se tak snažil, vyhověl všem průzkumům a sklonům pokleslým. odplata však přijde. Ubozí netuší, že zaplatí nejen dluh, úroky, penále, ale i sladkou vteřinu msty....BÝT PAROUBEK CHLAP,ŠEL BY DOLŮ Z TRIBŮNY MEZI LID I S MIKROFONEM, GORILY Z KOČKOVSKÝCH KRUHŮ BY JEJ NEDALI, KONEČNĚ HÁZENÍ BYLA POPTÁVKA PO BLIŽŠÍM FYZIČTĚJŠÍM KONTAKTU, TŘEBA NEŠIKOVNÁ ALE JEN JAKO PUTIKÁŘ KDYŽ OŽERE LID  SI VOLAL POLDY...TAK VYMETE I S VĚRNÝMI, AŽ JEJICH" PRANÍ TRENEK" NEBUDE POTŘEBOVAT

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,13
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik