Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Mahas

31. 5. 2009 18:17
idiot marqwart

idiot je v ceskem jazyce nadavka, ale puvodni vyznam je psychiatricka diagnoza. Pracne jsem prosel diskuzi pod clankem sexymozku a musim rict, ze se nestacim divit. Modri si sice asi v krajskych volbach zaslouzili po tlame, protoze holt se odtrhli od reality, ale od oranzovych tady v diskuzi jsem nenasel SLOVY JEDINY ARGUMENT a navrh reseni soucasneho stavu. Jen obvinovani, vyhrozovani, poukazovani na chyby oponentu, popirani chyb vlastnich ( treba megazadluzovani za vlady Paroubka bych z dnesniho pohledu povazoval za trestny cin, ale on je tlusty Jyrka nepostihnutelnej, stejne jako furhrer Rath, proste oni nic, oni muzikanti a rozkradli to ti ostatni).

vazeni, racte si uvedomit, ty Marqwarte obzvlast, ze modri nemaji takovou moc, aby zorganizovali hazeni vajicek pubertaky. Proste studentum lezete uz krkem, stve je demagogie a ackoliv prave mladi mivaji tendenci myslet spis rude a oranzove, nez si uvedomi realitu zivota, tak prave tihle mladi studenti proste neco vajicky vyjadrili.

0 0
možnosti
PK

anti-impy

31. 5. 2009 2:47
Re: Zajimavy nazor mlade fronty .

Potrestání bych ponechal na příslušných státních orgánech ;-)

0 0
možnosti
H

hnupobijce

31. 5. 2009 2:11
Ja volit nemohu, ponevadz nejsem v CR

... mensi poznamka k demokracii ... ambasada CR tady je ... hm, tak nekdo volte CSSD za mne . Dik .

0 0
možnosti
PK

anti-impy

31. 5. 2009 2:08
Děkuji autorovi

a jeho fanouškům. Definitivně jsem se rozhodl, že půjdu příští víkend volitR^

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

31. 5. 2009 10:08
Re: Děkuji autorovi

Už jen čekám, kdy uvědomělí ideologové Ods příjdou s fantazmagorikým blábolem, že zdejší obhájce vajíčkových bojovníků anti-impy je placený provokatér ČSSD píšící zde v jejím žoldu... ...a komu že to slouží?       ...hahaha... ;-D;-D;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
F

fáfa.

31. 5. 2009 1:59
tak předsedo

tak sis to vysloužil. Lít kolem sebe kýble nenávisti, závisti, a pak sklidit úrodu... Dobře ti tak. A postav se zas do nějaký mučednický pózy.

0 0
možnosti
H

hnupobijce

31. 5. 2009 2:04
Nevsim jsem si ze by neco zaseval,

nejakou nenavist , zavist ...  muzete byt konkretnejsi ?  Vypada to totiz jinak jako bezne vymyti mozku tzv. pravici - ODS . Rv.

0 0
možnosti
H

hnupobijce

31. 5. 2009 0:05
Pane Paroubku jsem na vasi strane i strane

tolikrat kritizovaneho Ratha.Nedejte se odstrasit, vazim si vas za vas postoj, ze jste zustali klidni, pokracujte v tom . To co popisujete je pravda , nenechte se zvyklat.Ti, jenz vas potrebuji, nemaji na to aby chodili do ulic,ty tezko nekdo nekde uslysi ...  mlcici masa, budte si toho nadale vedom . 

0 0
možnosti
PK

anti-impy

31. 5. 2009 2:10
Re: Pane Paroubku jsem na vasi strane i strane

V klidu rozkopat vajíčka, hystericky volat o fašismu v ulicích, neprovést ani nejmenší sebereflexi... tomu se říká klid jak pštrosí vejce:-©

0 0
možnosti
PK

anti-impy

30. 5. 2009 23:10
Mám už jenom jeden dotaz

vy všichni horliví zastánci pana Paroubka zde v diskusi... jste ochotni uznat, že i on udělal někdy nějakou chybu a že jeho chování nebylo vždy v souladu s Guthem-Jarkovským? těším se na vaše odpovědi, ať už budou jakékoliv;-)R^

0 0
možnosti
H

hnupobijce

30. 5. 2009 23:55
Je snad Jezis Kristus ?

 ... co to ma jako mit s tim clankem ? To hozeni si jako nekteri neuvedomili ? Byla to jejich chyba ? Meli dostat poradnou pokutu, nahradu skod , podmineny trest v souladu se zakonem . R^.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

30. 5. 2009 19:13
Volby jsou od toho,

aby si voliči zvolili zda chtějí demokracii a slušnost, nebo pouliční násilí a fyzické útoky podplacených zfanatizovaných bojůvek ohrožující tuto demokracii!!!

Demokratické volby jsou od toho, aby si lid vybral cestu kudy se chce ubírat a kdo je povede, toto nerozhoduje pár pravicových násilnických extrémistů v ulicích!!!

STOP PRAVICOVÝM NÁSILNÍCKÝM EXTRÉMISTŮM A JEJÍM ÚTOKŮM NA DEMOKRACII A SVOBODU !!!

0 0
možnosti
PK

anti-impy

30. 5. 2009 20:35
Re: Volby jsou od toho,

Pane s velmi zvláštním názvem, můžu vás ujistit, že nesouhlas s panem Paroubkem bylo vyjádřit spousta lidí, kteří s pravicovým extrémismem nemají nic společného. Pravicový extremismus je špatný! Stejně tak levicový a jakýkoliv jiný, tedi i populistický! Někdo se nechá oblbnout kázáním o Bohu, někdo o výjimečnosti své rasy a někdo i příslibem světlých zítřků...

0 0
možnosti
PK

anti-impy

30. 5. 2009 18:07
Pane Paroubku

vy nejste demokrat, ale demagog, v lepším případě demoGrat. Nepatřím k modrému týmu, nejsem ničí pohůnek, mám svůj rozum. Také mám sociální cítění, ale zároveň svůj mozek a právo na svůj názor. A podle mého názoru jste (vy a větší část vedení vaší strany )arogantní, nedemokratické a "bezsebereflexní" individuum posedlé mocí a touhou všem ukazovat co je správné a co nikoliv. Já osobně bych na vás a vaše kumpány nikdy nic nehodil, ale nedivím se, že někoho ta frustrace z vašich (vás a vašich kolegů) výroků dohání již k hranici samé slušnosti. Řeči o fašismu v ulicích snad nemůžete ani myslet vážně. Nechcete se nad sebou již konečně zamyslet a provést hlubokou sebereflexi svého myšlení, jednání a konání????Rv

0 0
možnosti
G

gen.MacArthur

30. 5. 2009 18:18
Re: Pane Paroubku

Raději nenapíšete nic konkrétního, aby jste nemuseli lhát! ;-D Rv

0 0
možnosti
G

gen.MacArthur

30. 5. 2009 18:04
Pene Paroubku, jsem na vaší straně.

Nenechte se odradit od některých hloupých jedinců, kteří se nechali zlákat prolhanými billboardy ODS. Každý kdo má rozum, nemůže už Topolánkovi věřit ani slovo. Dyť díky Topolánkove vládě se ČR propadla ve světovém žebříčku ekonomik. Rovněž hrozí po Topolánkove vládě rekordní zadlužování, rekordní nezaměstnanost a tím výrazný pokles životní úrovně v ČR a  to jen proto, že Topolánkova vláda neudělala žádné protiopatření. Kromě  tkz. NERVu, který byl nanic  a  hloupých lživých žvástů nevymysleli vůbec nic. Ekonomické krize se dají zvládnou pouze se silným státem. ODS šla vždy cestou oslabování státu a nechání jejích obyvatel napospas krizi a chaosu. Proto volím ČSSD

0 0
možnosti
PK

anti-impy

30. 5. 2009 18:10
Re: Pene Paroubku, jsem na vaší straně.

vy budete nejspíš expert, že ano? (Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,13
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik