Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

beef-eater

29. 5. 2009 12:18
Demokratická diskuse?

J.Paroubek se brání vajíčkovým útokům řečmi o demokratické diskusi...  Jde jen o další jeho demagogii. Stěží si dovedu představit, že na předvolebním shromáždění ČSSD vystoupím na podium k J.Paroubkovi a on bude ochoten se mnou demokraticky diskutovat. Ať se mu to líbí nebo ne, pro mně jako řadového občana je hození vejcem jediná možnost jak vyjádřit nesouhlas s jeho názory. A řeči o tom, že mohu svůj nesouhlas vyjádřit u voleb jsou také směšné. Já chci svůj osobní nesouhlas vyjádřit tak, aby si ho osobně p.Paroubek uvědomoval, což při vhazování volebního lístku do urny asi moc nefunguje...

0 0
možnosti
F

FM_inside

29. 5. 2009 12:01
Absolutní nesouhlas.

Nechci brátit celou tu "vajíčkovou" akci, uršitý souhlas ale vyjádřit musím. Jestliže Vám, Pane Paroubek, připadá házení vejci vulgární (s čímž souhlasím), potom ovšem musíte za vulgární označit i Vaše slova na adresu studentů, kteří s Vámi chtěli diskutovat. Smést je nicneříkajícím argumentem, že to jsou děti, fašisti... a že stejně ČSSD volby vyhraje je nejen vulgární a arogantní vyjádření, nýbrž i pohrdání dospělými lidmi s volebním právem. První vlna agrese nepřišla od studentů, ale od postoje ČSSD vůči protestujícím.

Dále nechápu, jak můžete tvrdit, že celá akce byla pečlivě zorganitovaná a pod záštitou ODS. Opět nesmyslný argument, kterým se snažíte smést oponenta, bez nějaké hlubší sebereflexe.

Vaše politika je založena na hromadě lží a populismu - neříkám, že házení vajec je adekvátním vyjádřením nesouhlasu, ovšem když ignorujete odlišné názory, přicházející podle Vás od fašistů, kteří jsou navíc dětmi, nesmíte se divit, že došlo k takovému vyhrocení celé situace.

0 0
možnosti
D

Dada888

29. 5. 2009 11:51
wtf???

Tak dost,p.P!!!!

To už trošku přeháníte,že?

Nestačily vám rádoby utrápené výrazy na fotkách z Anděla???Asi ne!Faktem je že každý logicky uvažující člověk,musel prokouknout váš "tah"-nechme se zaházet,ať s námi ovečky soucítí....a ono nic!Na světě se pousmáli,popřemýšleli a zapoměli!

Plichta...ani bod pro ksčssd ani bod pro pravici!Do role mučedníka se nedostanete.Každý si pamatuje zákrok na czechteku,řadu vašich prohlášení,gestikulací,žoldnéřských judistů atdatd.Celý váš článek je průhledný jak plexisklo...jen klamte dál!!!Naše generace vám to spočítá!

0 0
možnosti
JN

dajana.p

29. 5. 2009 11:43
mladí nemají rozum?

Už zase? Mně bylo v roce 1989 přesně 20 let, to jsem měla sedět doma, držet hubu a krok a čekat, až mi bude 40, abych mohla jít zvonit klíčema?

Mimochodem na mítinky ČSSD nechodím a vejce po nikom neházím.

0 0
možnosti
RBN

Rudý bolševický nok

29. 5. 2009 11:32
To je deme/nt

To prase ještě pořád vůbec nic nepochopilo. On je normální blázen, paranoik - vidí pořád v něčem spiknutí ODS. Měl by se léčit, hoďte na něj síť. Tenhle člověk přece nemůže být premiér!!!!!! On si neumí jednoduše spočítat, že když se někde organizuje víc než 50tisíc lidí, tak je víc lidí, než mají socani s ODS členů dohromady. Neumí si vůbec připustit, že by za něco mohl sám, co to má za rádce? Nebo ho v tom naschvál utvrzují a odstavili ho od informací, třeba tam zuří vnitrostranický boj, co já vím...

0 0
možnosti

don simeone

29. 5. 2009 10:58
0 0
možnosti
IH

I-voucH

29. 5. 2009 10:29
Naprosto souhlasím,

se všemi, co považují tento výblit*k, na který jsem se rozhodl reagovat, za věc, která je tak mimo relitu a bez špetky sebekritiky a pokory, že by si ji neměl dovolit napsat žádný veřejný činitel. Protože veřejný činitel, je v první ředě služebník občanů. A ne namachrovaný ubožák, který nesnese jiný názor než má sám. A jeho nejsilnější argument je křičet, křičet a křičet, s tím že je jedno jestli je to co křičím pravda nebo ne. Navíc kdo křičí tak neposlouchá.

Takže teď se ozvali ti, co nemají tu možnost neustále řvát jak Paroubek. A může se jim někdo divit, že zvolili způsob, jakým i takový hlušec jako Paroubek nepřeslechne????

0 0
možnosti
NL

Niki Lauda

29. 5. 2009 10:01
Nebuďme jako oni

Paroubek toto určitě nečte a ti, co to čtou pro něho, mu naše odpovědi určitě nevyřídí. Takže jen připojím svůj názor, kterej už jsem kamsi psal.Můj názor na Paroubka je taky velmi velmi negativní. Ale taky si myslím, že posledně to už přesáhlo recesistickou mez. Proto jsem rád, že organizátoři vajíčkových protestů na FB couvli. Možná jste všichni mladí a v listopadu 1989 jste tahali kačera, ale já si vzpomínám, že jedním z nejpozitivnějších znaků tehdejších demonstrací bylo heslo „nejsme jako oni“. Na těch náměstích byly denně desetitisíce lidí, ale k žádnýmu násilí prakticky nedošlo (i když připouštím, že ti nenávidění komouši se tam neproducírovali a kdyby se někde objevil třeba Štěpán, asi by to násilí dost hrozilo). Teď je to podobný v tom, že hovadství některých socanů (ač je jasný, že je to něco jinýho než tehdejší komunistická systémová diktatura)nás „normální“ lidi neopravňuje k hovadství v protestech proti nim. To by jsme se snížili na jejich úroveň. A s tím já nesouhlasím.

0 0
možnosti
K

karp

29. 5. 2009 9:21
KOKOKODÁÁÁÁÁÁÁÁÁK

:-)

0 0
možnosti

don simeone

29. 5. 2009 9:14
nechals to po sobe nekoho precist?

nazdar jirko. hned v prvnim odstavci si trosku kalis do vlastniho hnizda. rikas tam, ze "urážlivé výkřiky nemají nic společného s demokratickou diskusí" a zaroven se divis, ze media prezentuji cssd jako nedemokratickou (i kdyz cssd ruku v ruce s kscm..., to nezni demokraticky snad nikomu). moc dobre vis, jak jsi reagoval na vajecne utoky, kdy ses ukazal v pravem svetle. urazky ti tedy nejsou cizi, sam urazlive vykriky povazujes za nedemokraticke, tak pak tu prece nemuzes brecet, ze te v mediich prezentuji tak jak si zaslouzis.

na idnes je o tobe clanek - 10 bodu, proc te lidi nemaji radi. koukni na to, tam najdes zhruba vsechno, co me na tobe stve. nejvic populismus a lhani.

jo a prosim vyrid davidovi, ze mu to vzdycky moc slusi, kdyz mluvi o fasismu. ten kluk se do toho dokaze vzdycky krasne vcitit.

dite

0 0
možnosti
A

Andina

30. 5. 2009 3:57
Re: nechals to po sobe nekoho precist?

Hej,pst,máš tam chybu:ODS s KSČM je správně,

alespoň srovnáme-li kdo s kým více hlasoval,že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,13
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik