Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kulu

29. 5. 2009 8:59
Svědomí

pane Paroubku,

píšete o vnášení vulgarity do politiky. Tu jste tam ale přinesli s panem Rathem. Vaše arogantní chování vůči všem, co vám nejdou pod ruku, je ubohé. Jste demagog, arogantní a namyšlený člověk, co si nevidí na špičku nosu. Vaše pohrdání médii je nestoudné. Nechcete náhodou zavést cenzuru? Vaše pohrdání mladými lidmi mě uráží, protože mezi ně patřím. Spousta z nás mladých má třeba vystudovanou i vysokou školu, ale třeba také zdravý selský rozum, který stačí k tomu, aby člověk pochopil, že vy nejste naše budoucnost a nic dobrého nám nepřinesete.  Doufám, že se nemůžete s čistým svědomím podívat v zrcadle sám sobě do očí. Musí tam být totiž vidět strašné věci!

0 0
možnosti
JS

Bobo

29. 5. 2009 8:52
volby.

Doufám, že všichni, kteří podporují

 " vrhače " přijdou k volbám / hlavně parlamentním / a dají jasně najevo jak skvělá je politika ČSSD / jistota dluhů /.

0 0
možnosti
D

dutina

29. 5. 2009 7:22
Být vámi diktátore (zatím ve své straně)

si přečtu hodnocení iDnes na webu a to 10 bodů proč tě lidí nemají rádi , skus se nad tím zamyslet a prostřednictvím Práva nezvat Topolánka na nedělní Otázky VM , protože Topolánek s házením nemá nic společného .Ty to moc dobře víš ale tak se taky pomocí lží dělá politika.

0 0
možnosti
HP

-hp-

29. 5. 2009 8:10
Re: Být vámi diktátore (zatím ve své straně)

Herr Paroubegg und von NeuRath vedi stejne jako Goebbels, ze 100x opakovana lež se stava pravdou!! Tim se ridi!! (Y)

0 0
možnosti
TB

Tomáš Bobek

29. 5. 2009 7:13
Tohle je vajíčko pro vás, pane Paroubku: ( )

Nehážu, volně pokládám pod váš blog. Nechci vám ušpinit vaše drahé oblečení, protože kdo z nás na to má. Jestli chcete, kopněte si.

0 0
možnosti
O

oslik

29. 5. 2009 8:57
Re: Tohle je vajíčko pro vás, pane Paroubku: ( )

Dokonce přišli s obviněním, že po nich lidi házeli brambory, ScrollLocky a další smetí...

0 0
možnosti
MH

Mr-Hu

29. 5. 2009 5:19
kdo nesouhlasí s agresí ODS

nechť přijde k volbám a volí ČSSD. Občan vyjevuje svůj politický názor u voleb, nikoliv ničením mítingů oponenta. Je to primitivní, takže jdu volit ČSSD. Ano, jen kvůli té agresi. Takže vrhači vajíček dosáhli úplného opaku. :-)

0 0
možnosti
M

Miko+

29. 5. 2009 6:03
Re: kdo nesouhlasí s agresí ODS

Nemyslím si, že jste minulý týden byl pravicový volič.... A jestli je pravda jak píšete, že JEDINĚ kvůli těm vajíčkám jdete volit ČSSD.... proberte se, kdo dává na svoje volební plakáty lži o tom, kdo zavinil krizi? Kdo nadává voličům konkurence, že jsou to pohůnci a lidi bez inteligence? To by vás mohlo vyhecovat a mohl byste jít jen z tohoto dlvodu volit ODS :). Protože autorem výše uvedeného je ČSSD, autorem vajíčkových útoků není ODS.

Nicméně doporučuji rozhodovat se na základě jiných kriterií....

0 0
možnosti
T

th3cr0w

29. 5. 2009 4:57
Demokracie není demagogie

Pane Paroubku, nechcete se už konečně probrat a zamyslet se nad tím, co vlastně říkáte?

1) Na jednu stranu zde lkáte nad hrubými a urážlivými výkřiky a na stranu druhou nazýváte oponenty debily a posíláte je pro cucšpalek do cukrárny. A pak brečíte nad rozbitým vejcem ve vašem úsměvu. Inu, kdo seje vítr...

2) Lépe si hlídejte své internetové informátory - očividně Vám poskytli zkreslený obraz o "vaječných" oponentech. S ODS totiž opravdu mají pramálo společného. Spíš je tak nějak principiálně serete. :)

3) A konečně za třetí a za poslední: Být novináři, tak nejen že se směju od ucha k uchu vašim lžím a fabulacím (bohužel jste zapomněl na záznamová zařízení všeho druhu, která Vás v posledních dnech mnohokrátkrát usvědčili ze lží), ale taktéž vám seberu jakýkoli prostor na všech zpravodajských webech. Pokud nemáte dost hrdosti nelézt na zpravodajské servery, které haníte, stejně jako práci jejich zaměstnanců, tak by vám měl někdo konečně ukázat, kde je vaše místo. Na shledanou v Brně.

0 0
možnosti
MH

Mr-Hu

29. 5. 2009 5:20
Re: Demokracie není demagogie

nkoho (kromě volební urny) nezajímá, co si myslíš. Jasný?

0 0
možnosti
DV

David Voňka

29. 5. 2009 1:59
je mi lito

ze je nase spolecnost v takovem stavu, ze tolik lidi takove primitivni agresi fandi. A to vcetne lidi, kteri se povazuji za intelektualy a z davu by meli mit spis strach.

Ovsem reakce pana Paroubka i zbytku politiku me nedava doufat, ze se to v nejblizsi dobe zmeni. Misto spolecne reakce a jasneho odsouzeni si zase jenom vzajemne nadavaji a stupnuji retoricke vypady o tom, kdo co tajne organizuje. Z politickeho zapasu se stal souboj na zivot a na smrt, bez ohledu na elementarni pravidla slusnosti a z politiku banda paranoiku. Pak se neni co divit, ze par blbcu nasaje atmosferu a zajde si zahazet.

Nic z toho neni zadnou nutnou soucasti demokracie. Mam tu cest zit kratkodobe v Holandsku, takze vim, ze to jde i civilizovaneji (i kdyz jsou i zeme zapadni Evropy, kde to vypada podobne).

0 0
možnosti
F

fáfa.

29. 5. 2009 1:47
Předsedo

To ty jsi přinesl politku konfrontace a nenávisti. Sklízíš vlastní plody.

Hlupáky oslovíš, ale jiný těžce namíchneš. Každej není ovce, co bude tleskat tvým lžím.

Můžeš si za to sám. A dobře ti tak.

Řečeno (tvým slovníkem) - NEKŇUČ.

0 0
možnosti
MH

Mr-Hu

29. 5. 2009 5:21
Re: Předsedo

:-) ale copak, šmudlo, pokud máš mindráky, tak to nesváděj na paroubka

0 0
možnosti

meduzka555

29. 5. 2009 0:46
ať žije paranoia

myslím, že by se ten pán měl jít léčit někam jinam než je politika

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

29. 5. 2009 0:20
Soudruh Topolánek

a s ním celá Ods dokud nebyla vládní stranou, tak se jí poměrně snadno dařilo oblbovat se svýma ideologickýma bláboly tu hloupější  menšinovou část voličstva celkem úspěšně, protože tato lehce ovlivnitelná a ohluplá minorita jim zobala jejich sliby z ruky, bez jakéhokoliv přemýšlení! Zle nastalo, až když měla tato strana vládnout a ejhle neštěstí bylo na světě! Nebyly za ní žádné výsledky, do té doby nestačila toho mnoho pokazit a naslibovala hory doly.

Nejen že vládnout neuměla, ale neměli ani připravený žádný ucelený, který začala až potom pozdě a naposlední čas honit, jako by ani nepočítala s tím, že bude ve vládě. A tady někde i začíná počátek jejího pádu, které vrcholilo ve volbách do senátu a krajů výsledkem 0:13 ve prospěch ČSSD.

Dnešní poučenější a zkušenější volič, již Ods nebude tak lacině sedat na lep a straně ODS hrozí její tolik slibované historické se znemožnění a následný odchod na svůj vlastní politický pohřeb! Nakonec přejme jí její poslední polit ...                

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

29. 5. 2009 0:23
Re: Soudruh Topolánek

...přejme jí její poslední politické záchvěvy, avšak plakat za ní nebudeme, spíše naopak!R^R^R^      ...;-D;-D;-DR^

  [>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,13
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik