Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

hyzik

25. 1. 2010 21:11
Alespon to mne těší,

že na idnes ti nekvete popularita Jiří Paroubku, jestli to není tím, že tady chodí více těch inteligentních, než těch tvých voličských 30% (blbců). Nemám nic proti voličům CSSD, ale mám něco proti voličům Paroubka, Ratha, Sobotky a jiných. Rv

0 0
možnosti
J

jsoud

25. 1. 2010 22:23
Re: Alespon to mne těší,

Abyste se nespletl. Přízeň davu je pomíjivá. I Hugo Chavez před svým zvolením za prezidenta byl označován fašistou a neználkem. A je tam dodnes!

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

25. 1. 2010 20:12
Jak chcete nastartovat ekonomiku...

kdyz 1) zvysite dane firmam, 2) zvysite dane lidem (jejich zakaznikum), 3) tim zdrazite cenu prace pro firmy, 4) coz bude mit vliv na rust nezamestnanosti, protoze to firmy musi nejak kompenzovat, 5) v dobe obrovskeho statniho dluhu navrhujete jeho dalsi navyseni 13 duchodem a bezplatnym zdravotnictvim. Nedavno jsem cetl rozhovor s vrchnim reditelem CNB pane Rezbakem, ktery jasne rekl, ze tento stat potrebuje duchodovou reformu a navic jsme na tom se zadluzenim s porovnani s produktivitou velmi spatne. A sam rika studentum, ze oni uz asi zadne duchody mit nebudou. Takze nechapu, proc mam ve svych 34 lete sponzorovat nejake 13 duchody, kdyz ja sam asi zadne mit nebudu, protoze do te doby vase stedre dotace polozi ekonomiku. To si sakra nekdo u vas neuvedomuje, ze tohle neni o boji mezi ODS a CSSD, ale o tom zda tahle republika prezije financne? To co navrhujete Vy neni cesta z krize, ale naopak do mnohem horsi krize, kterou odnesou mladi lide, na nichz Vam zrejme vubec nezalezi.

0 0
možnosti
J

jsoud

25. 1. 2010 22:28
Re: Jak chcete nastartovat ekonomiku...

Vy důchod budete mít jen tehdy, když na něj vyděláte a mnohem víc než dostanete. To se budete muset hodně otáčet a využít i vědecké poznatky, aby ekonomika byla schopna vydělat na zvýšený počet důchodců v té době. Prostý průběžný systém při nezměněné výkonnosti ekonomiky nemůže zajistit Váš důchod a to ani pokud si na něj budete šetřit soukromě.

0 0
možnosti
VH

cvlad

25. 1. 2010 17:25
Jako obvykle.

trapný a marný boj  s novinářema kteří nepíší tak jak by si autor? článku přál.Rv

0 0
možnosti
OK

o. k.

25. 1. 2010 17:16
Pane Paroubku,

píšete to hezky a nevím, zda to píšete sám, ale o to nejde. Jde o to, že Vy, představitel ČSSD tady necháte dojít věci, tak daleko, že lidé nemají pomalu co jíst, že je zdravotnictví jeden velký byznys a že spojíte velké zdravotní pojišťovny do jedné malé Agel, aby pan Chrenek byl opět bohatší. A na toto si prosím odpověď. Myslím, že pokud se takto budete chovat, nikdo Vám věřit nebude, Tento tah je téměř trestuhodný. Můžete se k tomu vyjádřit. Díky.

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

25. 1. 2010 14:12
Musím se opakovat:

rčitě to myslíte dobře!Ale děláte to špatně..

Nicméně výsledky Vaší práce jsou odhadovány jako spálená

země, vydrancovaná, bez budoucnosti, vydaná napospas hamižným sousedům

v roli věřitelů. TOHLE já nechci, proto nechci ani Vás...je tak složité pochopit, že nelze donekonečna rozdávat a že už není z čeho? Že jsou skupiny obyvatel, kteří jsou živi ze sociálních dávek, aniž by hnuli prstem a ostatním to vadí? Je tak složité pochopit lidi,že chtějí mít příjem úměrný svému pracovnímu vypětí a že přitom nechtějí živit příživníky a přebujelý úřednický aparát? Nic z tohot nenabízíte a zákonitě MUSÍTE  odejít do prapadliště politiky.

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark II

25. 1. 2010 13:02
No

S tímto proslovem můžete začínat předvolební "sešn". Už vidím, kterak oranžoví příznivci jásají, moudře pokyvují hlavami a na konci tleskají. ... Ale ne ... ti vidí jen párek a pivo v papírovém kelímku a potřebují vědět jendoduchou pravdu - může za to ODS, TOP, KSČM, Lidovci, ... jen nééé my, my ne, ne NE a NE.

.

Chci věřit, že tohle psal pan předseda osobně. Potom není až tak velký ... no ... hlu ... pák, jak si myslí mí všichni  známí, ale spíše člověk schopný všeho. I lhaní voličům .... i lhaní nevoličům soc. demokracie.

0 0
možnosti
J

jsoud

25. 1. 2010 22:33
Víra se těžko mění. A vy jste silně věřící svému pol. názoru

Jak se říká: Házeti perly sviním není zrovna úspěšné k dosažení pokroku. Neuvěří vyřčené pravdě.

0 0
možnosti
ZF

Zubrsu

25. 1. 2010 12:27
Chlape jeden, vy jste neuvěřitelný....

...Vaše slavná věta: "Státní dluhy se přece neplatí", převzatá vašimi voliči jako "žádné dluhy se neplatí" z Vás udělala stejně "stupidního" ekonomického génia, jakým je za své úžasné nápady(předpokládám že prosazuje i ty Vaše) pan Bohuslav Sobotka. A o té Vaší kontinuitě názorů, tedy té neměnné, by se mohla napsat komedie, prakticky celý dlouhý seriál. A skutečnost, že jste neustále na tapetě a v komentářích je zásluhou Vašeho nevybíravého a snobského chování. Vás nikdo nijak nekritizuje , pouze všichni poukazují na skutečnost, jak chápou ty Vaše "kontinuální" názory.

0 0
možnosti
J

jsoud

25. 1. 2010 22:37
Ekonomické pravdy.

Po listopadu dosud žádná vláda nechtěla úplně zaplatit své dluhy. Pod rouškou inflace se jim to dosud daří. Nevím tedy proč si Zubrsu myslí, že se to týká pouze ČSSD? Stupidní jsou spíše ti, kteří nechtějí znát skutečnou pravdu.

0 0
možnosti
MP

miss icefyre

25. 1. 2010 12:25
Musím říct,

že jsem měla problém dočíst do konce... Tohle zaobalené demagogické rádobylíbivé slizské pomlouvání se mi hnusí mnohem víc, než když je někdo schopen otevřeně říct, co si myslí... Ale to, co tvoříte Vy, pane Paroubku, to mě vážně zvedá ze židle, a vůbec ne v dobrém... Vy moc dobře víte, na jakou skupinu cílíte (idioti, naivní blázni a důchodci), a bohužel musím uznat, že jsem si jistá, že na ně tohle zabere. Slova volíte velice dobře (pro Vaši cílovou skupinu) a pokud si svoje projevy a zdejší články píšete sám, tak klobouk dolů. Ale to nestačí. A doufám, že to co nejvíc lidí chápe... Znechutil jste mi zbytek dne, doufám, že alespoň hořká příchuť žluče z mých úst zmizí.

0 0
možnosti
K

Komik1

25. 1. 2010 13:27
Re: Musím říct,

Správně jsi udělal(a).Vymazat co se nehodí.Jo a můžeš mi ho vykouřit.Pak ti zmizí ta pachuť.

0 0
možnosti
K

Komik1

25. 1. 2010 12:24
Paroubku,Paroubku.

To volné nakládání s fakty a čísly, umíš ze fšech nejlépe. Jsi prostě jednička.Prostředníková.

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

25. 1. 2010 12:03
Určitě to myslíte dobře! Adolf na tom byl stejně ...

Nicméně výsledky Vaší práce jsou odhadovány také stejně, spálená země, vydrancovaná, bez budoucnosti, vydaná napospas hamižným sousedům v roli věřitelů. TOHLE já nechci, proto nechci ani Vás...

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,14
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik