Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako již někteří přede mnou - v životě bych si nemyslel, že budu Jiřímu Paroubkovi dávat karmu za souhlas. Dnes tak činím.

11 0
možnosti
RC

Neposlouchal jsem to cilene, jen neco malo, co zaznelo ve zpravach jsem slysel. Je jasne, ze pro ty, kterych se to tyka je to krajne nechutne.

Na druhou stranu je to alespon varovani pro ostatni. Tohle by se stavat nemelo. A nemyslim tim to zverejneni, myslim tim to, ze se z premiera stane podpantoflak milenky, ktera ho nasledne vlastne ridi. Proste jen dalsi slaboch v čele zeme. A ono vlastne neni zadny rozdil mezi slabochem a bagrem. Za politika bych si predstavoval slusneho, konzistentniho cloveka. Jak ve verejnem, tak soukromem zivote.

1 0
možnosti
Foto

Sakra jdu si změřit teplotu... já souhlasím...8-o

11 0
možnosti
PK

P92a29v69e92l 98K46u98l35a

19. 5. 2015 15:47

Neuvěřitelné, naprostý souhlas a samozřejmě karma

9 0
možnosti
PR

Dnes je nějaký divný den,Havránkovi jsem dal karmu 2x a ted i Vám.8-o

5 0
možnosti
Foto

No, možná by mohl mít autor pravdu, kdyby se ovšem nejednalo o předsedu vlády. Možná, že u Paroubků je takovéto chování a mluva běžná a zdá se jim to normální. Mně ne. A když milenka předsedy vlády s ním takto dokáže mávat, jak by asi reagoval na krizové státní situace....A občanům do toho jako nic není? Mýlíte se pane Paroubku, což je ovšem dáno tím, že nejste politik, jako většina ve vaší době. Předváděli jste totiž pouze politikaření, a to s politikou jako takovou nemá nic společného........

7 4
možnosti

Máte to trochu popletené. Nečas není z ničeho obviněný a nevím, proč by tedy měly být zveřejňovány jeho soukromé hovory. To, že se Vám to líbí a rád byste je slyšel neznamená, že je to tak správně. A zrovna Pana Paroubka bych neobviňoval z politikaření. Určitě není svatý, ale jako jeden z mála se naopak snažil o politiku transparentní. To, že z něj média udělala pro ovce nepřítele státu číslo jedna a pořádala na něj hon neznamená, že tomu tak bylo.

5 0
možnosti

Tady nejde jenom o nějaké nezdanění darů v podobě kabelek, ale hlavně o prokázání zneužívání vojenské rozvědky, takže bych to zase tak nezlehčoval. To, co si ta osoba dovolovala na úřadu vlády, je do nebe volající. A premiér, bačkora, tomu jen přihlížel. To, že nebyla nikomu prokázána korupce je sice pravda, ale bylo to jen proto, že se na obviněné osoby nakonec vztahovala poslanecká imunita. S tím, že tohleto bulvární zveřejňování osobních hovorů je nechutné, ale souhlasím.

10 1
možnosti
OK

Tady nejde jen o zneužívání vojenské rozvědky, ale o zneužívání pozice milenky (to slovo je velmi nepřesné) představitele státní exekutivy.

3 0
možnosti
JH

Panu Paroubkovi, to odstavení od politiky úžasně prospělo...

3 1
možnosti
Foto

Ano, špína to je - ale Nečase a Nagyové. Byl premiér a takto selhal, když té krasavici právě podle odposlechů zcela podléhal.

2 0
možnosti
JN

Souhlasím s panem Paroubkem, že způsob, jakým je případ projednáván a prezentován veřejnosti, není důstojný justice.

Je pravda, že jse o špínu nanějších manželů Nečasových, ale je docela nechutné pozorovat, s jakou chutí se v tom někteří rochní.

6 0
možnosti
OK

Zkusil jsem si kousek poslechnout a vzdal jsem to po necelé minutě. Ne, nepotřebuji toto poslouchat. Přesto to informační hodnotu pro mne, a doufám nejen pro mne má. Uvědomuji si totiž, že došlo k situaci, kdy jedna z nejvyšších osob zemi a tedy i do jisté míry samo fungování této země bylo ovlivňováno, neřku-li ovládáno nikým nevolenou osobou. Ta pak byla motivována formou a výší úplatků těch, kteří si chtěli prosadit svou (a měli na to jak dost velkou portmonku, tak i "amorální" profil).

Neumím si představit trapnější pád premiéra demokratické země a zároveň vzdělaného a kdysi snad i moudrého člověka Petra Nečase.

6 0
možnosti
JR

J55a20r84a 84R70a20n15k

19. 5. 2015 18:19

Nevidim duvod proc ne, ted se zrovna v Britanii davaji na "pretres" dopisy prince Charlese, ktere psal ruznym politikum......monarchie se do politiky plest nesmi a bude zajimave pozorovat, jak se proces vyvine. V kanadskem parlamentu je take kazdou chvili nekdo pretrasan a za mnohem mensi prestupky, obcas i za ostry prednes;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,14
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik