Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Soudní proces je holt veřejný. A doufám, že veřejným i zůstane. Jak to hřímal ten později gilotinovaný francouzský revolucionář: ať mne soudí třeba můj nepřítel, ať mne soudí třeba podle špatných zákonů, hlavně ať mne ale soudí veřejně. No, později ho veřejně revoluční moc odsoudila a veřejně popravila. Na věci to ale nic nemění: veřejnost procesu je jednou z hlavních nadějí pro zachování spravedlnosti.

A přehrávají to proto, aby bylo jasné, že obrana Nagyové (dnes Nečasové) a Nečase, že sledování paní Radky Nečasové bylo motivováno snahou o její ochranu před sektářskými agenty, bylo nepravdivé.

Asi nikdo nečekal, že vztah premiéra a šéfové jeho kanceláře byl takovýto. Je to skutečně šok. Dodatečně se zjišťuje, že naše země byla ve vážném ohrožení. Kdyby tu nevzdělanou servírku třeba napadlo, že vymění kus státu za nějakou vujtonkabelku, tak by jí to ten člověk odkýval a v padlamentu prosadil!

7 1
možnosti
Foto

Dávám plus a úsměv za ten padlament:-)

1 0
možnosti
BM

Souhlasím s vámi že je to šílené. Ale když už to tu je tak nám to vlastně ukazuje charakter zúčastněných. A takový který má paní NečasNagy......no nebudu zmiňovat. Karma

Hezký den

1 0
možnosti
OK

Ano, ta informační hodnota by měla být pro nás důležitá.

1 0
možnosti
ZJ

Pane expremiere - zcela jistě poprvé s Vámi NAPROSTO souhlasím!

3 0
možnosti
JZ

To je snad poprvé co Panu Paroubkovi dávám karmu.

2 0
možnosti
JC

No on pan Paroubek také vyměnil zákonitou manželku za blízkou spolupracovnici. A tak se teď bojí, že si lidé budou myslet, že byl taky takhle masírovaný. Proto proti tomu vystupuje.

3 3
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,14
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik