Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Dary? Žertujete pane Paroubku? Vy, Gross a Sobotka jste udělali maximum pro sebedestrukci ČSSD. Advokát Altner to doufám dokončí a já Vám všem zatleskám.

Vy máte odvahu po těch korupčních skandálech zakládat sbírku? Nebylo by fér zaplatit doktoru Altnerovi z provize za OKD? Nebo vlasně, neměl by to rovnou zaplatit Bakala?

8 1
možnosti
JZ

Pěkně napsáno , to ano , ale proč jste se nevyjádřil k obsahu ?

0 0
možnosti
Foto

Pane Paroubku,

jde o skvělou analýzu problematiky a katastrofálních nedostatků zdejšího soudnictví.

Musím Vás ovšem zklamat, ale justiční výkony soudů v zahraničí bývají ještě horší. Mám své zkušenosti hlavně z Německa a Rakouska...

Právní stát nikde neexistuje. Existují pouze justiční státy.

Pakliže musíte za "právo" a "spravedlnost" platit, tak tyto obě hodnoty jsou de facto nedosažitelné. V rukách justice je koncentrována obrovská moc připomínající pravomoci diktátora. Soudci nevykládají zákon, nýbrž rozhodují.

Právní stát začne vznikat teprve v okamžiku, až veškeré úkony justice budou "zdarma", resp. stát je bude platit z peněz daňových poplatníků.

Tak jako se automaticky ztrhává z platu důchodové a zdravotní pojištění, je nutné ztrhávat z platu tzv. justiční pojištění. To umožní každému soudit se jak dlouho se mu zlíbí od nejnižších instancí až po ústavní soudy. To je dnes prakticky, pro normálního smrtelníka absolutně nezaplatitelné. [>-]EU

4 0
možnosti
Foto

Nejste mým šálkem čaje, ale tentokrát velmi souhlasím.

0 0
možnosti
JH

J58a92n 15H32l74e80d21í68k

1. 4. 2016 23:02

to chce mít hroší kůži, nebo očekávat zavedení totality, která dluhy vyzmizíkuje, 16 roků neplatit dluh, to není normální a svědčí to o existenci duševní poruchy-- od reálného života vzdálených papalášů, takoví rádoby lidé chtějí vést národ-kam?

5 0
možnosti
JK

J79o95s31e91f 25K72l39a64t

1. 4. 2016 22:04

Jsem hrdina,já jsem ten blábol opravdu dočetl až do konce!

14 1
možnosti
ZH

Paroubek má pravdu jen v jediné věci, ostatní je snůška blbostí. Bohužel tento poměr je pro politiky tak nějak typický.

Ta jediná pravda spočívá v postesknutí na pomalost české justice. Ve stejné situaci jsou mraky lidí a firem, které prohraný nebo pozdě vyhraný spor dostane do naprosto neřešitelné situace.

Jinak nevím, proč by se občané měli skládat na nějakou stranu. Prostě ta strana padne, strany vznikají a zanikají, tak proč ne ČSSD. Stejně se ty samé obličeje objeví zase v jiné partaji.

15 0
možnosti
JK

Vážený pane Paroubek, Vy jste se totálně pomátl?Jen si to hezky vyžerte. ČSSD je s strana pouze na dvě věci.....

11 1
možnosti
PD

P85e13t68r 78D57o49b42r14ý

1. 4. 2016 20:39

Víte ono je to vlastně celý strašně jednoduchý. Vy socani si všichni myslíte, že DLUHY SE NEPLATÍ. Jenomže to je vaš omyl. Všechna tahle slova jsou jenom okecávání toho, že když jste měli něco zaplatit, tak se vám to zaplatit nechtělo. Dál už jsou to jenom samý zbytečný plky. Takhle přesně totiž všichni vedete stát když se dostanete ke státním korytům. Jenomže partaj není stát a tady se přesně ukázalo, že kdybyste vedli cokoliv jiného nežli stát, tak to umíte dovézt jedině k totálnímu krachu Paroubku.

32 1
možnosti
DB

Pane Paroubku, pláčete sice pěkně, ale na špatném hrobě. Proč jste v době, kdy jste byl ve funkci předsedy týhle partaje, něco neudělal? Alespoň něco, aby dluh nerostl. Jenže vy zastáváte názor, že dluhy se platit nemají, což jste prezentoval i zcela veřejně. Tak se teď nedivte, že to narostlo do obludných rozměrů. Všichni, počínaje Zemanem, Špidlou a ostatními včetně vás, máte máslo na hlavě a na tomhle maléru máte osobní podíl. I Vy, pane Paroubku, byste měl nějaký ten milionek zaplatit ze svého. Přeci "kdo na to má?????".

18 1
možnosti
JH

J33a43n 63H57o21r85s64k31ý

1. 4. 2016 20:31

Tento blog jsem doposud neznal, ale budu sem chodit. Tady se člověk nasměje! Ten článek přihlašte, pane autore, do nějaké soutěže humoristické literatury. To zas bude vejvar!;-D

16 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik