Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J57a11n 35P64e42c21h95a

1. 4. 2016 16:55

Už vidím, jak vám na ten fond na záchranu ČSSD občané přispívají.;-D

14 0
možnosti
KLS

;-D;-Duz i vzhledem k tomu,ze valna vetsina oranzovych volicu ma nemlich stejnou platebni moralku jako strana sama

23 0
možnosti
PB

Je to prostě nebetyčná drzost od advokáta, který zastupoval ČSSD několik let na své náklady a riziko, že chtěl na konec zaplatit. Na to holt socani nejsou zvyklí, platit za odvedenou práci. Jeho odměna byla totiž stanovena jako 10% z částky, kterou pro ČSSD vysoudí. Tedy odměna jen pokud vyhraje. Jinak by nedostal ani korunu. Pokud někdo takovou smlouvu považuje za nevýhodnou pro ČSSD tak je blázen nebo vědomý lhář.

27 0
možnosti
KLS

Tak to bude předvolební kampaň asi trochu skromnější...:-)

4 0
možnosti
KLS

P.S. Teď by se Vám hodil Rath jako pěstitel vína, což?;-)

8 0
možnosti
Foto

Vážený pane Paroubku, tedy vší úctě, ale nějak si protiřečíte. Pro mě jste ale hlavně nedůvěryhodný. Takže, podle Vás, za vše může justice a několik jedinců z ČSSD. Nechce se mi pátrat kdo a kdy byl ve vládě. Každopádně asi není možno prohlásit, že by samotná ČSSD byla za těch posledních 20 let nevinnou ovečkou. Takže si za vše může sama a ne pár členů ve vedení. Je tedy sama zářným příkladem pro to, udělat si představu o tom, kdo a jaké charaktery nám to vládnou.

Souhlasím s Vámi, že zánik sociální demokracie by byl nepříjemný a společensky možná i nebezpečný. Otázkou ovšem je, zda se tato strana opravdu po celou tu dobu chovala v duchu sociálně demokratických tradic. Právě její současná situace naznačuje, že tomu tak nebylo. Takže logickým důsledkem by mělo být, že musí dojít k totálnímu obnovení nejen vedení, ale i samotného programu strany. A pochopitelně i zásadní znovunastolení morálního charakteru.

Nevidím tedy důvodu, proč by za současných okolností měl někdo tuto stranu subvencovat, či dokonce zachraňovat. Jistě se ale najde mnoho bohatých zachránců, kteří v tom vidí možnost osobního politického a mocenského vzestupu. Takže o nezištnosti těchto lidí je zapotřebí pochybovat. Ostatně jste si neodpustil poznámku, že jste ochoten být jedním z nich.

Já osobně bych všem sympatizantům ČSSD z řad občanstva jen doporučil trochu s tou podporou posečkat. Jinak podpoří jen to špatné, co tuto stranu již asi po léta ovládá.

19 0
možnosti
JZ

Mohl bych být tak smělý a požádat o blog objasňující, na základě jaké úvahy se ČSSD rozhodla nedodržet platnou smlouvu s Altnerem?

15 0
možnosti
ME

To byste chtěl na Paroubkovi opravdu mnoho. Od něj se nanejvýš dozvíte, kdo všechno za to může a že za jeho moudrého panování by se taková věc nikdy nemohla stát.

6 0
možnosti
Foto

Už to bylo v diskuzi naznačeno, ČSSD získala Liďák protiprávně. Trochu to přeženu, ale kdyby za mnou přišel advokát, že pro mě vysoudí třeba Pražský hrad, tak mu klidně podepíšu, že mu zaplatím v případě vítězství jakoukoli částku, protože se to zdá stejně nemožné, jako tehdy pro ČSSD vysoudit LD. Hloupost udělala ČSSD, že když se ten zázrak povedl, najednou začala lakotit a nechtěla se dělit o nečekaný zisk.

27 1
možnosti
SB

ČSSD klidně může otevřít nadaci, kam lidé budou posílat peníze. To je věcí ČSSD a věcí těch lidí, kteří jí tam něco pošlou.

Já tam však nepošlu ani korunu.

15 0
možnosti
PK

P91a34v68e76l 23K73u70l94a

1. 4. 2016 15:09

Já myslím, že za všechno může soudce, který socanům ten Liďák přiklep :-D

7 0
možnosti
KLS

Za všechno můžou pomalý soudy, na to vemte jed;-D

1 0
možnosti
PK

P24a24v15e86l 93K44u11l26a

1. 4. 2016 15:07

"Ale je otázkou, zda vůbec chápou vážnost celé situace, do které se dostali" pane Paroubku, nemělo by tam být "do které JSME je dostali"?

5 0
možnosti
OP

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až je průser. ČSSD uzavřela s Altnerem zhovadilou smlouvu, ale měla Altnerovi ty prachy vyplatit, protože smluvní závazky se plní, i když jsou zhovadilé. Jenže namísto vnitrostranického řešení, jak těch 18 nebo kolik milionů vypáčit ze Zemana a dalších viníků, tlačila ČSSD celý problém stále před sebou a teď má oči pro pláč. Taková strana s takovými neschopnými představiteli nemá v politice místo. Občané mají platit do fondu, aby tu blbost ČSSD podpořili? ;-D Já bych se ohlídla po Babišových právnících, zda v tom nemají čistě náhodou prsty

3 1
možnosti
AG

A podle čeho soudíte, že ta smlouva byla zhovadilá? Jen podle toho , že ji podepsal Zeman, nebo podle toho, co říká televize?

Chtěl bych vidět , kolik právníků v té době by do tak nevýhodné smlouvy šlo. Vše na náklady Altnera a zaplaceno dostane jen když vyhraje téměř nevyhratelný spor. To je podle vás zhovadilost?

4 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik