Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

A nebylo by bývalo snažší zaplatit těch 17 míčů včas a neřešit po té soudy a penále? Ale to by žádná socanská duše nepřekousla, platit dluhy a nejlépe včas že?

Inu, zdroje jsou, tak ať každej volič socanů dá třeba stovku, každej straník deset tisíc a máte to doma ne? Třeba Dluhoslav odkloní něco ze své almužny;-D

13 0
možnosti
SB

Je až pro mě neuvěřitelné, že po přečtení tohoto článku, bývalému předsedovi ČSSD, toto věřím. Každého normálního občana samozřejmě napadne, že je to pro ČSSD naprostý konec působení. To musí tuto stranu položit. Na to jim nikdo z běžných občanů nepřispěje.

0 0
možnosti
RV

a jedno oko nezůstane suché:-)

6 0
možnosti
MP

btw. je skandální, že soud nepřiznal aLTNEROVI I UROKY Z PRODLENÍ.... Každému obyčejnému plebejci je napaří až čurá maggi v kostkách. Tak proč by politická strana a notabene STATOTVORNA měla mít vyjímku ? ;-O

15 0
možnosti
MP

Ještě vám tam chybí to nejpopdstatnější. PACTA CUM SERVANDA .. neboli SMLOUVY JSOU OD TOHO ABY SE PLNILY ... to je ta základní zásada !

19 0
možnosti
JN

J80i90ř67í 32N23o35s72e21k

1. 4. 2016 14:12

Stačilo Altnerovi zaplatit HNED.

Díky němu strana vysoudila Lidový dům.

Smlouva byla možná nevýhodná, ale i advokát šel do rizika - šanci na vítězství ve sporu měl nevelkou.

Zeman nemůže za to, že ČSSD neplatí dluhy a neumí si spočítat úroky a penále.

Tak o co jde? Zase to hodit na jiného?Rv

31 0
možnosti
Foto

Zeman je držgrešle, tomu se nyní, když mu stoupají preference popularity nemůže taková reklama hodit.

1 3
možnosti
JC

Bez Altnera by ČSSD Lidový dům nezískala.

Kdyby ČSSD v dobách Vašeho předsedování Altenerovi řádně zaplatila, bylo by to mnohem méně, než musí platit dnes. Vy osobně, pane Paroubku, máte lví podíl viny na tom, že se ČSSD dostala do tohoto finančního problému.

A smlouva nebyla špatná - vůbec ne. Nebyla dokonce ani tak výhodná pro advokáta jako většina smluv o právním zastoupení při sporných restitucích, kdy advokáti běžně brali 1/3 vysouzeného, v některých případech až 1/2 vysouzeného. To, že v případě causy Lidový dům částka tak narostla je způsobeno jen a výhradně tím, že ČSSD nechtěla sjednanou částku zaplatit.

Kdo nechce advokátům platit, ten si je nesmí najímat.

24 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek měl danou situaci tenkrát určitě řešit, ale lví podíl na vzniklé situaci má především nynější prezident Zeman, který tuto smlouvu svým podpisem uvedl v platnost.

1 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik