Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborně a pravdivě napsáno.

Karma R^

15 8
možnosti
Foto

I51v54a17n 24M83a41r25e29k

5. 5. 2016 18:51

Dnes p.Paroubek karma . R^ [>-]

17 8
možnosti
JP

Jako M.Hašek, mimochodem usvědčený bezostyšný veřejný lhář, se profilují kolaboranti. Nedivím se, že pan Paroubek má snahu jej bránit.

12 11
možnosti
Foto

Paroubek ? Není to ten pán , co nechal rozehnat druhdy technaře či nějaké jiné bavící se mladé ?

Teď horuje za motorkáře , notabene cizí !

Inu , názory se během života mění , jak říká jeho předchůdce komunistasocialistazemanovec p.p. MZ

12 13
možnosti
Foto

Tak ti technaři celkem neomaleně zabrali cizí pozemky, že? Kdyby technaři vybrali od každého dvacku, tak by majitelé pozemků jásali nad tím dopuštěním a ještě by po nich rádi uklidili.

Takže, ono to je vždycky sporné. že?

18 2
možnosti
SN

:-).....Výborně napsáno. Jistě měli napsáno na čelech kdo je kdo, aby to hejtman mohl rozlišit. Mně se moc líbilo, jak zametl s aktivistickým redaktůrkem! Ten byl z Haška na pokraji psychického zhroucení ! Jsme něčí poskoci, abychom se nechali kárat, jak žáci v základce ? R^R^R^

23 10
možnosti
RC

Vite, Hejtman neni clovek, ktery nesleduje media, takze on dobre vedel, kdo to je. Ostane, nebyli tu poprve.

9 6
možnosti
PK

P65a66v64e41l 97K78r18á49l

5. 5. 2016 13:24

Pane Paroubku,kdo seje vítr,sklízí bouři.Pokud by SSSR nenechalo na svém území cvičit německé vojáky,od tankistů po piloty,pokud by společně Hitler a Stalin nezačal druhou světovou válku,kterou opravdu začali spolu rovným dílem,paktem Ribbentrop-Molotov,tak by nejspíš žádná válka ani nebyla,oba dva pánové se vzájemně sami sebe báli natolik,že by si Hitler rozhodně nenechal bez krytí východní hranice říše,pokud by cestou na západ Evropy neměl zajištěnou bezpečnost této hranice SSSR.A vůbec nebudu mluvit o tom,kolik z těch 27 milionů rusů zabila Stalinova taktika "nás mnogo",strategický ústup a přeskupení = zrada a kulka do zad od NKVD.Kolik z nich zemřelo vinou politického rozhodnutí,jako například popravení velitelé při Finské"zimní"válce.A už vůbec se mi nechce mluvit o tom,kolik vojenského materiálu,od konzerv s jídlem po tanky a letadla poskytnuly USA napadenému SSSR,ač měl Stalin jasné zprávy téměř 2 měsíce předem před chystanou operací Barbarossa,ale nevěnoval jim pozornost,a o tom,kolik dalších rusů by bez této pomoci dále zemřelo.A co se pana Haška týká,ten by měl někam zalézt,a vůbec nevystrkovat hlavu,jeho skandáli s Lánským pučem,a jeho sezení na dvaceti židlích zároveň je krásný příklad politické korupce,tolik známé u velkého množství politiků ČSSD,k dalším takovým dále patří například "luftjarda" Tvrdík,který málem potopil ČSA

25 8
možnosti
KP

Pokud se jedná o Lánský puč,tak jsem zcela změnil nizor. Je mi líto, že puč nebyl úspěšný.

4 9
možnosti
VS

Poláci si velmi dobře pamatují jaký zvyk měli Rusové při vstupu na polské území.;-)

Pravda, někteří politici se nechají fotit s "vlky", jiní s estébáky, že!;-)

7 6
možnosti
RC

1) Jake mezinarodni pravo porusuje organ statni moci, pokud nevpusti na uzemi zeme ciziho statniho obcana (zde obcana zeme mimo EU)? Zadne! Jinak by toto Americane delali take v rozporu s mezinarodnim pravem. A to asi nedelaji, nebo ano?

2) Hasek se nechal vyfotit s vlajkou separatisticke nelegalni republiky, to je take v poradku? Vzdyt vyjadril v rozporu s politikou nasi zeme, podporu vychodoukrajinskym povstalcum

3) Myslite, ze uctili take pamatku tech vojaku RA, kteri byli odsuzeni a zabiti veliteli za znasilnovani a kradeze?

12 6
možnosti
JC

Z pohledu Rakousko-Uherského je i Česká republika nelegální a separatistická.

Já osobně přeji východoukrajinským obyvatelům, ať svůj nový stát udrží. Vždy je lepším mít vlastní malý národní a obyvatelstvem homogenní stát než být součástí mnohanárodního a mnohkulturního obřího konglomerátu.

8 10
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,43
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik