Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Soudruh Paroubek ma pravdu. V soucasne dobe by byla u nas americka zakladna zbytecna. Pro nas je nebezpecna nase proruska pata kolona. Pro mnohe politiky je to vynosny kseft. Proti te nam Americani nepomohou.

8 3
možnosti
MS

Opakem

"současné protiputinovské a protiruské hysterie, kterou rádi přiživují zejména americké zpravodajské služby a jejich ideoví i jiní souputníci v jednotlivých zemích"

budiž

současná proputinovská a proruská hysterie, kterou rádi přiživují zejména ruské zpravodajské služby a jejich ideoví i jiní souputníci v jednotlivých zemích."

:-P

14 2
možnosti
MB

"Protiruský" nebo "proruský" ...to jsou jen ideologické nálepky..

Podstatné je slovo "hysterie".. a stálo by za to se zamyslet, ke které z těch nálepek pasuje líp;-)

2 0
možnosti
MB

A co teprve až na nás zamíří rakety Marťani !! Za to, že jim autor slíbil účast na našem politickém dění a svůj slib nesplnil.

9 1
možnosti
KS

Zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby se Rusové opravdu hnuli západním směrem. Kde by jako první drnčel telefon ze Strakovky? Předpokládám, že ve Washingtonu. A tam by se mohlo ozvat: Nechtěli jste nás? Tak si trhněte nožkou.

3 3
možnosti
Foto

Ale to by byl žádoucí stav. Protože bychom alespoň dávali na obranu tolik, nakolik by bylo nutné na odvrácení této hrozby. Nelze se spolehnout na Washington. Ten může mít jiné priority.

1 2
možnosti
Foto

Pokud vám už opravdu nezbývá nic jiného, než se pokusit zvýšit si své preference 8 let starou a uzavřenou záležitostí a rozdmýcháváním nesnášenlivosti proti našemu spojenci, tak jste se stal vcelku ubohou a okrajovou postavičkou naší politické scény.

13 4
možnosti
KS

To je taky fakt. Už to nějak dopadlo a hotovo. Jsou tu nové starosti.

0 0
možnosti
Foto

Pan Klvaňa vyfakturoval za propagaci US radarové základny 16 milionů Kč. Zajímalo by mne, kdfe ty peníze jsou !!

8 2
možnosti
Foto

Zdalipak jste se Mirku zamyslel nad svým příspěvkem. Pokud byly prostředky vyfakturovány, tak za nějaké konkrétní činnosti. Pokud to šlo z veřejných rozpočtů, což nijak nerozvádíte, máte ještě pár let na to, abyste si o faktury zažádal k nahlédnutí v rámci přístupu k informacím. Namásto hluchého mlácení slámy konejte.

6 2
možnosti
JH

J84a29n 95H68á12l27a

30. 5. 2016 11:34

To chce skutečně kachní žaludek pane expremiére, být jednou pro základnu a pak zase proti. Navíc místo argumentů hned v první větě osočujete (samozřejmě bez jakýchkoliv důkazů) exvelvyslance Koláře - tomu se říká "jít po muži, místo po míči" - ve fotbale je to faul, v politice by měl být také.

Co se týká vztahů místních lidí k základnám, tak když se začaly rušit US základny v Německu, místní hlasitě protestovali a pořádali referenda proti rušení - to jste asi neráčil postřehnout. Takže když hledáte analogie, podívejte se spíše do sousedního Německa, ne do válečné zóny v Iráku (mimochodem za ten zločin v Iráku padly tři doživotní tresty zúčastněným vojákům - a na rozdíl od našich podmínek ti američtí vojáci nemají šanci na propuštění).

Kdybych se chtěl v argumentaci chovat jako vy, tak hned v první větě mého příspěvku bych se zamyslel, zda náhodou nejste exponentem ruské SVR s ohledem na to, že přebíráte téměř slovo od slova pseudožvásty z Ruskem financované skupiny NE základnám.

13 3
možnosti
LH

Ale v Německu breceli kvůli penězům, stejně jako u nás když se řešila městská posádka.

3 0
možnosti
RC

V dobe debaty o radar mi prislo smesne, kdyz Rusove prohlasili, ze radar povazuji za utok na sebe. Radar je obrana zbran. Jak muze radar na nekoho utocit.

A tech komunistckych mladiky (opravdu byli z nejakeho sdruzeni mladych komunistu!), kteri lidem lhali do oci - borec mi tvrdil, ze radar bude ohrozovat lidi zarenim. Ten stejnem borec, ktery chvili pred tim telefonoval mobilem pritisklym na hlavu. Ze pry radar bude moci soustredit paprsek a sestrelovat na Ruskem letadla ;-D;-D a spousta dalsich blabolu.

Pane Paroubku, Vy vite, ze ty rakety na nas nejsou zamireny uz ted?

19 2
možnosti
JH

J65a60n 73H98á63l53a

30. 5. 2016 11:26

Rakety na Česko míří nejpozději od momentu, kdy skončila Sametová revoluce, nebuďme naivní.

2 0
možnosti
TK

Pane Paroubku, když jste začal vládnout, přestal jsem sledovat zpravodajské pořady, nedělaly mi dobře. Pravda, v posledních letech Vás nahradili jiní borci a můžeme jen s nostalgií vzpomínat na vaše roztomilé a neškodné lpění na výzkumech veřejného mínění, ale když tak čtu Váš blog, jsem rád že už jste mimo. Jo a ještě jsme Vám chtěl připomenout, že jsme členy NATO, a to spolu s USA.

15 0
možnosti
BM

Jak to že se mě nikdo nezeptal? Není z toho už zvyk manipulovat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,65
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik