Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jiřího Paroubka jsem nikdy nemusel, a proto nyní žasnu nad jeho přímočarým a výstižným komentářem. Kamenujte mě, ale já dnes opravdu souhlasím s Jiřím Paroubkem.

9 1
možnosti
Foto

Já Vás kamenovat určitě nebudu, protože s JP také souhlasím. Smutné je, že jednou budeme se slzou v oku vzpomínat na tyhle politické matadory, s kterými jsme ne vždy souhlasili, často nám byli vyloženě proti srsti, často museli přijímat kompromisy, ale rozhodně měli plán či vizi, která nám sice nebyla úplně po chuti, ale i tak se cení. Na rozdíl od těch dnešních naprosto zoufalých loutek, které nevědí, jestli dříve kývat Bruselu či rovnou zavést policejní stát.

2 0
možnosti

RvNejsem přítelem spikleneckých teorií!

1 0
možnosti
TS

Já to nedokázal dočíst, ten slovník má Jyrka z Rudého práva z dob komančů. A je přece samozřejmé, že si žádný etablovaný (zkorumpovaný) politik nemůže přát u policie střelu neřízenou, ale jen střely správně řízené...

5 1
možnosti
Foto

Kdyby bylo pravda jen polovic z toho, co zde pan Paroubek popisuje, bylo by třeba otřást se odporem nad poměry, které v tomto státě panují. Mám však obavy, že je pravda celých 100%, takže pánové, já jdu na WC, udělalo se mi nevolno. Děkuji za pozornost !! (samozřejmě karma R^)

6 6
možnosti
Foto

Až doblejete, tak si zkuste představit, že většině lidí v této zemi se chtělo zvracet z komunistů a proruských kolaborantů během jejich temné totality nejméně stokrát tolik. A mně osobně tisíckrát. Berte to prosím osobně.

2 0
možnosti
PD

P93e55t34r 60D71o46b88r37ý

10. 6. 2016 16:59

Jirko, pro politika to musí být hrozný pocit, že když dělá lumpárny tak že ho za to může nezávislá policie sebrat a šoupnout do basy. Takovou neřízenou střelu je přeci potřeba pořádně vošéfovat a dostat tak pod svoji kontrolu.

14 0
možnosti
MS

"To je totiž stejná zájmová skupina lidí, kteří byli proškoleni v USA a kteří ctí zájmy největší světové velmoci,..."

Tato věta mi zcela bohatě stačí k tomu, abych si představil, co se panu Paroubkovi honí v hlavě. :-P

7 2
možnosti

Lituji všech, kteří trpí spikleneckými teoriemi!

0 0
možnosti
JH

J36a22n 28H25l45e85d57í56k

10. 6. 2016 15:57

pane Paroubku --- nejvíce vám chybí objektivita a zcela jste se vyhnul zásadní otázce, kolik obdržel Sobotka za kšeft t.j. OKD ?? Půlka socdemo hejtmanů má na krku nějaké vyšetřování a to jsou ze všech stran chráněni jak vzácná zvěř v safari

6 0
možnosti
JZ

Dobře jste to zahrál na toho Babiše... jak jde vidět i z této diskuze, pro spoustu lidí platí, že jakmile něco/někoho podpoří Babiš, automaticky jde o největší zlo/největšího zlouna.

Pravda bude ovšem opět trochu jinde, že. V tomto případě Babišovi prostě čistě náhodou vyhovuje, že některé věci fungují tak, jak mají, a to proto, že to znamená slabou ČSSD, kterou si samozřejmě Babiš přeje.

6 0
možnosti

Hlavně současná koalice má ve smlouvě boj proti korupci a ten sociální demokraté právě pohřbili!

1 0
možnosti
LN

...nooo...vy ...Rvj ..ste tady chyběl....

7 2
možnosti

A teď mi někdo vysvětlete, jak může mít takový blábol šaška, co sám tuhle zemi dusil svou arogancí a korupcí, karmu větší než 30!!

13 1
možnosti
DB

to lze vysvětlit vhodným použitím psychologie v propagandě, dělal to OBAMA a jeho Yes we can ...a dělala to Merkelová...Das schaffen wir....a dělal to i Hitler a Goebbles...je to základ starého systému vládnutí, tedy ovládání mas lidí pomocí asymetrie vědění a pomatení lidu rozporuplnými informacemi

A z toho i vidíte, jak je nesmyslné mít plnou demokracie....ta totiž slouží jen těm nahoře...protože jak řekl i THE DONALD...mám rád ty, kdo toho vědí málo.....protože tito lidé jsou lehce manipulovatelní pomocí emocí..a to je to , čemu se dnes říká politika....jen a jen propaganda...

Když jsem odešel 1981 z republiky tak jsem měl i možnost vidět propagandu USA..byla stejná jako ta komunistická... a tak je to i dnes....

7 3
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,49
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik