Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Moc jsem se nasmál, díky Jyrko. Nejlepší byl Špidla jako retardační činitel.

2 0
možnosti
Foto

Debakl ČSSD se připravoval dlouho. A vy jste to odstartoval :-D

10 0
možnosti
Foto

Hrůzný debakl ČSSD začal pro tuto stranu logicky hned následující den ráno po odchodu Jiřího Paroubka.

3 0
možnosti
JS

Na mě je to příliš dlouhé. Zásadní problém vidím někde jinde. Pokud ČSSD chce zůstat volitelnou stranou, musí se tvrdě distancovat od nejneschopnějšího předsedy vlády Špidly a zastánce zájmů USA Dienstbiera. Současně musí mluvit stejně doma a v Bruselu. Domnívám se, že bez toho nemá šanci.

9 0
možnosti
Foto

To bude velmi těžké s takovým nápadem, protože ex-eurokomisař PhDr. Vladimír Špidla je šéfem týmu Sobotkových poradců a lepšího seženou asi stěží. ;-O

2 0
možnosti
JH

J68i58ř47í 80H82u11m59l

10. 10. 2016 16:52

Je to opravdu "sexy mozek" co slovo to perla ;-D

3 0
možnosti
MK

Proč jste nedokázal dotlačit před soud aktéry Kubiceho zprávy? Já myslím, že tam to začalo a to nedůsledností!

0 0
možnosti
LP

Jyjko, Jyjko, pro smích a slzy v očích na ty vaše noty nevidím ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MK

M53i45l74a43n 43K73e88s63l

10. 10. 2016 16:26

Nevím,jsem asi politický primitiv,ale před těmito krajskými volbami jsem nestudoval programy stran jdoucí do voleb.Předpokládal jsem,že všechny budou v krajích slibovat to samé.(Ani nevím,že nějaké programy měly.)Jen jsem pozoroval jak se strany chovají.No, ti socani se mi,ale vůbec nelíbili.Jejich předseda,je člověk bez autority,kterého neposlouchají ani spolustraníci.Řekne hejtmanovi,aby odstoupil.Ten si řekne trhni si nohou.Řekne poslankyni,která kritizovala homosexuály,aby se omluvila.Ta si řekne totéž.To je předseda na baterky.Vrchol blbosti.Pustí se před volbami plnou vervou do svého současného a pravděpodobně i budoucího koaličního partnera.Při tom se spojí s úhlavním svým i jeho nepřítelem.No a vrchol, t útočným beranem se stane spolustraník ministr s několika kýbly másla na hlavě.Přihlédneme li ještě k tomu,že není zrovna sympatický prezidentovi(aký je,taký je),má přece jen dost příznivců,bylo rozhodování jasné.Přece nebudu sázet na koně pajdavého na všechny čtyry,který nedopajdá ani k taxisu.

3 0
možnosti
ZB

To jsou tedy rady...Škromach nebo Špidla do vlády a preference pojedou nahoru;-)Ovšem ten nápad s americkými agenty,kteří ovládají ANO by mohl u hloupější části voliču ČSSD zabrat,Sobotka ovšem nemá na takové stupidity žaludek...

2 0
možnosti

Tak s přípravou toho debaklu začal už nějaký Paroubek, neznáte ho?

8 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,43
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik