Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Jyrka si za naše peníze postavil 10MW instalovaného výkonu sluneční elektrárny a za dotace si docela užívá. Topolánek aspoň mlčí.

0 0
možnosti
JJ

J96a46n 62J75e28n25i81c

7. 11. 2016 9:56

Paroubku, Tobě už schází jen ta zelená čepička a hurá na Mars...

0 0
možnosti
MC

Jyrko neblbněte Vy si ještě neodstartoval do jiné galaxie? Nechte toho Vaška Klausů na pokoji, vždyť na to nemáte koule!

1 0
možnosti
Foto

pod větu že Herman k Hradu přihrává i Zemanovy odpůrce bych se podepsalaR^ hlavně to celé divadlo mělo odvést pozornost od skutečnosti, že jsou lidé poliiky. ať na Hradě nebo v podhradí velice znechuceni (viz rekordně nízká neúčast v posledních krajských volbách) výzva k občanskému neklidu mi připadá zbytečná, rozumně myslící občané jsou neklidní už několik posledních let

nedávné doporučení Rady Evropy aby Česká republika důrazněji bojovalo s korupcí ve vládních kruzích to celé jen dokresluje

1 0
možnosti
MW

Vždy si tento pisatel myslel,že má patent na rozum.Píše jen to,co vidíme,slyšíme a cítíme i víme i my a buďto sdílíme,nebo né,názory všeho,o čem psal.Jeho i kteréhokoli politika,mě soukromý život nechává chladným.Ovšem jeho agresivní útočnost,když v politice byl,byla dost nesnesitelná,čímž si přispěl k rychlému odchodu z ní.Takže jeho názor beru jako kohokoli jiného zde a žádnou váhu mu nepřikládám.

1 0
možnosti

Pozoruhodné, jak si zkrachovalý politik Paroubek, který se náhodou na rok stal premiérem, vylil svůj kýbl žluči snad úplně na každého, koho nemá rád. Je znát, jak ho štve, že z politiky svou vlastní neschopností vypadl.

6 2
možnosti
Foto

Smíšený pocit prý je, když tchyně padá do propasti ve vašem novém autě.

Podobně smíšený pocit mám, když čtu Paroubkův blog a musím s ním souhlasit :-P

19 3
možnosti
Foto

Přesně jste vystihl i mé pocity :D

4 0
možnosti
JL

Paroubek vykřikuje že ministr se nesmí účastnit proti vládních demonstrací,ale toto žádná proti vládní demontrace nebyla a Paroubek si myslí že získá politické body na účet Hermana ,ale na to ať zapomene,kobyla když zdechává tak kolem sebe jen kope.

8 6
možnosti
JN

To byl blog, komentář k současnému dění, stejně tak tady tedy vykřikujete Vy, no a ministr coby člen vlády tuto protivládní demonstraci podporoval(minimálně). to mi připadá opravdu zvláštní....

2 0
možnosti

Všechny blogy J.P. mají něco společného. Říká se tomu "poslední kopnutí koně"'.

13 1
možnosti
  • Počet článků 835
  • Celková karma 29,46
  • Průměrná čtenost 1925x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik