Diskuse

Vidle zpravodajských služeb do Trumpovy politiky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nic nového stále se opakuje to že zde diskutují lidé jejichž znalosti a intelekt vysoce převyšují i ty nejgeniálnější mozky na světě jen tak dál milí spoluobčané a doufám že brzo si někdo všimne jací jste myslitelé a povolá Vás do služeb tomuto státu a tak nahradíte ty neschopné diletanty co nám vládli a vládnou doposud

0 0
možnosti
JS

J41a53r74d51a 97S92o28k75o50l

10. 1. 2017 14:10

Nepamatuji se kdy jsem dal těto " ......hlavně" za prvdu ovšem dnes smekámR^ . Kéž by to přišlo o pár let dříve!!

1 0
možnosti
BD

Evidentně je opravdu nutno někdy odstoupit dále, aby člověk získal širší pohled. Ale je fakt, že jako člověk aktivní ve vysoké politice si tohle dovolit nemohl. .. Bohužel od ParoubkovskoKlausovskoZemanovské éry jsou dnes na jejich místech ti, kteří by něco podobně otevřeného třeba rádi vyplodili, ale prostě toho ani nejsou schopni. ... Dnešek je dnem, kdy tuším podruhé relativní souhlas s panem Paroubkem. To mělo být, až pokvetou hrábě. Půjdu se mrknout,protože už asi mají pupeny.

1 0
možnosti
JK

Panu Homolkovi i Paroubkovi. Je dobré občas spadnout hubou do bláta, pak se člověk trochu srovná ale minulost může jen napravit nikoliv opravit.

1 0
možnosti
HP

"ruský prezident podle těchto zpravodajců disponuje tak schopnými hackery, kteří mohou nabourat i nejlépe na světě zajištěné informační systémy"

Mailový server u někoho ve sklepě doma skutečně není nějlépe zajištěný informační systém světa.

1 0
možnosti
SS

a to je jen jeden z nejjednodušších logických klamů, jehož se pan Paroubek dopustil.

0 0
možnosti
JH

nikdy bych neřekl, že budu souhlasit s Paroubkem...

8 0
možnosti
SS

◘ jednalo se o jednoduchý phishing. Nabourání do soukromého mailu je složitý hackerský počin, když Hillary klikne na "háček"?

◘ Clinton i její asisistentka ve své naivitě používaly soukromý server a asi ani neušily, kdo informace získá a k čemu použije. Weby, kde by člověk stěží našel konspiraci o RF zas falešnou interpretací, pomocí logických klamů, z nich vyvodily irelevantní závěry a pospojovaly zas vše možné známým stylem "to není náhoda!" (byly i použity podsunuté falešné informace, jež se krátce po hackerském útoku, objevily na stránkách jordánské agentuře Petra než byly staženy a tvrdily, že američtí prezidenti jsou sponzorování SA.

◘ Maily máte na WikiLeaks a Assange přiznal, že využil třetích stran. Nicméně nejde vůbec o to, kdo informace ukradl, ale kdo následně upravuje význam.

◘ Trump při své kampani sám tyto desinformace šířil a na druhou stranou i vyjadřoval obavu, že volby budou zmanipulované v jeho neprospěch, což samozřejmě ihned opět různé servery jako AC24 i u nás snažily potvrdit "zaručenými důkazy"

◘ DT nezpochybnil útoky, ale tvrdil, že neovlivnily volby, což je nesmysl. Uniklé informace ovlivnily volby. Normálně se používaly jako důkaz proč nevolit Hillary všude v diskuzích. Na tom není nic divného ani nic špatného. Bylo by i divné, kdyby si jich nikdo nevšímal. Každý má dnes internet a jedná se o nejjednodušší formu, jak působit na voliče desinformacemi. To by mohli vědět i ti, co se zaklínají mainstreamem.

◘ Voliči ovlivňují výsledky voleb. Interpretačně upravené informace, tak aby vykreslovaly ten správný obraz, ovlivnily voliče. Informace tedy z útoků ovlivnily volby a nikoliv, že ne.

◘ Nikdo nepopírá, že volby nebyly legitimní. To, že unikly informace a voliči jimi byly ovlivněni, neznamená, že volby nejsou legitimní. To by nemohli být ani legitimní, pokud se kdokoliv nechal ovlivnit i běžnými médii v hlavním proudu.

◘ Nikdo neovlivnil volby falešnými hlasy. Jednalo se o jejich svobodné ro

3 1
možnosti
SS

Dnešní svět je propojený informační dálnici a mocenské sféry vlivu de facto nemají hranice a všichni se toho snaží využít a budou využívat skrze desinformace atd. Není na tom nic divného.

Formy jsou různě sofistikované, ale často následně šíříme nevědomky desinformace dál či je přímo utváříme, kdy si tak podporujeme svá přesvědčení, předpoklady, kulturní vzory, svůj obraz vnímání světa a představy o dobru, zlu, co je a není správné. Což však často neodpovídá relevanci a běžně se takto klamem i v normálním životě na jakékoliv téma.

2 1
možnosti
KB

K82a69r77e63l 44B64o59k

9. 1. 2017 19:26

Líbí se mně jak si tady pohrobci KSČM notují,

1 3
možnosti
JH

Naprosto přesný rozbor. Říká se, že i slepé kuře občas najde zrno, ale J. Paroubek je evidentně lepší bloger, nežli politik.

8 1
možnosti
Foto

Jak já toho chlapa neměl rád. Myslím Jirku Paroubka.

4 0
možnosti