Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Na příspěvky p. Paroubka nereagujte! On se jen baví. Největší potupou pro jeho ego by byl nulový ohlas na jeho žvásty.

2 1
možnosti
PL

Včera jsem měl k večeři masíčko z iberijského prasátka. Mňam to byla dobrota

0 0
možnosti
JH

J73a88n 27H54l11e78d69í16k

7. 2. 2017 23:50

po přečtení většiny příspěvků jsem nabyl přesvědčení, že v Česku se nedá najít přijatelný člověk na vyšší, ale i nižší funkci. Autoři úvah zatracují zavedené politiky, ale nenabízejí náhradníky, protože prostě nejsou?? Říká se, že jsou, ale nehodlají se ušpinit politikou, která u nás nese korupční nejen jednání, ale i vnitřní postoje. Lze předpokládat, že stav se nezlepší, protože po mírném oteplení nastoupí další milionová vlna vetřelců na vítězný pochod Evropou, která nebude mít čas ani prostor se zabývat rozkvětem vlastních zemí, které budou muset mobilizovat nové a nové policejní a pořádkové síly.

3 0
možnosti
DB

Mno, já si pane Paroubku myslím, že s hulvátstvím v politice jste začal právě vy. A navíc jste vykřikoval něco o tom, že dluhy se neplatí. Takže v tomto případě byste měl raději mlčet. Mluviti - stříbro, mlčeti - zlato.

8 3
možnosti
ZK

Lépe občas použít sprosté slovo, než reprezentovat sprostotu v politice tak nějak esenciálně.

0 0
možnosti
JD

J65a55n 19D54r90t82i42n31a

7. 2. 2017 21:11

Jsem zmaten, může mi admin vysvětlit proč můj příspěvek nebyl uložen - já jsem jen zkopíroval část textu páně Paroubka a přidal k tomu svůj názor. Co je na tom špatně, že by měl pan Paroubek jiná práva než já ??

Redakce iDNES.cz si nepřeje, aby se váš příspěvek objevil v diskusi, protože je v rozporu s pravidly pro diskutování na tomto serveru. Děkujeme za pochopení. Identifikační číslo nepovoleného příspěvku je: 83102598.

4 0
možnosti
Foto

Mně se stalo přesně to samé. Prý článek blogera vulgarity obsahovat může, ale vy je v diskuzi pod článkem použít nesmíte.

2 0
možnosti
Foto

Sobotku je třeba chválit a podporovat. Nikdy jiný nedokáže tak dobře zlikvidovat ČSSD a to je jen dobře.

10 1
možnosti
Foto

Zdravim martana.nejak se mu na Zemi zalibilo;-D

3 1
možnosti
MK

Tak už titulek mě pobavil.

Přitom autor tohoto článku se na sprosťáctví podílí také. Jen tak namátkou si vzpomínám na to jak Jiřího Derfla nazval prasetem. Ovčáčka prolhaným hlupákem.

https://www.novinky.cz/domaci/290644-paroubek-se-musi-omluvit-redaktorovi-prava-za-urazky.html

8 0
možnosti
FS

Pan Paroubek si myslel, že když po zpackaných volbách (jeho velkohubostí) bude trucovat a odstoupí, tak se socani podělají tou hroznou ztrátou a přilezou za ním po kolenou. Jenomže tam bylo mno jiných nenasycených vlčáků a nikdo ho nepostrádal.

Od té doby nemá zaměstnání, jeho projekt s národně soc. stranou zkrachoval a zbyly dluhy, mladá (a prý nemocná) žena jej zřejmě už nemůže živit. Prostě těch dvěstě či třista tisíc měsíčně (vč. různých prebend) v domácnosti musí chybět, no jako každému (viz rituální tanečky pana Škromacha, pana Haška a jiných).

Po panu Paroubkovi by v jeho pozici ani pes neštěkl, nikoho už nezajímá. Proto se na sebe snaží upoutat negativní kampaní. V tisku tak prudí, kydá, lije kýble špíny, otravuje ovzduší a myslí si, že pomluvami vzroste jeho image........

13 0
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,31
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik