Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vy byste se měl především léčit. Váš narcismus už nabývá patologických rozměrů. Při své sebelásce ani nejste schopen pochopit, že svými kursy čínského cvičení na internetu ze sebe děláte totálního pitomce. :-/

16 1
možnosti
Foto

Kdybyste byl chlap s kouskem cti v těle, tak se nikdy zpět do ČSSD nevrátíte. Ale co chtít od někoho, kdo se nechá od manželky navléct do růžového pulovru, aby si s ní o několik let později vyřizoval účty přes média. ;-(;-(;-(

8 6
možnosti
JD

J23i36r81i 12D43v59o78r95a71k

19. 6. 2017 16:12

Tohle ale neni zrovna "ferovka"...:-/

1 0
možnosti
RC

ad Když jsem ho slyšel, říkal jsem si pouze: „Jak se „tohle“ mohlo stát s místopředsedou ČSSD?“

No ja jsem se Jiriku pri Tvem nadutem chovani ptaval - Jak se tohle mohlo stat predsedou socialni demokracie.... staci si vzpomenout na klasickou hlasku: Kdo z vas to ma?

A kde mas sveho zleho dvojnika, toho vezmes do strany taky? Ano, mam tim na mysli obvineneho DrRatha.

Ano, dokazal jsi dostat stranu z bahna nizkych preferenci. A k cemu to bylo? Dvakrat nevitez voleb. Kdopak to byl, kdo prinesl do politiky tu hrubost? Ze by Paroubek, Rath a Jandak? Kdyz jsi dstil siru a vylucoval z CSSD lidi za to, ze poskodili stranu, za politicke prebehlictvi, tak jsi jeste necekal, ze sam budes skodic strany a prebehlik, ze? A presto ses prebehlikem, co nevratil mandat, i kdyz po ostatnich jsi totez vyzadoval, stal!!

2 0
možnosti
MN

A co chudáci opuštění členové LEV21?

3 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek je zřetelně neustále fascinován procenty volebních preferencí. Je mu nutno připomenout, že jeho famózní výsledek v komunálních volbách byl dán pitomým populistickým heslem o zrušení 30,- Kč za návštěvu u lékaře /což mimochodem není komunální téma, ale to samozřejmě český spořící volič přehlédl/. Jinak - koalice jsou tomuto státu dány a v dohledné době nebudeme mít systém dvou střídajících se stran jak je tomu v některých velkých demokratických zemích. Takže nelze si popudit proti sobě všechny a poté lkát, že se mnou nechce nikdo kamarádit.

Ale - na druhé straně - bude s panem Paroubkem aspoň nějaká legrace. Zatím byla jen u cvičení s Jirkou....

11 2
možnosti
MP

Tak tomu říkám "Pomsta za sudety"

1 0
možnosti
MB

Kampaň ČSSD jede v plném proudu - Volič čte = Opět sobě hledají zlatu hroudu.

J i ř í k u , Luboši, Milane , Bohumile ..., % nadějí , pak dosti nemilé ...

Milí chlapci, o p r a v d u - Už, urva dost ! - Vy neumíte žít, jen tak - Sobě, pro radost !? ... :-)

1 0
možnosti
FS

Pane Paroubku, vám především musí chybět peníze, pravidelný vysoký příjem, na který jste si zvyknul. Všechny vaše akce a podniky, které jste děla poté, co jste z trucu odešel z ČSSD - byly propadáky. Kdoví, jestli sebou za Lev 21 netáhnete dluhy. Proto se cpete do strany s tím, že až tam budete, tak už vás někdo na kandidátku do parlamentu navrhne.

Po druhé do stejné řeky neskočíte - to už není bývalá ČSSD a vy nejste bývalý pan Paroubek. Mnohokrát jste socany pomlouval a podrážel, i vy jste přispěl troškou k tomuto marasmu. Proč by vás - proboha - měli chtít zpátky? A co by z toho získali? Dalšího rozvraceče.....

4 0
možnosti
RC

Jirik si v politice nahrabal dost.

0 0
možnosti
Foto

Otázkou je, proč vlastně ten absolutně nejúspěšnější předseda ČSSD J. P. z této strany vůbec odcházel?? Asi jej tam pálilo dobré bydlo a chtěl, ve snaze dosáhnout úspěchů i jinde - jít stejně úspěšně pozvednout stranu další (NS LEV21), což se ovšem jaksi záhadně (samozřejmě hlavně díky neodpovědným voličům!) zvrtlo a "nepovedlo".

3 0
možnosti
RC

On si blahove myslel, ze lide nevoli CSSD kvuli strane, ale kvuli NEMU. Takze si myslel, ze ho bude volit i v LEV21 a to se hrube prepocital. Nikdo na nej, gumu Slegra a kmotra Bendu nebyl zvedavy. No a co se deje ted? Krysy uz se vraci. Slegr uz loni kandidoval za CSSD do Senatu.

1 0
možnosti
JK

J60a42n 62K32r85á98k63o38r23a

19. 6. 2017 15:14

Pane Paroubku, při vší úctě k Vám, přijde mi, že když Vám to s LEV21 nevyšlo, a zrovna jste oportunisticky zavětřil, že můžete ještě vytěžit nějaký politický kapitál, tak proto se chcete vrátit. Měl byste odejít do politického důchodu.Rv

3 0
možnosti
RC

Vy mate k tomu panovi nejakou uctu? ;-D;-D;-D Ja tedy ne! Nezapomenme tez, ze byl v Behmovskem vedeni Prahy.....

2 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,43
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik