Diskuse

Spravedlivý boj Blesku?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jak se to často stává diskuze bývá výživnější než samotný blog

ale zdejší komentáře zdaleka překonávají průměr-zajímavý průřez českou duší

0 0
možnosti
Foto

Jsem to tady přeletěla jenom v rychlosti, protože bláboly nečtu. Jenom ze zvědavosti kam jste až klesl. Mno.... :-))) asi to ten sexy mozek;-D:-/Rv

0 0
možnosti

R^

Dík za tento Váš blog pane Paroubku.

Ta diskuze, která zde proběhla mne opravdu hodně pobavila.

O takto vtipných tématech byste měl psát častěji.

1 0
možnosti

Pane spisovateli Paroubku, nejste sice popová hvězda, ale svého času jste byl nejprodávanějším autorem literárních děl v ČR. Taková celebrita českého literárního nebe prostě musí nějaký ten zájem bulvárních médií unést.. A že by vaše paní, také velká spisovatelka neměla na školné? Tak napíše nějakou další knihu, jistě se bude skvěle prodávat, jako ty předchozí.

0 0
možnosti

Inu, pane inženýre Paroubku. Kdo z nás to má.

1 0
možnosti

Vy jste názorný příklad, až kam se dá klesnout.Rv

8 0
možnosti

Nejzajímavější mně přijde zmínka o tom, jak politik ČSSD, který káže lidu veřejné školství zdarma, dává svou dceru do nákladných soukromých škol. A není jediný, viz třeba Buzková. Tady je pouze vidět, jak moc "věří" v kvalitu českého veřejného školství, za níž je i jeho vláda zodpovědná!

To v té Skandinávii, na jejíž sociální model se pan Paroubek odvolával, ti politici alespoň natolik věří své práci, že nemají potřebu se oddělovat od lidu bariérami elitářství pro vyvolené ;-)

8 0
možnosti

Blesk, ta nejhorsi novinarska zumpa, je prit Vam, pane Paroubku malinkaty amater.

2 0
možnosti
Foto

Blesk nečtu. Tedy nejsem schopen říci, co píše Blesk o panu Paroubkovi, případně i jeho ženě /bývalé či jsoucí/.

Co je však neuvěřitelné, jsou podobné blogy. Už dávno je zdejší blogosféra zvyklá na články, kde tento bývalý politik píše ve stylu "vy blbci, kdybyste mne poslechli, mohlo být vše jiné", případně "kdybych to dělal já, bylo by vše jiné - samozřejmě lepší".

Nebylo. Pane Paroubku, nebylo. Jste typologicky odpudivý sebestředný narcis, který nepochopil, že se v určité fázi života ocitl někde, kam nikdy nepatřil a že si to dodnes neuvědomuje. Že váš strop je opravdu někde v RaJ, kde můžete být snad průměrným náměstkem, nikoli však veřejně činnou osobou. Pamatuji, jak jste vydal nákladnou fotografickou knihu ve stylu "Já a......", kde byli všichni, s kterými jste se setkal nikoli z potřeby výměny intelektuálních postřehů, ale čistě z provozních důvodů jako premiér. Vaše projevy, kdy jste na chvíli vypadl z role, jsou ukázkou, jak se politik chovat nemá. Vaše uraženecká póza při rozhovoru s redaktorem a následný odchod je opět jen ukázkou vašich možností, které jsou zoufale nízké.

Normální člověk ve vaší pozici vyklidí veřejný prostor, stáhne se a neupozorňuje na sebe. Nemyslím si, že byste zrovna vy byl vyhledávaným subjektem paparazzi. Představa, že by u vás číhali u dveří, kdy odjedete na dovolenou a s kým, patří spíše do oblasti vašich zbožných přání. Nejste Madonna, Phil Collins ani lady Diana. Spíše brouk Pytlík.

19 0
možnosti

O79t55a 90K82i10n62c

16. 7. 2017 11:32

Takže vám nestačí, že jistý bulvární plátek o vás napsal nějaký nesmysl, ale vy to musíte dále vytrubovat v blogu na IDnes, aby i lidé, kteří Blesk nečtou, o tom věděli. Připadá mi to, že musíte na vaši osobu upozorňovat za každou cenu, že by za tím byl nějaký komplex?

14 2
možnosti