Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No, aspoň jste pobavil. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

a propó : Chovancovo katedra desinformací to je kapitola sama o sobě - to si z nás opravdu už dělají blázny že jako lidi nedokáží přemýšlet? Navíc to řídí rodilí rusové tat to jako sorry8-o

1 0
možnosti

celých 28 let jsem volil socany. Letos poprvé ne.

1.smál se mi cigán že jdu do práce

2.porodné na druhé dítě ne ale cigánům dovolili tunel ve formě že malé napíši na 90 letého stařečka že je otec a berou sirotčí, neboje dají děti své matce a berou pěstounské

3.Babiš a jeho okaté vykonstruované stíhání půl roku před volbami bylo do očí bijící že je to účel ať už je to pravda nebo ne

4.lithium - to byl předpisový náběh na vidle

5.Ministr pro lidská práva který se staral jak nesmíme kritizovat nepřispůsobivé

6.inkluze - mám vnuka který chodí do první třídy a přišel tam kluk který propadl v PRVNÍ TŘÍDĚ!!!

.-

.-

.-

11 0
možnosti

Tak dlouho Sobotka bojoval proti ODS a TOP, až ho dostala StBácká mafie z ANO. Vymýšlel lži, jak pravice škodí zemi až tomu levicová nepracující neinteligence uvěřila, až jej dostal StBák z bolševické famílie. Na Sobotkovu vládu se bude vzpomínat jako na vládu největšího kre-téna za posledních 100 let.

2 2
možnosti
Foto

S tím se dá souhlasit, Zoro. Sobotka byl katastrofou a Zeman to od samého počátku viděl.

1 0
možnosti
ZE

Nakonec ČSSD dopadne jako Lev21 toho, jak se vlastně jmenoval...

6 0
možnosti
Foto

Lev21 nikdy, ani náhodou, nebyl ve sněmovně, natožpak ve vládě.

1 0
možnosti
JS

J88a44r34d60a 82S27o68k23o22l

22. 10. 2017 0:31

Proč zažila pád? protože pokračovala v tom co ty jsi začalRv

3 2
možnosti
PN

P24e22t54r 14N31e60d87o79m54a

22. 10. 2017 4:13

on tu partaj vytahl o 10% co pamatuju blbe

2 0
možnosti
TK

Je to mnohem jednodušší. 60% voličů smýšlí spíše levicově. Chtějí jistoty, tedy i stabilní vládu, chtějí důchody, chtějí bezplatné školy pro svoje děti, chtějí s průměrným platem být ošetřeni u zubaře, chtějí spravedlnost v tom smyslu, aby zákon platil pro všechny stejně a co nejméně se podvádělo, placením daní posledním OSVČ počínaje a rozkrádáním rozpočtu top politicko-ekonomickou mafií konče a také se chtějí se v této zemi cítit bezpečně. A budou volit toho, kdo jim to věrohodně slíbí.

Koho tedy mohou volit? Komunisty? Prý "revoluční" stranu, která si v parlamentě už čtvrt století za naše peníze jen válí šunky? To asi ne. Donedávna zbývali jen socani, nemastní, neslaní, ale slibovat uměli a mají v názvu "sociální", tak jim to spousta lidí hodila, protože nalevo nikdo jiný není. (většina z nich ani nepostřehla, jak se ve skutečnosti prosazením luxusních paušálů pro podnikatele socani vykáleli zaměstnacům na hlavu).

Tito lidé byli s vládou Babiše a socanů v zásadě spokojeni, tato vláda si přece díky eet "došlápla" na podvodníky, zakázala feťákům hulit v hospodách, úspěšně předstírala, že tu nemáme žádné muslimské migranty, atd. Mělo to ale jednu vadu, v čele si socani drželi škrobeného euroúředníčka vytřepaného z EU, který se stal a reálně vlastně nestal premiérem, protože na tuto fci prostě nemá koule ani charisma. Mohl by třeba na první pohled působit aspoň poctivě, ale když má kolem sebe lidi, jako je třeba profláknutý podvodník Chovanec, tak mu to věřte.

A co v této situaci udělají socani, kterých posledním pozitivem je, že jsou součástí zdánlivě stabilní a úspěšné vlády? Oni ji rozbijí! Rozbijí ji pár měsíců před volbami a hlavně bez toho, aby si předem získali podporu lidí, prostě Bohoušovi rupne v bedně a sám na svoje triko rozbije vládu. No a protože Babiš působí schopně a byl součástí relativně levicové vlády, tak to ty zmatené opuštěné ovce hodily jemu.Teď už si někteří z nich rvou vlasy, když řekl, že má blízko k ODS, ale už je jim to prd platné.

7 0
možnosti
Foto

Babiš má blízko ke každému, kdo s ním půjde.

0 0
možnosti
VN

Jyrka píše o nulové sebereflexi, to jsou bomby ;-D

2 1
možnosti
DB

Teda, Jyrko, vod tebe tahle kritika fakt sedí. Ty, který jsi do politiky prosadil hulvátství a ignoraci všeho slušného, ty bys měl sedět v koutě a držet ústa. A namísto toho tady vyučuješ, jak ty bys to dělal lépe. To stačí, už jsi nám to ukázal.;-D;-D;-D!!!

6 3
možnosti
NM

...nemůžu si pomoci ale ta to potřebovala jako " koza drbání" ale nyní vyvstala otázka zda bude nějaká sebereflexe nebo se bude hledat vina někde jinde jak je zvykem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,74
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik