Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A teď mi, pane inženýre, zkuste konečně odpovědět, jak jste hlasoval na vládě při prodeji OKD. Když tedy kandidujete v té Ostravě.

1 0
možnosti

Pane Paroubku. Vase cast blogu pod nadpisem je presna. Duvody proc tomu je, uz ukazuje vase mysleni. Vychazi presne z vasi idelogie. Tim narazim na vasi minulost. Jeste jste nic nevytvoril (jako majitel), ale dokazal jste presne rozdelovat penize, ktere vydelali jini.

Pro reseni problemu s kterym se zhodujeme, je velmi jednoduche. Snizeni dani a odvodu je prvni krok!!! Take omezovani vyroby zbytecnymi narizenimi je treba prozkoumat. Dalsi, snad nejvetsi krok pro ziskani zpet dulezite odvetvi prumyslu a jineho majetku, je nabidnuti ceskym obcanum moznosti investovat sve uspory. Vse vsak MUSI byt provadeno na bazi soukromeho podnikani. Stat ma jen dohlezejici ukol pro dodrzovani vladnich pravidel. Ukazky takove praxe a jeji vysledky jsou viditelne v svete chytrych lidi.

Zde jsem jen naznacil jednu z mnoha cest. Vam vsak bych neveril na uskutecneni techto kroku. Uz vase kritika je ukazkou vaseho mysleni.

Protoze vim, ze nectete prispevky diskuteru, pisi svuj prispevek vsem ctenarum kteri maji zajem se seznamit s pohledem na vas jednim obcanem.

2 0
možnosti

Jyrka - novodobý Ferda Mravenec:-))

0 0
možnosti

"nadhodnota", to se často nevidí... tento termín je v historii ekonomických teorií poměrně známý. Kdo to s ním jen přišel... že by Karel Marx? :-)

tak to máte opravdu čerstvé, moderní a neomšelé myšlenkové vzory.

Co třeba podpora investičních příležitostí, menší byrokracie a nedej bože odvody, aby velké (ale i malé české) firmy měly důvod investovat?

A pak už třeba jen doplatit vaše daně z investic v hotovosti a za vaše poradenství a bude hned líp :) Vaše investiční rady panu Michkovi vychází také z marxismu?

2 0
možnosti
Foto

Typický Paroubek (když byl premiérem, pro ČR sám nic neudělal, ostatně ZLÉ jazyky tvrdí, že vůbec nic podstatného ani udělat neměl, protože jeho hlavním úkolem bylo přivést zemi k předčasným volbám) - tak aspoň dnes neustále všechny kritizuje, jak to pořád všechno dělají špatně. Ovšem, ještě není všem jeho dnům konec, protože až se dostane do Senátu, bezesporu udělá díru do světa. Máme se na co těšit. ;-)

5 0
možnosti

Zdá se, že jak udělat někde nějakou díru, na to je kofr...Proto teď vysvětluje...

0 0
možnosti

No jo - velké společnosti musí platit - na to budou samozřejmě Vaši případní voliči slyšet. Hlavně brát...

0 0
možnosti

Progresivní zdanění velkých firem? Takže budou vytvářet na každou činnost vnučku, aby se progresivní dani vyhnuly?

Mimochodem: Ani čeští investoři neinvestují převážně zde - prostě nevidí vhodné příležitosti. Každý ekonom ví, že velkému investorovi je jedno, kde investuje - pokud je to výnosné. (Typickým příkladem české společnosti, která investuje v zahraničí je téměř státní ČEZ. Prostě příležitosti u nás ve svém oboru nenalézá.)

1 0
možnosti

"Topolánkova vláda v roce 2007 a 2008 udělala všechno pro to, aby snížila zdanění velkých firem, a to zrušením daňové progrese." Ano? Kdy prosím měla daň z příjmu PO progresi? To by mně moc zajímalo!

1 0
možnosti

;-D;-D;-D Sociální demagogracie s ničím nepříjde, ta již vlastním úsilím kráčí do hlubokých bahenních hlubin a momentálně ještě s nosem nad hladinou zoufale frká

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS