Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý pane inženýre,

je pěkné, že jste vše uvedl na pravou míru. Mirka T. jste tím dozajista pěkně popíchl a on Vám to zas někdy oplatí. Vy dva určitě víte nejlépe, jak to tenkrát vlastně bylo. Každý máte svoji pravdu.

My ostatní Vaši pravdu už snad ani znát nepotřebujeme, ty časy pominuly a dnes jsou zase podstatné jiné pravdy. I když je zajímavé Vás dva postupem a s odstupem času pozorovat.

Přestože s Vámi velmi často názorově naprosto nesouhlasím, Vámi (a ani Vašimi názory) nepohrdám. Vždy jsem si celkem vážil Vaší osoby, zejména určitých Vašich schopností, Vašeho nepopiratelného úspěchu v některých politických kláních a v neposlední řadě Vašeho mimořádného rétorického nadání (není v ČR mnoho takových). O to více mne nepřestává fascinovat jeden fenomén života lidského. Někteří lidé, přestože je Bůh obdařil velmi vysokou inteligencí, nadáním, příležitostí být ve správnou dobu na správném místě i kusem štěstí, žijí nakonec velmi podstatnou část života v temnotách. :-/

4 0
možnosti
PK

P67a44v36e11l 71K53a23m35a18s

20. 12. 2018 12:36

Tomu říkám trefa do černého. Cituji:

“Přiznám se, že jsem dost dobře nepochopil poselství tohoto rozhovoru, protože věnovat se téměř jedno desetiletí starým bitvám, je vcelku zbytečné”.

Pan Paroubek vede zde na blogu pravidelně bitvy minulé a teď je jejich hlavní kritik :-)

13 1
možnosti

To víte. Zkrachovalý politik, který byl rok premiérem a dneska už nikoho nezajímá. Víte, jak ho to musí žrát?

6 2
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik